November 22 2024 15:53:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prodám Saitek Cyborg Evo
Baldion
Prodám joystick Saitek Cyborg Evo (bez FF). Je dva roky starý, ale letěl jsem s ním jen párkrát - je jako nový. O ceně mám představu 550 Kč včetně poštovného.

Koty
Možná bych měl zájem, jaká je lokalita?

Baldion
Okres Hodonín. Ale můžu to poslat i poštou.

Koty
Teda, jak si představuješ prodej?

Rien n'est parfait; c'est la vie!

Baldion
Pokud se nepotkáme osobně, tak bych to viděl podobně, jako třeba na aukru. Pošleš mi peníze na účet a já ti po obdržení pošlu Saitek. Je mi jasné, že to vyžaduje určitou dávku důvěry, ale na aukru to tak praktikuju běžně.

Koty
Jak mám vědět že mě nepodrazíš? Jinak, jakou teda cenu?

Topper-Czech
"Jak mám vědět že mě nepodrazíš? "

Napsáno dost tvrdě a ještě takhle do světa? Tohle bych si dovolil jen přes PM Mrknutí Jistotu nemáš nikdy a jistě je menší zlo přijít o těch 550 kaček, než třeba o meloun.

http://www.e-airport.wz.cz
Koty
nj, taky pravda

310_Majkl
Podobný nákup přez net využívám celkem často a jak píše Topper, jistotu nemáš nikdy. Většinou nakupuju(nebo prodávám) lidem které víceméně znám, nebo je na tom či onom fóru známí ostatním. Většinou lidem kteří mají 3 příspěvky a navíc jen za účelem něco prodat, moc nedůvěřuji. Neříkám ale, že to musí být podvodník. Mrknutí

Koty
každopádně když budu mít číslo jeho účtu, múžu ho dát s patřičnými dúkazy policii. Takže důvěřovat můžu(kdo nevsadí, nedostane)

clone9cz
To bych zas tak neriskoval, co když bude tvrdit, že joy má, ale neposlal si mu zbytek letadla. Jednoznačně musíte uzavřít písemnou smlouvu a balík pojistit, co když ho pošta vytratí.

http://www.wwii-illusion.net
BP_Tyrl
Co to poslat na dobírku. Při přebírání balíku rovnou pošťák zinkasuje prachy a ty pak pošle pošta původnímu majiteli.

Baldion
Jsem rád, že se rozhořela na tohle téma tak živá diskuze Úsměv
Jistota není při podobných nákupech skutečně nikdy. S posíláním na dobírku mám zase špatné zkušenosti já (přes aukro). Poslal jsem několikrát balím, zaplatil poplatek za dobírku, adresát si ji nevyzvedl a mě se zboží vrátilo (prodával jsem tam hlavně knížky v antikvariátu). A poplatek byl v háji.
To, že tady mám pouze tři příspěvky samozřejmě na důvěře moc nepřidá. Jestli chceš, můžeme to celé uskutečnit právě přes aukro. Vyřídíš si tam účet, já tam joystick hodím do aukce a ty ho koupíš. Zaplacení a dodání proběhne stejně jak tady, ale alespoň tam mám dostatek kladných referencí a aukro přece jen skýtá nějakou záruku, že k podrazu nedojde.
Můj profil na aukru.
http://aukro.cz/s...d=12392083
Jinak děkuji všem, kteří mi dali aspoň naději, že podvodník nejsem Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,914 návštěv