Chlapi chtěl jsem se zeptat, na pár drobností.
1. Dá se nějak zapnout nalepení na zaměřovač ( jako v IL2).
2.Moc dobře jsem nepochopil jak se dá komunikovat mezi letadli, všiml jsem si povelů atp., ale nějak vůbec nevím ( je mě jasné že na radio mohu zapomenout).
Pokud chceš jukat přes zaměřovač jen v době střelby a né stále,dá se to navolit na nějaký pohled a tlačítko-mrkni na stránky ZVP letky -sekce ROF-triky ,nebo pod čím to je ,najdi rady od Tyrla a dalších kluků -určitě to dáš dokupy jak ti to bude vyhovovat/kdo hledá najde/
drobek85
Já ti dám takouvou malou radu.
Vykašli se na psaní a přihlasse na TS nějakého servru
třeba AH a požádej o radu nějakého vir.pilota,určitě se najde
někdo kdi ti ochotně poradí.
u francouzů - není co řešit pěkný železný křížek
angláni to samé snad kromš SE5 používám bud čít (field mod) nebo táký ten kruh
uprostřed tyček co je na něm přimontovaný druhý kulomet
(u něj mě mrzí že nejde otočit pro střelbu nahoru - v reálu šlo)
u germánu to je horší tam si najdi nějaký ten bod
viz ten soudek u albíka - při pokusu dívat se přez zaměřovač většinou padám ze židle
drobek85 napsal:
1. Dá se nějak zapnout nalepení na zaměřovač ( jako v IL2)....
Dá. Stlač súčasne na numerickej klávesnici čislo 8 a del (bodka dole vedľa nuly, tiež na numerickej klávesnici). Pilot si nakloni hlavu k mieridlam. Najlepšie je si to namapovať na tlacitko na plynovej páke (teda ak nejakú máš že ). Nezabudni si na joysticku zafixovať pohľad klavesou F10. Prajem veľa zostrelov
Upravil/a Baron dne 05-12-2011 15:34
Plyn mám, ale z ILa jsem zvyklí že tam mám plyn. Jinak jsem zkoušel střelbu přes ten váleček u Albika a seřízeným zaměřovačem a připadá mě že ten zaměřovač je přeci jen přesnější.
Upravil/a drobek85 dne 07-12-2011 01:13
Ked sa ti natiahne misia, v polozke hangar sa ti hore zobrazi fuel (take tri sudy) a pod tym je lietadielko - a bezec vedla neho ti ukazuje ako mas nastavenu konvergenciu zbrani. Mozes to posuvat bud mysou, alebo vpravo mozes priamo napisat kolko metrov potrebujes. Je to nad tym ako si nastavujes mnozstvo streliva (Ammo).
Upravil/a Baron dne 15-02-2012 01:28
drobek85 napsal:
1. Dá se nějak zapnout nalepení na zaměřovač ( jako v IL2).
2.Moc dobře jsem nepochopil jak se dá komunikovat mezi letadli, všiml jsem si povelů atp., ale nějak vůbec nevím ( je mě jasné že na radio mohu zapomenout).
Doplnim Horriho:
2. Pokyny rukou si pozries aj pocas letu - stlac prave tlacitko a dalej uz uvidis v hornej casti symbol pre pre pokyny rukou. Treba vyskusat.
Upravil/a Baron dne 15-02-2012 01:27
Baron napsal:
Ked sa ti natiahne misia, v polozke hangar sa ti hore zobrazi fuel (take tri sudy) a pod tym je lietadielko - a bezec vedla neho ti ukazuje ako mas nastavenu konvergenciu zbrani. Mozes to posuvat bud mysou, alebo vpravo mozes priamo napisat kolko metrov potrebujes. Je to nad tym ako si nastavujes mnozstvo streliva (Ammo).
Díky Barone, nikdy mě nenapadlo, že je to aktivní (Hangar: jméno letadla), vždycky jsem jen čuměl na mapu a odkliknul start
Môžem jednu fakt stupídnu otázku ohľadom chladiča? Mám v tom trochu hokej
Podľa infa na webe by som mal nastavovať zhruba takto:
1000 - 3000m - 50% open
4500 - 30% open
6000 - 10% open
Keď bojujem, otvoriť naplno.
Pri dlhšom klesaní zatvoriť.
Open je, keď motor chladí alebo nechladí? Alebo inak, na Albíku, jak je tam tá páka v pravo na krídle, ktorá poloha je open?
Upravil/a kriplik dne 26-02-2012 16:43
Jediná poznámečka k tomu chlazení u Albatrosu. Zkus se koukat na monitor když ovládáš chladič. Hejbou se tam žaluzie tak jde krásně poznat jestli je otevřený nabo zavřený.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.