Asi už fakt stárnu, servry se mi zobrazují v pohodě, když se na něj přihlásím tak jsem ale v koncích. Nemohl by někdo zveřejnit návod pro blbce jak dál, aby jsem se dostal do hry za správnopu stranu na správný letiště a do správnýho éra. Inu jak už tu někdo psal, jsem starej, blbej, ale učím se! Dík!
Pustím hru, jdu do “Hra pro více hráčů“ - „Klient“ – v seznamu serverů kliknu levou myší na požadovaný server (např. ATAGs …), kliknu na „Připojit se k serveru“.
Počkám, až se připojím na server, objeví se „Welcome to ATAG“ a tvé jméno, potvrdím „Continue“.
Na levé straně bude zobrazena mapa, na pravé straně budou dvě vlaječky – britská a německá. Kliknu levou myší na stranu, za kterou chci bojovat. Např. za Německou. V tom případě na modré straně linie na mapě některá letiště budou mít letadýlka v kroužku v kontuře (né celá tmavá)
Vyberu si letiště a levou myší na něj kliknu. Letiště na mapě bude v červeném kroužku.
Na pravé straně se objeví letoun – kliknu levou myší na „Vytvořit“ a jsem ve hře na letišti!
A před tím než klikneš na vytvořit,tak si to letadlo nastav.To znamená munici,korvengenci,letku,skiny.
Nebo se stav na TS SVK.Vetšinou každý odpoledne nebo navečír tam někdo je
von Paulus napsal: Pokusím se dát podrobný návod. (V češtině)
Pustím hru, jdu do “Hra pro více hráčů“ - „Klient“ – v seznamu serverů kliknu levou myší na požadovaný server (např. ATAGs …), kliknu na „Připojit se k serveru“.
Počkám, až se připojím na server, objeví se „Welcome to ATAG“ a tvé jméno, potvrdím „Continue“.
Na levé straně bude zobrazena mapa, na pravé straně budou dvě vlaječky – britská a německá. Kliknu levou myší na stranu, za kterou chci bojovat. Např. za Německou. V tom případě na modré straně linie na mapě některá letiště budou mít letadýlka v kroužku v kontuře (né celá tmavá)
Vyberu si letiště a levou myší na něj kliknu. Letiště na mapě bude v červeném kroužku.
Na pravé straně se objeví letoun – kliknu levou myší na „Vytvořit“ a jsem ve hře na letišti!
Ještě nějaký dotaz?
Snad jen když se klikne na vlaječku strany dříve než se zobrazí komplet mapa, tak se to celé může nějak zaseknout a už se člověk nemusí dostat nikam ať na vlaječky kliká jak chce.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.