Je to nejaký týždeň, čo som začal lietať ROF. Fungoval som na defaultnom ovládaní, páč mi to vcelku vyhovovalo. Teraz som ale kúpil nový Joystick a zisťujem, že sa mi proste nedá zmeniť ovládanie. Vojdem do nastavenia ovládania, kliknem na to, čo chcem zmeniť, nastavím nový gombík (alebo klávesu na klávesnici, pričom dám pozor, aby sa s ničím nekryla). uložím ako default alebo ako nový profil, to je jedno. Normálne to tam uložené je, môžem si to pozrieť v menu alebo v hre cez pravé tlačítko myši.
Ale priamo v hre sa to proste nezmení, stále je tam to úplne pôvodné defaultné nastavenie... Vôbec to nechápem, help pls Upravil/a kriplik dne 02-08-2011 20:06
Ono je důležité ve hře si en správný profil aktivovat. To se mi občas stane, když si některý přejmenuji, tak si hra nastaví profil input a já čumím, že mi nic nefunguje.
Jak si pls zamknu zadního střelce, aby mi do něj nikdo nevlezl? Nikdy jsem to nepotřeboval, ale poslední dobou se mi stává, že ke mně vleze nějakej kokot, otočí kulomet a začne mi systematicky ukrajovat horní křídla.
Díky
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.