December 27 2024 05:19:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Hoperovo dojmy a poznatky z prý nejdokonalejšího simulátoru současnoti (tvrdí Horri)
Hoper
tak na úvod úžasnosti z registrace:

[img]http://img528.imageshack.us/img528/140/rofregistrace.jpg[/img] is not a valid Image.

nejen že jsou kluci skoupí na jeden blbej řádek pro kontrolu správnosti zadaného hesla, ale dokonce ten jejich formulář neumí počítat a mých 18znaků vidí jako <6 ....

pokud překousnu tuhle úžasnost a donutím oficiální web spolknout mé heslo, uvidím, jaká další překvápka na mne čekají :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
pokud jsou programátoři vstřícní na podněty uživatelů, nechť někteří dobře zapsaní useři požádají webmastera, aby povolil i čísla a některé spešl znaky v heslu
pokud jím mám platit, rád bych nějaké bezpečnější
děkuji

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Mě by zajímalo, jak dlouho Hoperovi vydrží fantasie Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
mno záleží na zdroji té inspirace :))

jsem seznal, že spešl znaky to nebere, čísla ano
tak jsem tam

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Šklebící se Roztomilé.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Ještě dnes rozdejchávám, že v době požadavků na velmi složitá hesla dokáže nějaký web/systém ignorovat všechny možné kombinace
(nevím, jestli jsem neprodělal nějaké trauma...). Ale objektivně dodávám, že to není ojedinělý případ.

Instalace byla delší, ale v zapakovaném stavu měl instalák tuším 3,7GB, takže se nedalo čekat nic jiného. Proběhla bez problémů.

Jedna z věcí, která se psala na webu byla, že po spuštění hry si mám provést aktualizace. Což jsem také udělal - klikl jsem na tlačítko Update.
Otevřel se mi panel - a nic.
I došlo mi, že i zde musím kliknout na tlačítko Update, abych programátory přesvědčil, že opravdu chci udělat to, co mi sami doporučují.
Poté mi byl přidělen osobní aktualizační server (nepředpokládám, že v tak velkém okně, které umožňovalo zobrazit asi 30 serverů, by byl pro západní část východní Evropy, nedej bože celé Evropy, dostupný jen jeden server). Přešoupnul jsem si osamocený server do mého seznamu a již potřetí klikl na Update :)
Uff - konečně to začalo něco dělat :))
Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB. Stahování vesele a bez problémů ubíhalo, instalace taktéž.
Sice to po instalaci interních věcí znovu instalovalo DX, ale budiž :)
Celé to trvalo nějakých 5minut.

Pak jsem se konečně odvážil podívat se i do vlastního menu hry.
V nastavení grafiky jsem koukal, že nevidím jednoduché menu stylu low - medium - high pro obyčejné uživatele, ale jen spoustu hejblátek a šoupátek. Nastavil jsem teda jen rozlišení mého monitoru a věřil, že hra pojede.

Nedočkavě jsme si pustil quick misi.
Je tu milion a jeden možných (a pro mne "nových") nastavení, docela se mi líbilo, jak se vybírají skiny na letadlo. Já si jen změnil typ letadla, nastavil jastu a šel do vzduchu :)
Tedy do vzduchu ještě ne, neb jsem musel prodělat natahování vlastní mapy a letadel. To natahování trvá poměrně dlouho, skoro bych řekl jako celé Histo s Koreou od frantíků. Bohužel s tím rozdílem, že pokud Histo jednou natáhnu, už se pak při dalším spuštění nové hry nahrává značně rychleji. Zde tomu tak není.
Do vzduchu jsem ještě nešel, protože na mne čekal povinný briefing ;) Na jednu stranu je to dobře, protože to u někoho může způsobit to, že si i přečte/zjistí, co po něm autor mise vůbec chce :) Na mapě jsem oceňoval, jak se mi ukazují popisky u jednotlivých jednotek. Docela dlouho jsem hledal svoji skupinku letadel, ale když už konečně vím, co hledat, příště budu v jejím nalezení rychlejší.
Jelikož jsem spěchal, nezjišťoval jsem, jestli jde na mapě měřit vzdálenost, azimuty a podobné vychytávky.
Pak již opravdu konečně naběhla vlastní hra ;)
Po dlouhé době opět jeden rozumný sim, který když pouští quick misi (navíc s letadlem ve vzduchu), má hru zapauzovanou (na to, že Oleg pár věcí převzal z Flankera, tohle jaksi ignoroval :( )
Škoda, že jsem si před spuštěním RoFka "odpojil" cháčkový profil, takže joy nereagoval, ale TiR fungoval dobře :))
Rozhlížení nebylo trhavé a krajina nevypadala zle.
Letadlo si letělo rovně, ovšem jen do té doby, než jsem zkusil jak bude reagovat na klávesové šipky. Vzepjalo se jako nadržený hřebec a pak se začlo unášet nějakým směrem :)
Misi jsem ukončil a mrknul ještě na nastavení Controls.
Jak je již zvykem, je pro přehlednost rozdělené do několika kategorií. Díky tomu, že mi nefungovaly CHáčka, nezkoušel jsem žádné kombinace a možnosti, k tomu se dostanu až dnes nebo ve čtvrtek.

Jsem zvědav, jak mi to bude lítat u mne na mém nádobíčku a s mým nastavením, na které jsem zvyklý. (jestli budu schopen a program ochoten nastavení použité v F2, BoB a Il akceptovat :) )

ovarek.cz/hamster.gif

Opitze
já už se nemůžu dočkat pokračování... doufám, že nám popravdě napíšeš jak si tě vykouslo AIčko Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
No u někoho kdo mačká tlačítko update třikrát je možné všechno Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... Úsměv

Hoper
@Opičák - tak jak mne (ne)vykouslo AI ti klidně můžu napsat z dojmů, kdy jsem to několikrát zkoušel u Novotňase ;)

@Horri - prosím brát v potaz, že to nebylo jedno a to samé, ale každé jiné... (holt se musí člověk "proklikat k něčemu, co se může dělat téměř "automaticky" ;) )

@Peci - že by jim aktualizace fungovali nedobře ? Nebo průběžně aktualizovali instalačky ? Zkus to zjistit, ať jen nekybicuješ a něčím podnětným taky přispěješ ;)
ed: aj, čtu blbě, Peci těch aktualizací má míň ? Mno, tak to máš asi hochu problém :) Já jsem instaloval ze souboru staženého z torrentu. Počet a velikost akt jsem si opsal, to jsem si nevymyslel.

Ještě nějaký další sektář má dotaz ? :))
Upravil/a Hoper dne 16-11-2011 14:28

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Proč instaluješ ROF? Tě tam nechcem! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
WT_Horrido napsal:
Proč instaluješ ROF? Tě tam nechcem! :D

právě protoooo :))

ovarek.cz/hamster.gif

LEON
Proc se tu vlastne recenzuje neco, co tu uz par roku bezi? Kdyby slo o nejakou horkou novinku, tak nereknu, ale tohle uz vsichni zname Zamračený

https://www.rcfree.eu
Merten
WT_Peci napsal:
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... Úsměv
Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci Mrknutí né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí Úsměv

310_Pip
lol! zatimco HoperSan zde pise s mirnym nadhledem o svych dojmech a zkusenostech s nejdokonalejsim simem (a ze se to cte s usmevem na rtech), tak skalni ROFisti se zase muzou po... Cool

P.S. At zije Oleg a jeho h1;l0;m0;k4;k2; k9;k2; h1;ll0;m0;k2;l5;l0;n2;! (Bitva za Britaniju) Šklebící se
Upravil/a 310_Pip dne 16-11-2011 17:12
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Merten
Pipíno a kdopak se tu málem po... ?Že jsem si nevšiml Úsměv.

Hoper
Merten napsal:
WT_Peci napsal:
Mě by zajímalo to "Připravených bylo 77 aktualizací o celkové velikosti 292MB." Asi mi nekolik desítek aktualizací RoF chybí, se mi zdá... :)
Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci ;) né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí :)

Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ? :)

ovarek.cz/hamster.gif

Robo
Hoper toto je vyborne vlakno Mrknutí

j4ck41
Hoper napsal:
Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ? Úsměv

a vi ctihodny Hoper-san ze anglicke slovo "file" se, v pocitacove termonologii, do cestiny preklada jako "soubor" a ne jako "aktualizace"?
Upravil/a j4ck41 dne 16-11-2011 18:06

Merten
Hoper napsal:
Merten napsal:
WT_Peci napsal:
Peci zůstan v klidu on jen má soubor za aktualizaci Mrknutí né že měl 77 aktualizací ale měl jen jednu čítající 77 souborů o velikosti x.Takže vlastně klasika problém byl mezi židlí a klábosnicí Úsměv

Mertene, pokud mi aktualizační program píše, že stahuje 77 files jejichž velikost je 292MB, tak mám věřit tobě, že je chyba u mne a 777 píšou bludy nebo věřit tomu, že jsi matla a meleš nesmysle ? Úsměv
77 files není 77 aktualizací jako aktualizaci všichni berou patch Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,715 návštěv