Mam problém vtom že jsem si na vánoce koupil nějaké ty průzkumáky a když jsem se s nimi pustil do kariéry tak jsem nějak dostatečně nepochopil průzkumné a zaměřovací mise. V průzkumných jsou čtverce v kterých mam jak předpokládám dělat průzkum. Ale jak ho mam dělat správně? Všiml jsem si toho bloku s objekty, ale nevím jak s ním mám správně zacházet. Obdobné jeto u dělostřelectva tam jsou taky čtverce ( jiné s mřížkou ) a když do nich vletím tak nevím jak mám pro dělostřelectvo zahájit pozorování?
Nepletu-li se, tak v popisku mise by mělo být napsáno v jakém čtvrci, v jaké výšce a jakou rychlostí máš letět rovně, případně jak dlouhou dobu tam strávit. Takže občas ten čtverec musíš proletět dvakrát až třikrát. Alespoň tak to funguje na Online
Pokud má notes se seznamem objektů tak provede v daném sektoru průzkum a zaškrtá to co našel. U kontroly dělostřenlců pak řídí palbu pomocí otevření souřadnicové mřížky a zaklikává čtverce a tím opravuje palbu. do doby dokud vše nelehne popelem. Nic na tom není!
Visuální průzkum je přeci jenom trochu komplikovanější než foto. Je třeba doletět do příslušného čtverce, tam se pak v levém horním rohu objeví ikona zápisník se seznamem čtverců a objektů. Nevím přesně jak to funguje, ale už dvakrát jsem splil misi následujícím způsobem:
přiletím do čtverce řekněme A. Objeví se mi ikona. otočím hlavu na nějaký cíl, který je ve čtverci a maximálně přiblížím pohled. Pak kliknu na ikonu zápisníku, nejdřív vyberu písmeno konkrétního čtverce ve kterém zrovna jsem. Počkám až se podtrhne a objeví se aktivní stránka se seznamem cílů. Tam vyberu ten, na který právě koukám, a je hotovo. Pokud jsme průzkum provedl správně, objeví se nápis "Mission completed successful" a já se můžu vrátit. Pokud ne, letím k dalšímu čtverci a celý postup opakuji dokud se neobjeví příslušná hláška. Zatím nevím, jak se dá poznat ze 2500m taková baterie polních děl od baterie houfnic, ale holt to v nouzi proletím dvakrát.
Moc dík Teď už mam jen problém se zaměřovaním pum, ale to je asi moji neschopností, jelikož když koukám do zaměřovače tak se mě vždy rozhodí letadlo a stratim orientaci.
drobek85 napsal:
Moc dík Teď už mam jen problém se zaměřovaním pum, ale to je asi moji neschopností, jelikož když koukám do zaměřovače tak se mě vždy rozhodí letadlo a stratim orientaci.
...k tomu pouzij levý shift+A a nehrabej do řízení prepni se do zamerovace nastav výšku rychlost směr a rychlost vetru. Jemné korekce směru delej v zamerovaci.
Upravil/a 313_Paegas dne 27-12-2011 13:08
mám takový blbý dotaz.. funguje něco takového i v multiplayeru? Když sedám do průzkumníka, můžu s sebou vzít rádio nebo foťák, ale kroužil jsem nad továrnama soupeře dost dlouho a ikonky nikde?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.