Dobrý den, ze zoufalosti se ptám tady, protože jsem hledal snad všude ale nikde žádná rada. Jde mi o to jak udělat aby ostatní v multiplayeru viděli moje skiny a já viděl jejich, mám aktivované Skin Downloading, ale nikdo můj skin neviddí, lítáme hlavně na Air_race tak by nám vlastní skiny bodli, každý svůj se jménem. Děkuju moc za pomoc.
Jo nezmínil jsem se myslím Il-2 1946
EDIT : Jo to mně nenapadlo, ale snad ani není možné aby to neměl žádný serv v HP, docela ně překvapuje že to nemá ani Air_Racing serv
Upravil/a JaffaJaffovic dne 04-08-2011 17:32
jak jsem se zminil uz v AH zvanirne, nekdy to trva fakt dlouho, nez se tvuj skin opravdu zobrazi kolegum. Muze to trvat nekolik minut ci refly procedur tebe i kolegu. Moznosti by mohlo byt poslat tvuj skin tvym kolegum, at si ho pridaji sami do svych skin slozek.
lochness napsal:
jak jsem se zminil uz v AH zvanirne, nekdy to trva fakt dlouho, nez se tvuj skin opravdu zobrazi kolegum. Muze to trvat nekolik minut ci refly procedur tebe i kolegu. Moznosti by mohlo byt poslat tvuj skin tvym kolegum, at si ho pridaji sami do svych skin slozek.
Posílal a nic. Uvidím zkusím najít nějaké serv kde to je povolene a uvidím, ale děkuji za pomoc
Jinak pokud je na servru povolene stahovani skinu a ma ho povolene i tvuj kamarad, pak by se mu tvuj skin drive nebo pozdeji mel zobrazit. Samozrejme jen pokud je ten skin korektni a zobrazi se i tobe samotnemu Takze zkousej a uvidis
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.