November 21 2024 17:36:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 4
ATA_Paul, 3IAP_Dryjo, pSipi, magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Předvánoční sraz ve Wings Clubu, 10. 12. 2011
clone9cz
Vážené a milé (.)(.), vážení letci, všichni se zájmem o virtuální bojové létání.

Místní rádoby šéf si Vás dovoluje pozvat na

PŘEDVÁNOČNÍ SLET VIRTUÁLNÍCH PILOTŮ 2011

který se bude konat v pražském Wings Clubu

a to

v sobotu 10. prosince 2011 od 18:00-23:30 hodin

http://www.wingsc...,

čímž vlastně i ruší všechny speciálky v tomto termínu.

Jako loni doporučuji tedy všem zprovoznit IL-2 Šturmovik 1946, investovat do CoD, nebo se podívat k někomu, kdo ho má zprovozněný.

Ve vlastním zájmu se tedy přihlaste včas, zahrádka letos nebude, místa jsou tedy omezaná.

Zváni jsou taktéž přátele přátel virtuálních pilotů.

1. clone9cz
2. 310_Pip
3. 606_Vocko
4. 310_cibule
5. 3BAP_Cassius Chaerea
6. 606_Tclaw
7. 1stCL_Hien
8. FK_Stern
9. 606_Tempik
10. 1stCL_Fucida
11. Hanss
12. 310_AMP
13. doktorkop
14. mha
15. j4ck41
16. alfik
17. 1stCL_Bumík
18. 606_OTU_vencour
19. 310_Podrs
20. AH_Permon
21. 310_Taly
22. FK_Rudiger
23. -------------------- Jirka
24. 310_McMarty
25. Jimik
26. AH_Poti
27. 1stCL_valhera
28. Verunka
29. 310_Max
30. 310_Snakes
31. 1stCL_Wedge
32. xHorst
33. -------------------- ZVP_Hekite
34. -------------------- ZVP_Hekite +
35. 1stCL_Wolke
36. VGR_MaP
37. 311_Vont
38. 310_Jachym
39. 310_Majkl
40. 310_Majkl WAAF
41. FK_Buba
42. Patrikhuhu
43. VGR_cardas
44. 310_OTU_Saphyr
45. Lekk
46. Perugi
47. 311_Tjurma
48. Werner
49. Rad
50. 1stCL_pbarry
51. Nikita
52. Jiricek
53. Afrodita
54. FK_Ziza
55. VGR_Terp
56. Lynx23
57. magot
58. Archie
59. 1stCL_HANZ
60. 1stCL_HANZ (2)
61. Eda
62. stopiv
63. 313_OTTO
64. 313_OTTO WAAF
65. FK_Aachen
66. VCAF_Mintaur
67. VCAF_Joe
68. KlepatkoCZ
69. 312_HeRa
70. 1stCL_Wedge +
71. Wulfi
72. 310_Janor
73. No.56Sqn_Marasek
74. 311_Liboch
75. Pallo
76. Walda
77. Walda (2)
78. 1stCL_PETRAS
79. 311_Lark
80. Saburo
81. falkon
82. Holt
83. 311_Tank
84. 311_Upir
85. 313_Archer
86. Kvak
87. Valec
88. 313_Paegas
89. 313_Andrea

------------------
zálohy
101. Joe Hallenbeck

EXTRÉMNĚ zdatní jedinci nahlásí předčasný příchod !!!
Upravil/a clone9cz dne 09-12-2011 23:18

http://www.wwii-illusion.net
WT_Horrido
Není teprve září? Neděláš ty v supermarketu? Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 16-09-2011 20:09
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
je, ale hlasim se Cool
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
clone9cz
Nic se nesmí nechat náhodě, už je to zabookované.

606_Vocko
Správně, nic se nesmí nechat náhodě! Hlásím se.

310_cibule
Přijdu na Vánoce 2012. A tyhle taky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

3BAP_Cassius Chaerea
Tož příjdu.

606_Tclaw
Pro mě taky jedno místo prosím.

1stCL_Hien
Hien se hlásí! Mrknutí

FK_Stern
Se hlásím-od 15:00
Upravil/a FK_Stern dne 16-09-2011 23:41

606_Temp
Taky se hlásím Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
Mně je blbě Úsměv)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

BP_Tyrl
Já se , spíš nehlásím, jen bych se chtěl podělit o poslední zkušenost z WC. Sešlo se nás tam minulou sobotu deset. Obsluha jako obvykle odmítla vydat každému jeho lístek a cosi si mydlila do počítače.... Ale co se budu rozepisovat.
Dovolím si citovat Rychlou Nozdru od nás ze stránek:

Uvazoval jsem o zalozeni noveho vlakna "Kam nejit na pivo" ale nakonec to tedy napisu zde:

ZA SEBE VYDAVAM VSEM VIRTUALNIM PILOTUM VAROVANI PRED PRAZSKOU PUTYKOU WINGS CLUB.

-> 10.9.2011 Probehla BP akce + ZVP Hokus (asi deset lidi) ve WingsClubu

Pivo celkem dobra mira, jidlo dobre. Kvalitni a rychla, nevtirava obsluha. Ovsem vyskytl se OPET problem s placenim. Jak asi vite, tak na stul a na jednu grupu lidi se tam dava jeden listek, kam se pise vse.

Placeni tedy funguje tak, ze pri odchodu jednotlive platici lide plati svou utratu sami za sebe (polozky se ze spolecneho uctu skrtaji) + obycejne tak jedno pivo navic, coz ma v jinych hospodach mimochodem obcas i takovy efekt, ze posledni platici uz nema vlastne co zaplatit. Posledni platici (ZVP Hokus) mel tech piv ve WK v sobotu ale platit najednou nejak moc. Na to, ze na nej zbyvalo 10 piv tedy rozhodne nevypadal. Vypil jich tak sotva plovinu.

Minimalne 5 piv jsme tedy v sobotu platili navic. A to bez zapocitani "dobrovolnych" piv navic, ktere nekteri kluci pred tim pri odchodu uz zaplatili. Tech virtualnich piv tedy rozhodne bylo daleko vic, nez jen pet kousku. Na to, ze tam kazdy asi nechal i slusne spropitne, tak si tedy celkem prisli na hezke baksisne. Asi si tam mysli, ze kdyz jsme virtualni piloti, tak ze pijeme i virtualni piva. Za realne penize.

Tohle neni prvni pripad okradani hostu v tomto podniku. Asi pred rokem jsme dokonce chteli po obsluze, aby nam dali kazdemu vlastni listek ale to se (zrejme z pochopitelnych duvodu) obsluze nelibilo, ze pry jedine spolecny listek.

Z kluku pak lezlo jako z chlupate deky, ze kdyz tam jindy platili jako posledni oni, tak to vypadalo take tak. Padaly tam i dost nehorazne cifry. Ale hadejte se s obsluhou, kdyz mate upito a mate prijemnou naladu. Posledne se obsluha s vysi pridane hodnoty tedy drzela celkem pri zemi (preplatek byl jen par stovek), nakrklo me to ale opravdu hodne a to definitivne. V te putyce je proste neco spatne, rozhodne se nejedna o nahodu.

WC dostalo v sobotu posledni sanci a ta padla do WC, jen splachnout.

DO WingsClubu UZ NEPUJDU. Okradat se nenecham.

Nas udiv nad tim, ze ta hospoda zeje - krome nasi kumpanie - podivnou a necekanou prazdnotou (v exponovane dobe 17:00 - 22:00) uz mozna mame timto vysvetlen.

Bylo by mi potesenim, kdybyste dali varovani vsem, kdo by se do tohoto podniku nekdy opet chystal na letkove akce. Me tam tedy uz neuvidite. Tahle hospoda si nas nezaslouzi. To, ze tam maji kokpit spita a letecke artefakty na tom vubec nic nemeni.

Takže jestli se tam sejdete v hojnějším počtu a padnou nějaké panáky. Tak ten co půjde poslední tam nejspíš nechá, výplatu, tapláky a spořitelní knížku.

1stCL_Fucida
Já tam neměl problém s placením ani jedinkrát - tedy pokud nebudeme počítat, že jim občas ten platební terminál zlobí Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Ani já ne. Nikdy jsem nic neplatil, vždycky utekl bez Coolj
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

clone9cz
Tak nevím, Tyrle, něco podobného tu postuješ už podruhé a těch zkušeností máte asi víc, myslím. Nechci se ti připomínat, protože to fakt jen tuším, ale každý, kdo má problém, ať si to řeší s šéfem podniku. Jakákoliv obsluha v této věci nijak nepomůže, pochybuji, že s ní budete moci vyjednávat s úspěchem i v případě, kdy budete mít pravdu.

Já měl podobný problém s jinym restauračnim zažízením, kde permanentně točili do džbánku centimetr pod míru i víc. A řešení neni připomínat se na místě, riskovat doplnění míry něčím co se dá v pívě rozmíchat, ale napsat si datum, věc zdokumentovat, a pak ať si to řeší šéf sám. Nedojde-li příště k nápravě, znovu upozornít šéfa a zařízení pak již nenavštěvovat.

Rozhodně ale nemá význam to tady tučně psát.

Klidně si tu založ vlákno, ale já vaše problémy nemám. Ovšem společnej lístek v jednom člověku na baru docela chápu, když obsluha jenou rukou točí pívo a druhou rukou ťuká objednávky na display. Ač jsem v tom problém nikdy neviděl, tak jsem na loňský wings nechal pořídit IDčka, a žádný problém v tom nebyl. Naopak, IDčka byly dražší než zbylá útrata za jidla a kafíčka s jedním čajem v roce 2009.

Hanss
+1

3BAP_Cassius Chaerea
Příjde ségra Hanssi?
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 17-09-2011 12:55

Hanss
doufám, že ne Úsměv

Ajvn
No víte moje skušenosti jsou takové: tohle jsem už zažil v NEJEDNOM podniku nebudu rozepisovat detaily výsledek je pořád týž: poslední platící platí jak mourovatí.
Jednoduchý lék.
Při obsluze která mi při větší akci není ochotna přidělit muj vlastní lístek platím IHNED při obdržení kýženého pamlsku.
Možná je to pod "úroveň" avšak velmi účinné.Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,184 návštěv