Zdravim Vas piloti a pilotky, mam takovyto problem, mam joy MS Sidewinder FF2 a jelikoz jsem ho koupil z druhe ruky, tak jsem nemel k nemu CD s prislusenstvim a hnal jsem ho pres ovladace, ktere moje Winn XP joyi priradily. Nicmene jsem byl casto zesmesnovan na TS ze tam zase "kvedlam", protoze implicitni ovladac nemel moznost nastaveni Forcefeedbacku. Jirka EAF310, ktery ten joy ma taky, mi je nasel meli cca 8 MB a poslal mi je. Je to Sidewinder Game Controler SW 4.0, sily jsem si jiz nastavil, ale kdyz jsem chtel dat zalozku RECORD a prinastavit si tam dalsi veci, hodily mi Win XP tuto hlasku ...
PRI POKUSU O SPUSTENI SHELL32.dll,CONTROL_RUNDLLjoy.cpl DOSLO K VYJIMCE ....
Nevite prosim Vas nekdo co s tim? Zkousel jsem joy odebrat a pridat a nepomohlo. Nekde na netu jsem nasel podobny problem a psali ze je potreba znova hodit do systemu soubor JOY.CPL, ale tento soubor jsem nasel. Byl bych opravdu moc vdecny, kdyby nekdo vedel a poradil.
Reseni je proste. My computer - View system information - Advanced - Performance - Data Execution Prevention - tam vybrat Turn on DEP for all programs and services except those I select a cudlem Add pridej Shell32.dll a restartuj.
Nepouzivam ceska wokna tak sem prosim dejte nekdo ceske nazvy tech polozek, diky.
Mám XP/home,SP3 a naistalovaný Sidewinder Game Controler SW 4.0,ale síly mi nastavit nejdou resp. v controloleru to nastavit jde bez problémů,ale ve hře se to neprojeví.....odpor páky mi vyhovuje,ale to "drbání" při střelbě je až brutální.Dá se stím něco udělat,nebo se s tím musím smířit
Upravil/a 1stCL_Bein dne 04-03-2010 01:16
Tempíku díky,ale našel jsem jen jeden odkaz,kde je bohužel download kaput.Do něčeho co se jmenuje ffedit dělal taky vláčkaři potažmo nějaká přiblblá gameska,ale netí to to co potřebuji.Nebyla by prosím tě možnost to nějak postnout?....nebo funkční odkaz,který jsem nenašel
Upravil/a 1stCL_Bein dne 04-03-2010 22:03
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.