Hoperovo dojmy a poznatky z prý nejdokonalejšího simulátoru současnoti (tvrdí Horri)
|
Hoper |
Přidané 15-11-2011 20:10
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
tak na úvod úžasnosti z registrace:
[img]http://img528.imageshack.us/img528/140/rofregistrace.jpg[/img] is not a valid Image.
nejen že jsou kluci skoupí na jeden blbej řádek pro kontrolu správnosti zadaného hesla, ale dokonce ten jejich formulář neumí počítat a mých 18znaků vidí jako <6 ....
pokud překousnu tuhle úžasnost a donutím oficiální web spolknout mé heslo, uvidím, jaká další překvápka na mne čekají :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 15-11-2011 20:17
|
Fusioner
|
pokud jsou programátoři vstřícní na podněty uživatelů, nechť někteří dobře zapsaní useři požádají webmastera, aby povolil i čísla a některé spešl znaky v heslu
pokud jím mám platit, rád bych nějaké bezpečnější
děkuji
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 15-11-2011 20:21
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10860
Založený: 26.01.13
|
Mě by zajímalo, jak dlouho Hoperovi vydrží fantasie
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 15-11-2011 20:34
|
Fusioner
|
mno záleží na zdroji té inspirace :))
jsem seznal, že spešl znaky to nebere, čísla ano
tak jsem tam
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-11-2011 22:24
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Roztomilé.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 16-11-2011 11:35
|
Fusioner
|
Ještě dnes rozdejchávám, že v době požadavků na velmi složitá hesla dokáže nějaký web/systém ignorovat všechny možné kombinace
(nevím, jestli jsem neprodělal nějaké trauma...). Ale objektivně dodávám, že to není ojedinělý případ.
Instalace byla delší, ale v zapakovaném stavu měl instalák tuším 3,7GB, takže se nedalo čekat nic jiného. Proběhla bez problémů.
Jedna z věcí, která se psala na webu byla, že po spuštění hry si mám provést aktualizace. Což jsem také udělal - klikl jsem na tlačítko Update.
Otevřel se mi panel - a nic.
I došlo mi, že i zde musím kliknout na tlačítko Update, abych programátory přesvědčil, že opravdu chci udělat to, co mi sami doporučují.
Poté mi byl přidělen osobní aktualizační server (nepředpokládám, že v tak velkém okně, které umožňovalo zobrazit asi 30 serverů, by byl pro západní část východní Evropy, nedej bože celé Evropy, dostupný jen jeden server). Přešoupnul jsem si osamocený server do mého seznamu a již potřetí klikl na Update :)
Uff - konečně to začalo něco dělat :))
Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB. Stahování vesele a bez problémů ubíhalo, instalace taktéž.
Sice to po instalaci interních věcí znovu instalovalo DX, ale budiž :)
Celé to trvalo nějakých 5minut.
Pak jsem se konečně odvážil podívat se i do vlastního menu hry.
V nastavení grafiky jsem koukal, že nevidím jednoduché menu stylu low - medium - high pro obyčejné uživatele, ale jen spoustu hejblátek a šoupátek. Nastavil jsem teda jen rozlišení mého monitoru a věřil, že hra pojede.
Nedočkavě jsme si pustil quick misi.
Je tu milion a jeden možných (a pro mne "nových") nastavení, docela se mi líbilo, jak se vybírají skiny na letadlo. Já si jen změnil typ letadla, nastavil jastu a šel do vzduchu :)
Tedy do vzduchu ještě ne, neb jsem musel prodělat natahování vlastní mapy a letadel. To natahování trvá poměrně dlouho, skoro bych řekl jako celé Histo s Koreou od frantíků. Bohužel s tím rozdílem, že pokud Histo jednou natáhnu, už se pak při dalším spuštění nové hry nahrává značně rychleji. Zde tomu tak není.
Do vzduchu jsem ještě nešel, protože na mne čekal povinný briefing ;) Na jednu stranu je to dobře, protože to u někoho může způsobit to, že si i přečte/zjistí, co po něm autor mise vůbec chce :) Na mapě jsem oceňoval, jak se mi ukazují popisky u jednotlivých jednotek. Docela dlouho jsem hledal svoji skupinku letadel, ale když už konečně vím, co hledat, příště budu v jejím nalezení rychlejší.
Jelikož jsem spěchal, nezjišťoval jsem, jestli jde na mapě měřit vzdálenost, azimuty a podobné vychytávky.
Pak již opravdu konečně naběhla vlastní hra ;)
Po dlouhé době opět jeden rozumný sim, který když pouští quick misi (navíc s letadlem ve vzduchu), má hru zapauzovanou (na to, že Oleg pár věcí převzal z Flankera, tohle jaksi ignoroval :( )
Škoda, že jsem si před spuštěním RoFka "odpojil" cháčkový profil, takže joy nereagoval, ale TiR fungoval dobře :))
Rozhlížení nebylo trhavé a krajina nevypadala zle.
Letadlo si letělo rovně, ovšem jen do té doby, než jsem zkusil jak bude reagovat na klávesové šipky. Vzepjalo se jako nadržený hřebec a pak se začlo unášet nějakým směrem :)
Misi jsem ukončil a mrknul ještě na nastavení Controls.
Jak je již zvykem, je pro přehlednost rozdělené do několika kategorií. Díky tomu, že mi nefungovaly CHáčka, nezkoušel jsem žádné kombinace a možnosti, k tomu se dostanu až dnes nebo ve čtvrtek.
Jsem zvědav, jak mi to bude lítat u mne na mém nádobíčku a s mým nastavením, na které jsem zvyklý. (jestli budu schopen a program ochoten nastavení použité v F2, BoB a Il akceptovat :) )
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 16-11-2011 12:46
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
já už se nemůžu dočkat pokračování... doufám, že nám popravdě napíšeš jak si tě vykouslo AIčko
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-11-2011 12:49
|
Fusioner
|
No u někoho kdo mačká tlačítko update třikrát je možné všechno
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 16-11-2011 13:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... |
|
|
|
Hoper |
Přidané 16-11-2011 14:25
|
Fusioner
|
@Opičák - tak jak mne (ne)vykouslo AI ti klidně můžu napsat z dojmů, kdy jsem to několikrát zkoušel u Novotňase ;)
@Horri - prosím brát v potaz, že to nebylo jedno a to samé, ale každé jiné... (holt se musí člověk "proklikat k něčemu, co se může dělat téměř "automaticky" ;) )
@Peci - že by jim aktualizace fungovali nedobře ? Nebo průběžně aktualizovali instalačky ? Zkus to zjistit, ať jen nekybicuješ a něčím podnětným taky přispěješ ;)
ed: aj, čtu blbě, Peci těch aktualizací má míň ? Mno, tak to máš asi hochu problém :) Já jsem instaloval ze souboru staženého z torrentu. Počet a velikost akt jsem si opsal, to jsem si nevymyslel.
Ještě nějaký další sektář má dotaz ? :))
Upravil/a Hoper dne 16-11-2011 14:28
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-11-2011 14:43
|
Fusioner
|
Proč instaluješ ROF? Tě tam nechcem!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 16-11-2011 14:53
|
Fusioner
|
WT_Horrido napsal:
Proč instaluješ ROF? Tě tam nechcem! :D
právě protoooo :))
|
|
|
|
LEON |
Přidané 16-11-2011 15:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Proc se tu vlastne recenzuje neco, co tu uz par roku bezi? Kdyby slo o nejakou horkou novinku, tak nereknu, ale tohle uz vsichni zname
|
|
|
|
Merten |
Přidané 16-11-2011 16:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
WT_Peci napsal:
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 16-11-2011 17:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
lol! zatimco HoperSan zde pise s mirnym nadhledem o svych dojmech a zkusenostech s nejdokonalejsim simem (a ze se to cte s usmevem na rtech), tak skalni ROFisti se zase muzou po...
P.S. At zije Oleg a jeho h1;l0;m0;k4;k2; k9;k2; h1;ll0;m0;k2;l5;l0;n2;! (Bitva za Britaniju)
Upravil/a 310_Pip dne 16-11-2011 17:12
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Merten |
Přidané 16-11-2011 17:49
|
Uživatel
|
Pipíno a kdopak se tu málem po... ?Že jsem si nevšiml . |
|
|
|
Hoper |
Přidané 16-11-2011 17:55
|
Fusioner
|
Merten napsal:
WT_Peci napsal:
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... :) Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci ;) né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí :)
Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ? :)
|
|
|
|
Robo |
Přidané 16-11-2011 18:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Hoper toto je vyborne vlakno |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 16-11-2011 18:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Hoper napsal:
Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ?
a vi ctihodny Hoper-san ze anglicke slovo "file" se, v pocitacove termonologii, do cestiny preklada jako "soubor" a ne jako "aktualizace"?
Upravil/a j4ck41 dne 16-11-2011 18:06
|
|
|
|
Merten |
Přidané 16-11-2011 18:16
|
Uživatel
|
Hoper napsal:
Merten napsal:
WT_Peci napsal:
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí
Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ? 77 files není 77 aktualizací jako aktualizaci všichni berou patch |
|
|