December 27 2024 21:56:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 2
gwynel, LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Musíme si pomáhat
Tandler
Pište si co byste si přáli dostat dárkem před Vánoci. Investuju do 20$. Upřednostňuju síthačky. Jsou levnější a udělám radost víc lidem. Ale netrvám na tom. Kdo dřív příjde ten dřív mele. Pište dokud je sleva.

Hoper
Tak nevím, jestli už není vyprodáno, ale jelikož děsně rád dostávám dárky od cizích pánů, tak bych byl velmi vděčný za Albatros D.II :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hanss
zrovna dneska jsem si dokoupil zbytek velkoněmeckejch jednomotoráků... Úsměv ale třeba bloud by potěšil Úsměv

313_123
né že by mě to bylo trapné
ale nežebrejte když je to zadarmo Šklebící se

ještě nemám
DFW C.V
Fokker D.VIII
Fokker D.VIIF

Cool Cool Cool

Tandler
OK. Až se dostanu z rachoty dom, a vyspím se, tak to večer proberu. Hádám to po mě bude chtít na foru nějakej váš nick nebo něco podle čeho to pozná komu to mám poslat. Napište mi PM.

313_123
pošleš jen kod třeba přez ZS Mrknutí

každému dotyčnému kod letadla které si mu koupil

Tandler
Dobrá. Odpoledne to bude.

falkon
Tssss.... Numero ma vsetky lietadla okrem 3 a dostane 3, a pritom tu je urcite kopa ludi (vcetne mna), ktory nemaju ani jedno a akekolvek by ich strasne potesilo! Úsměv

Ako asi by som neodmietol, keby mi niekto chcel spravit radost... Úsměv Vyberavy niesom! Mrknutí

313_123
nikdo neříká že náky dostanu já tu jen žebrám Šklebící se
a napsal jsem jaký nemám - ne že je dostanu - i když bych se nenaštval Mrknutí - štastný bych byl Šklebící se

Tandler
falkon napsal:
Tssss.... Numero ma vsetky lietadla okrem 3 a dostane 3, a pritom tu je urcite kopa ludi (vcetne mna), ktory nemaju ani jedno a akekolvek by ich strasne potesilo! Úsměv

Ako asi by som neodmietol, keby mi niekto chcel spravit radost... Úsměv Vyberavy niesom! Mrknutí

Tak napiš co máš, ať nekoupím to samy. A nikde jsem nepsal, že numerovi koupím všechno co si napsal.

falkon
Tandler napsal:
Tak napiš co máš, ať nekoupím to samy. A nikde jsem nepsal, že numerovi koupím všechno co si napsal.

No ja nemam nic - mam len to RoF Unlimited Demo, v ktorom su pristupne len Albatros D.Va a SPAD 13.C1... na strankach sice pisu, ze sa do toho daju dokupovat lietadla, ale ruku do ohna by som za to nedal.. Úsměv

Hoper
daju
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Tandler
Tak jsem nakoupil. Jestli by vám to pánové nevadilo, tak mi napište do SZ vaše Nicky. Mohl bych vám tam rovnou poslat aktivační kódy, ale já si chcu užít ten slastnej pocit, že jsem tomu a tomu udělal určitě radost z oficiálních stránek. Jsem prostě úchylnej.

1stCL_Fucida
Tohle se mi líbí Úsměv Je to takové vážně hezké Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tandler
Eště zbývá 5$. Ty už Numero nežebrej Úsměv

falkon
Tyjoo, zeby vazne tento rok taky maly Jezisko prisiel uz o necely mesiac skor?! Úsměv Najlepsi na tom je teraz ten pocit, ze (aspon v mojom pripade) clovek vobec netusi, ci naozaj nieco dostane alebo nie; a ak aj dostane, tak vobec netusi CO?! Úsměv
To je PRESNE ako ten pocit, ktory sme zazivali ako deti ked sme este nevedeli, ako tie kapitalisticke Vianoce v skutocnosti funguju... Úsměv

P.S.: A neslo by tie darceky vazne dostat az tesne pred Vianocami?! Úsměv Sice netusim, ci to je nejak technicky mozne.. ale kazdopadne by to bolo super uzivat si to "napatie" este mesiac... Úsměv

Tandler
Tak se mně před Vánocama připomeň a já Ti je pošlu.

Tandler
Aktivace daru - http://riseofflight.com - přihlásit se - profile - license. Druhy okýnko z vrchu je Gift code. Tam to vložte i s pomlčkama a je to.

falkon
Tandler napsal:

Jupiiiii Úsměv
Heeec, ja mozno budem mat lietadloooo.... fijuuuuuu.... brrrrrm.... ta-ta-ta-ta-ta... fijuuuuuuuuu... Úsměv

Mam radost!! Úsměv
Dakujem!

Tandler
falkon napsal:
Tandler napsal:

Jupiiiii Úsměv
Heeec, ja mozno budem mat lietadloooo.... fijuuuuuu.... brrrrrm.... ta-ta-ta-ta-ta... fijuuuuuuuuu... Úsměv

Mam radost!! Úsměv
Dakujem!

Nemůžu Ti odpovědět na SSZ. Prej to tady čímsi zavšivuju, byl jsem systémem zaznamenanej a mám zkusit za několik minut. Takže to zkusím napsat sem.

No a chceš to hned nebo až před Vánoci?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,166 návštěv