|
Mapa Anglie
|
| Vokoun |
Přidané 04-01-2006 22:34
|

Nováček

Příspěvek: 16
Založený: 03.10.05
|
Zdar piloti a pilotky,mám dotaz.Chtěl bych se proletět nad anglickými útesy.Mám FB+AEP+PF a chtěl bych tam jenom přišoupnout tu mapu abych nemusel nic moc instalovat.Neví někdo jak bych to měl či mohl udělat?:sm19: |
| |
|
|
| WT_Schmouddle |
Přidané 04-01-2006 22:51
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Taková mapa neexistuje.
Všechny dostupné mapy jsou "přibaleny" v simu a další přicházejí jen s oficálními (obvykle neplacneými) addony ve forme patchů hry. |
| |
|
|
| Vokoun |
Přidané 04-01-2006 23:01
|

Nováček

Příspěvek: 16
Založený: 03.10.05
|
Tak to je na houby já sem myslel že z il2:Bob(jestli to je) by to šlo vytáhnout a jenom šoupnout do nějakého adresáře např. jak u CS ale přes to díky. |
| |
|
|
| GC3_Messik |
Přidané 04-01-2006 23:38
|

Uživatel

Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
BoB ještě nevyšel a brzo nevyjde, je více než jisté že kompabilita nebude. Věř že na Anglii je zde mnoho pilotů natěšeno.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 05-01-2006 07:28
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
jó ? a kerý ?  |
| |
|
|
| Lucka |
Přidané 05-01-2006 07:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
já  |
| |
|
|
| AH_Watson |
Přidané 05-01-2006 07:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 467
Založený: 30.09.05
|
Jack_CooPer napsal:
Chtěl bych se proletět nad anglickými útesy.
Budeš se muset spokojit s ostrovem, jak ho stvořil Noram . Na jedné mapě Normandie pro AH server vložil objekty, které tvoří pobřežní útesy a nastavil hnusné anglické nečasí. |
| |
|
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 05-01-2006 13:08
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
|
nevím kdo se na to těší? možná ze zvědavosti. pochybuju však že většina místní komunity vymění jedno určité období BOB, byť se šperkama jako je defiant nebo Blenheim IF za širokospektrální simulátor jakým je merged sturm....pochybuju že se fuči vzdá FW a rozežraní befkaři se vzdají F-4 a G-2...tomu nevěřím...muselo by to mít revoluční multiplayer...a nebo to být 39-45 na západě......prostě BOB samotný je sice pěkný, ale málo letadel, na každé straně 2 nosné stíhcí typy.....no nevím.
|
| |
|
|
| Alan Grey |
Přidané 05-01-2006 13:36
|

Uživatel

Příspěvek: 952
|
OTU_oblak napsal:
nevím kdo se na to těší? možná ze zvědavosti. pochybuju však že většina místní komunity vymění jedno určité období BOB, byť se šperkama jako je defiant nebo Blenheim IF za širokospektrální simulátor jakým je merged sturm....pochybuju že se fuči vzdá FW a rozežraní befkaři se vzdají F-4 a G-2...tomu nevěřím...muselo by to mít revoluční multiplayer...a nebo to být 39-45 na západě......prostě BOB samotný je sice pěkný, ale málo letadel, na každé straně 2 nosné stíhcí typy.....no nevím.
Já si myslím, že u BoB jen nezůstane. Určitě tam bude Polsko, Francie a něco jsem slyšel i o středozemí a Africe. A dle mého názoru se BoB bude dál rozšiřovat. Na HHD budou vedle sebe IL2 a BOB.
|
| |
|
|
| Wardog |
Přidané 05-01-2006 15:57
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
|
OTU_oblak napsal:
Já si zase myslím,že většina právě IL-2 za BoB vymění.Vždyť kdo z nás zůstal jenom u FB? Jakmile vyšel AEP,už ho měl každej doma.To samý s PF a netrvalo dlouho a na onlinu už se v naprostý většině lítá 4.02.
A tak tu půjde dál.Hned jak vyjde BoB,tak si ho půjdeme my všichni letecký nadšenci koupit a je pak jen otázkou času,kdy IL-2 zmizí z online oblohy.I když třeba ne úplně.To je prostě vývoj.
Ale zrovna tak si myslím,že BoB samotná je hrozně krátka perioda v WWII a rozšiřování na další bojiště je nezbytně nutný. |
| |
|
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 05-01-2006 16:04
|

Uživatel

|
no, dle screenu vidím letadla jenom z BOB. Polsko už je v ILovi, kdyby bylo středozemí a hlavně francie a západ až do 45 tak by to bylo fajn. |
| |
|
|
| MK_KaiN |
Přidané 05-01-2006 16:50
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
OTU_oblak napsal:
Vyměním a rád budu lítat s Emilem,v super grafice,v snad měnícím se počasí(start při jasné obloze,návrat v bouři).
Éra a mapy určitě budou přibývat,vždyť ta hra musí Olegovy vydělávat prašule.A s jednou mapou a pár letadly by nevydělal.I Pacific Fighter vzniknul čistě z finančních důvodů,že?:yes: |
| |
|
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 05-01-2006 17:17
|

Uživatel

|
jenže pacifik má hrozně málo japonských mašin....
uvidíme. Dynamické počasí???no, to jsem zvědav... |
| |
|
|
| Noram |
Přidané 05-01-2006 17:19
|

Uživatel

Příspěvek: 591
|
OTU_oblak napsal:
uvidíme. Dynamické počasí???no, to jsem zvědav...
Oblaku Oleg nas musíněčím překvapit ,tak nám chce nabulíkovat že to bude jen BoB ale podle obrázku to bude hutny a tak se budu ve spitu kochat jak bfkum dochází palivo když se zapletou nad anglii |
| |
|
|
| 1stCL_Jamamoto |
Přidané 05-01-2006 17:32
|

Uživatel

Příspěvek: 943
|
Wardog napsal:
OTU_oblak napsal:
Já si zase myslím,že většina právě IL-2 za BoB vymění.Vždyť kdo z nás zůstal jenom u FB? Jakmile vyšel AEP,už ho měl každej doma.To samý s PF a netrvalo dlouho a na onlinu už se v naprostý většině lítá 4.02.
A tak tu půjde dál.Hned jak vyjde BoB,tak si ho půjdeme my všichni letecký nadšenci koupit a je pak jen otázkou času,kdy IL-2 zmizí z online oblohy.I když třeba ne úplně.To je prostě vývoj.
Ale zrovna tak si myslím,že BoB samotná je hrozně krátka perioda v WWII a rozšiřování na další bojiště je nezbytně nutný.
No já mám PF jako takový přívažek z nutnosti, či , chceš -li apendix, abych mohl létat on-line. Jinak bude skvělé, že bude vyšperkovaná bitva o Anglii, ale zároveň tím padne celá východní fronta...pokud to tak bude, bude to každopádně krok zpět.Tedy, pokud se nestane nějaký zázrak. Ale stejně, asi budu lítat ILa dokud to půjde a pak asi půjdu do leteckého důchodu, protože investovat do dalšího hard-core železa se mi moc nechce...:jamamoto: |
| |
|
|
| MK_KaiN |
Přidané 05-01-2006 17:38
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Noram napsal:
OTU_oblak napsal:
uvidíme. Dynamické počasí???no, to jsem zvědav...
Oblaku Oleg nas musíněčím překvapit ,tak nám chce nabulíkovat že to bude jen BoB  ale podle obrázku to bude hutny a tak se budu ve spitu kochat jak bfkum dochází palivo  když se zapletou nad anglii
A to je právě jeden z dalších důvodů proč se na to těším.Bude to velmi zajímavé. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 05-01-2006 18:03
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
Wardog napsal:
Já si zase myslím,že většina právě IL-2 za BoB vymění.Vždyť kdo z nás zůstal jenom u FB? Jakmile vyšel AEP,už ho měl každej doma.To samý s PF a netrvalo dlouho a na onlinu už se v naprostý většině lítá 4.02...
Jenže tohle srovnávat nejde.
AEPčkem a PFkem se Il-2 rozšiřoval (tedy zůstával).
S příchodem BoBka se pojedou dva simy zároveň - starý dobrý šturm a nový (náročný na HW, nevychytané chyby a málo letadel).
Dle mého se minimálně zprvu pojede spíše šturm a BoBka si lidi zalítaj, když se budou chtít nabažit grafiky a mít dobrý pocit z počasí a vlastností letu (chování letadla). Teda pokud to tam bude 
A pak si zas půjdou zaválčit se spoustou typů/svým oblíbeným letadlem v Il-2 ...
Si myslím  |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 05-01-2006 18:05
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
OTU_oblak napsal:
no, dle screenu vidím letadla jenom z BOB. Polsko už je v ILovi, kdyby bylo středozemí a hlavně francie a západ až do 45 tak by to bylo fajn. Jaké Polsko? |
| |
|
|
| Wardog |
Přidané 05-01-2006 19:18
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 327
|
Hoper napsal:
Wardog napsal:
Já si zase myslím,že většina právě IL-2 za BoB vymění.Vždyť kdo z nás zůstal jenom u FB? Jakmile vyšel AEP,už ho měl každej doma.To samý s PF a netrvalo dlouho a na onlinu už se v naprostý většině lítá 4.02...
Jenže tohle srovnávat nejde.
AEPčkem a PFkem se Il-2 rozšiřoval (tedy zůstával).
S příchodem BoBka se pojedou dva simy zároveň - starý dobrý šturm a nový (náročný na HW, nevychytané chyby a málo letadel).
Dle mého se minimálně zprvu pojede spíše šturm a BoBka si lidi zalítaj, když se budou chtít nabažit grafiky a mít dobrý pocit z počasí a vlastností letu (chování letadla). Teda pokud to tam bude 
A pak si zas půjdou zaválčit se spoustou typů/svým oblíbeným letadlem v Il-2 ...
Si myslím 
Nedával jsem to srovnání AEP,PF a BoB jako přímou úměru.Jenom jsem chtěl tím připomenout jaký jsme tady všichni blázni,co maj rádi lítání.
Koho se ptala doma manželka,když si koupil AEP a PF proč si to kupuje,když už jedny letadýlka doma má a že je to všechno přece stejný?
A o to tady jde,pro nás to stejný není a kdo z nás odolá až BoB vyjde a začnou se tady na diskusích množit vlákna o tom jaký je to polítáníčko?
Já bych si s rodinou FB bohatě vystačil a novej comp se mě taky kupovat nechce,ale co myslíte,vydrží mě to přecevzetí i po vydání BoB?
Upravil/a Wardog dne 05-01-2006 19:20
|
| |
|
|
| Noram |
Přidané 05-01-2006 19:26
|

Uživatel

Příspěvek: 591
|