December 27 2024 21:09:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Průzkumné a zaměřovací mise
drobek85
Mam problém vtom že jsem si na vánoce koupil nějaké ty průzkumáky a když jsem se s nimi pustil do kariéry tak jsem nějak dostatečně nepochopil průzkumné a zaměřovací mise. V průzkumných jsou čtverce v kterých mam jak předpokládám dělat průzkum. Ale jak ho mam dělat správně? Všiml jsem si toho bloku s objekty, ale nevím jak s ním mám správně zacházet. Obdobné jeto u dělostřelectva tam jsou taky čtverce ( jiné s mřížkou ) a když do nich vletím tak nevím jak mám pro dělostřelectvo zahájit pozorování?

MatyDry
Myslím že jsem nějaký návod zahlédl na youtube.

BP_Tyrl
Nepletu-li se, tak v popisku mise by mělo být napsáno v jakém čtvrci, v jaké výšce a jakou rychlostí máš letět rovně, případně jak dlouhou dobu tam strávit. Takže občas ten čtverec musíš proletět dvakrát až třikrát. Alespoň tak to funguje na Online

1stCL_Novotny
Pokud má notes se seznamem objektů tak provede v daném sektoru průzkum a zaškrtá to co našel. U kontroly dělostřenlců pak řídí palbu pomocí otevření souřadnicové mřížky a zaklikává čtverce a tím opravuje palbu. do doby dokud vše nelehne popelem. Nic na tom není! Mrknutí

313_Paegas
Asi jsi myslel tato videa Mrknutí
Bombardování
YouTube Video

Průzkum
YouTube Video

Upravil/a 313_Paegas dne 26-12-2011 14:20

MatyDry
To 313_Pegas jj přesně ty jsem myslel.
Upravil/a MatyDry dne 26-12-2011 15:32

Pragr
Visuální průzkum je přeci jenom trochu komplikovanější než foto. Je třeba doletět do příslušného čtverce, tam se pak v levém horním rohu objeví ikona zápisník se seznamem čtverců a objektů. Nevím přesně jak to funguje, ale už dvakrát jsem splil misi následujícím způsobem:

přiletím do čtverce řekněme A. Objeví se mi ikona. otočím hlavu na nějaký cíl, který je ve čtverci a maximálně přiblížím pohled. Pak kliknu na ikonu zápisníku, nejdřív vyberu písmeno konkrétního čtverce ve kterém zrovna jsem. Počkám až se podtrhne a objeví se aktivní stránka se seznamem cílů. Tam vyberu ten, na který právě koukám, a je hotovo. Pokud jsme průzkum provedl správně, objeví se nápis "Mission completed successful" a já se můžu vrátit. Pokud ne, letím k dalšímu čtverci a celý postup opakuji dokud se neobjeví příslušná hláška. Zatím nevím, jak se dá poznat ze 2500m taková baterie polních děl od baterie houfnic, ale holt to v nouzi proletím dvakrát.

drobek85
Moc díkMrknutí Teď už mam jen problém se zaměřovaním pum, ale to je asi moji neschopností, jelikož když koukám do zaměřovače tak se mě vždy rozhodí letadlo a stratim orientaci.

313_Paegas
drobek85 napsal:
Moc díkMrknutí Teď už mam jen problém se zaměřovaním pum, ale to je asi moji neschopností, jelikož když koukám do zaměřovače tak se mě vždy rozhodí letadlo a stratim orientaci.

...k tomu pouzij levý shift+A a nehrabej do řízení prepni se do zamerovace nastav výšku rychlost směr a rychlost vetru. Jemné korekce směru delej v zamerovaci.
Upravil/a 313_Paegas dne 27-12-2011 13:08

Gandalf
mám takový blbý dotaz.. funguje něco takového i v multiplayeru? Když sedám do průzkumníka, můžu s sebou vzít rádio nebo foťák, ale kroužil jsem nad továrnama soupeře dost dlouho a ikonky nikde?Zamračený

1stCL_Novotny
Jo funguje. Ale dost často je to udělané jinak. Bývá vše potřebné napsané v úkolech. Výška letu, šas pobytu v daném sektoru a tak. Je todost různé.Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,083 návštěv