Cenu bych si představoval 3000,- Kč, ale nebráním se domluvě.
Nabízím to jako komplet. Procesor nebyl nikdy taktován!!
P.S. Pro šťouraly, nedávno jsem hodil post o padání obrazu. Servisem byla diagnostikována vadná grafická karta, tzn. nejsem debil, abych prodával špatné komponenty.
Grafiku bych neobviňoval.
Už jsi několikátej člověk, co si stěžuje na padání obrazu. Sám jsem jedním z nešťastníků. Mám X4 955 a desku s 870tkou. Zdá se, že něco zmršili u AMD. Ať už procesorů nebo čipsetů. Takže přechod na Intel je více než jistý.
Nemám ponětí, kolik za to můžu chtít (resp. chtít za to můžu, co chci, ale kolik můžu dostat).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Cibule, kdyby se ti to náhodou nepodařilo prodat jako komplet, tak bych od tebe odkoupil ty paměti samostatně (nové takhle rychlé DDR2 paměti téhle kapacity stojí cca 1300,- - 1500 vč. DPH, tak kdyby ses jich chtěl zbavit třeba za tisícovku, tak bych byl rád).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.