Prosím, lze nějak doplnit v jednoduchém editoru misí letoun Osy do horního seznamu Spojenců, pokud tam chybí? Např. N1K1-J, N1K1-Ja, Fiat G.55... Chtěl bych létat s těmito typy proti stejným AI strojům - samozřejmě je to mimo historickou skutečnost, nechci nikoho urazit, beru to jako experiment. Děkuju!
Upravil/a batoh dne 03-07-2011 13:41
Nejsem si jisty, jestli jsem te dobre pochopil, ale:
Zrejme ti jde o cistou verzi hry. V tom pripade letouny, ktere jsou v "dolnim" (AI) seznamu a nejsou v "hornim" (hrac) seznamu jsou prave ty, ktere nejsou pro hrace letatelne, at uz kvuli chybejicimu kokpitu, nedodelanemu FM a pod. Tzn, ze v ciste verzi hry to nejde, ale instalace nektereho modu, at uz konkretniho stroje nebo celeho Ultrapacku (ktery upravuje i chovani, zvuky, grafiku, letadla a mnoho dalsiho), by ti melo pomoci.
Ohledne UP je tu samostatne vlakno, projdi si ho (melo by stacit cca od TozziFanova linku na stazeni UP3 dal) a v pripade potizi se kdyztak ptej tam.
Tyrle, tak jak jsem to pochopil, tak mu jde prave o QMB v ciste verzi. Jenze jako AI letadlo tam muzes vybrat treba prave Fiat G55, Smolika ci Petliakov Pe8. Ale ta nejsou litatelna z pohledu hrace, tudiz nemuzes letet G55 vs ai G55 (proste AI only letadla). A o to mu jde, jestli dobre chapu. Proto pisu o modech. Tim jsi pripomnel, ze mozna bude jako navod stacit vas modpack, pokud mu jde ciste jen o ta letadla a o ostatni zmeny z UP nema zajem
Děkuji za odpovědi. Ano, jde mi o čistou verzi 4.09m. Rozdíl mezi horním a dolním seznamem už díky panu Lochnessovi chápu. Nad mody pouvažuji. Letu zdar...
ok. Hlavne pokud se rozhodnes pro nejaky mod/modpack, tak si over, jakou verzi hry potrebuje pro sve uspesne nainstalovani a kdyztak si pred instalaci skopiruj nekam bokem cely adresar ILa, jako zalohu. Pro doplneni - posledni aktualni verze hry je 4.10.1 (cista nebo s UP3 - podrobnosti v prislusnem vlakne). Hodne stesti
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.