Prosím, netušíte náhodou někdo, jestli existuje MOD zobrazující tělo pilota v kokpitu?
Při normáním lítání vypadá ta prázdná kabina dost blbě... ale budiž, je aspoň vidět přístoje a ovladače.
Pro natáčení videa s rozhledem po kokpitu je to ale vyloženě na nic
Díky.
Existovalo pár letadel od Ranwerse kde se vyskytoval co-pilot a dokonce i ženská, experimentovali s tím ale v zásadě to nevypadá hezky, jednoduše proto že nelze přidat tak kvalitní model který by odpovídal kvalitě kokpitu.
Prostě by to přesáhlo hranici polygonů ve scéně.
U Ila se s tímhle rozluč.
Jestli si někdo všiml jako stopiv, tak v CoD se nehne ani zajišťovací kábel překrytu kapiny u befla. Takže bych to v budoucnu nečekal ani tam, jinak stíny hází pěkný.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.