December 27 2024 21:07:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
Pino1350

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Flaming Eagles Online War - Jasta 79b
j4ck41

JASTA 79b

Jasta 79b je volny spolek ceskych a slovenskych virtualnich pilotu shromazdenych okolo Bety a pravdepodobne i posleze ostreho behu projektu dynamicke online valky FLAMING EAGLE ONLINE WAR

Z tohoto duvodu nema Jasta 79b zadnou pevnou strukturu, vlastni forum a ani vlastni TS.

Jasta 79b je otevrena vsem ceskym i slovenskym pilotum, kteri maji a budou mit zajem se ucastnit vyse uvedene virtualni valky na strane Centralnich mocnosti a budou se ridit pravidly teto virtualni valky - zjednodusene receno, nebude se verejne vykecavat o vecech do kterym Dohodarum vubec nic neni a bude poslouchat narizeni Central HQ

V pripade nutnosti se muze vytvorit specialni vlakno pro Jastu na foru CAI

Hlasova komunikace bude resena pres CAI FEOW TS3 ... login informace

V soucasnosti jsou v historickych skinpacich skiny Jasty 79b pro letouny Pfalz D.IIIa a Fokker D.VII
WT_Horrido si zaroven dal zavazek na vyrobu skinu pro Albiky
Takze pokud to pujde tak do boje samozrejme ve vlastnim kabatu

trocha historie: Jasta 79b byla jednou z desiti bavorskych Jagdstaffeln. Byla zalozena ve Schleissheimu na prelomu let 1917 - 1918 a byla zpocatku vybavena letouny Pfalz D.III a D.IIIa. Prvnim velitelem byl Ltn. Dannhuber.

2. unora 1918 byla Jasta prevelena na letiste Thugny v sektoru 3. Armee. 11. unora byl velitel Dannhuber zranen pri havarii sveho Pfalzu pri pristani a nahradil jej asi nejznamejsi pilot Jasty Ltn. Hans Bohning (jeho Fokker je i na uvodnim obrazku). Jasta se posleze prestehovala do Villers le Sec, kde se stala soucasti Jagdgruppe 12 se kterou podporovala 18. Armee pri Operaci Michael. V cervenci 1918 Bohning opousti Jastu a nahrazuje jej dalsi eso na Pfalzu Ltn. Roman Schneider, ale posledni cervencovy den se Bohning opet vraci k jednotce, ktera zacina menit sve dychavcive Pfalzy za nove Fokkery D.VII se kterymi take valku ukonci.
Upravil/a j4ck41 dne 09-11-2011 14:31

313_123
a to já bych se přihlásil
jen kdyby někdo řekl jak atd. (jsem léné to študovat - (pacinééé pořid si rof)
jen lítat ci na druhé straně fronty

jj než si najdu čas a přesvětším svou lenost už tam těch 100 lidí stopro bude Smutný

j4ck41
prihlasovaci postup je velmi jednoduchy

registrace na foru
http://corpoaeron...orumup.it/

az se zaregistrujes tak se musis v anglicky casti fora registrovat do Bety
http://corpoaeron...utico.html

pak ti bude zpristupnena bud Dohodova nebo Centralni cast - podle toho ke komu se prihlasis - a tam se musis do prislusneho vlakna nahlasit ze jsi ready a v dalsim vlakne se zucastnit volby velitelu - Dohodovy uz by myslim meli bejt vybrany, Centralisti finisujou

kazdopadne limit 100 lidi se uz blizi, pokud nebyl prolomen, ale vetsina lidi se hlasi k Dohode, takze si klidne dovedu predstavit zasah adminu, ze ty posledni lidi co se hlasili k Dohode bud vyzvou at jdou k Centralistum nebo je nevezmou

EDIT: jinak co se tyce samotnyho litani tak v prvni fazi betatestu planujou jenom 1 litaci den v tydnu a kazda cast bude pokryvat 4 mesicni obdobi ... zacina se rijen 1915 - leden 1916 s E.III a Ni.11, dalsi obdobi bude Unor 1916 - Kveten 1916 s E.III a Ni.11 a D.H.2 atd.
Upravil/a j4ck41 dne 29-09-2011 11:41

Thomsen
Info o počtu a rozdělení předběžně přihlášených.

j4ck41
aaa ... uz to updatovali - takze bud to meli predtim blbe spocitany, nebo fakt omezily pristup k Dohode, protoze posledni stavy byly k 22.09. kde bylo uvedeno nejakejch 40+ pro Dohodu a jenom 28. a 29.09. se prihlasilo celkem 12 lidi k Dohode

kazdopadne Gladio vola po vice kameraden pro Luftstreitkrafte
Upravil/a j4ck41 dne 29-09-2011 14:57

Merten
Šakalíto imp se tě na něco ptá?Úsměv http://corpoaeron...eronautico a vzhledem k tomu že chce i nezařazené piloty někam dát co tak dát té Jasta 79b i bombardovací letadla (v rámci testu s tím jak jsem pochopil problém nemají)?Ptám se proto abych mohl být s váma popř mít i český cover Úsměv

Pragr
Hernajs, škoda že jsem to prošvih'. Víte nějaký termín kdy to pustí oficiálně a bude se možný přihlásit?

j4ck41
zatim probiha uzavrena beta pri italy a neni jeste ani termin kdy bude open beta takze do oficialniho spusteni je jeste urcite hodne casu ... muj odhad az v roce 2012

Mertene tak ja nemam problem aby v Jaste byli i bombardaci - ma to bejt volny uskupeni ceskejch pilotu, takze jsi vitan

asi jeste udelam promo vlakno primo v Central powers nebo projdu prihlasky a poslu vsem nasincum PMko - akorat se bude muset jeste neco vymyslet jak s TS bo Italove sice udelali TS server aby ten by mel bejt english speaking - no uvidime

EDIT: koukam, ze na ofiko RoF TS serveru je i ceskej kanal, takze budeme tam
Upravil/a j4ck41 dne 10-10-2011 12:18

Merten
Ok Mrknutí

j4ck41
Jasta hodte oko jestli souhlas

ami7b5
j4ck41 napsal:
Jasta hodte oko jestli souhlas

Ahoj,

poslal som Ti aj PM.
Ja nemam skusenosti s bombardovanim pomocou zamerovaca.

Kto je teda ochotny/schopny robit bombardaka (okrem Mertena)?
Upravil/a ami7b5 dne 21-10-2011 09:08

Merten
Může bejt budu spadat až pod nejvyšší velení CoolCoolCool

j4ck41
tak fajn, jsem rad ze se libi - snazil jsem se bejt originalni a zaroven historicky Šklebící se

jenom bych chtel pripopmenout, aby se nezapomnelo, ze tohle je otevreny vlakno kam muzou i zabozrouti a jina svoloc zpoza Kanalu, takze dodrzovat zasady konspirace a vubec bejt strasne tajemny Mrknutí

1stCL_Novotny
Klucka už se tam cpu na to forum. Prej nějaká aktivace či co a e-mail kde nic tu nic. Pokud to bude ještě možné tak si ten mazák Merten může připsat dvojku. Mrknutí

j4ck41
mozne to je, ale jelikoz limit 100 lidi uz byl dosazen 06.10., tak zatim oficialne jako rezerva pro pripad vypadku nebo rozsireni Bety
Upravil/a j4ck41 dne 21-10-2011 11:12

Thomsen
Nebo problem s maily http://corpoaeron...eronautico ,me to na volnyho nechodilo a na gmail chodi maily od nich normalne.
Upravil/a Thomsen dne 21-10-2011 11:15

1stCL_Novotny
Sakra dá se tam ještě přihlásit!
A hlavně jak! Jsem na tohle s mou Ang. kreten zelenej!Smutný

1stCL_Novotny
No tak pokud je plno tak to nebudem hrotit. Tak SRY za rozvíření hladiny.Mrknutí

j4ck41
nehazej flintu do zita a klidne se prihlas

kdo vi jak to vubec bude vypadat az se to spusti ... zatim je imho jedina jistota a to ta, ze to vypada ze herni casy v Bete budou CTVRTKY a SOBOTY

1stCL_Novotny
No zkusím to, jan nevím jak to maj. Jaké jim podat informace jsem pochopil,ale nevím jak to maj stěma zálohama.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,078 návštěv