November 05 2025 08:56:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
Původní mapa Slovenska
Uzin
Prosím, je ještě někde ke stažení původní mapa Slovenska? Můžete, prosím, dát link na stažení?

falkon
A co si pod takym pojmom "puvodni mapa Slovenska" predstavite vy, vojin Kefalin?!? Úsměv

Mapa Slovenska (letna aj zimna aj DF varianta) je sucastou oficialnej "distribucie" ILa, staci nainstalovat posledne patch-e (aktualne je najnovsia verzia 4.10.1).

Uzin
Sice nejsem Kefalín, ale původní ,mapa Slovenska byla zveřejněna původně jako mod, nikoliv jako součást balíků.
Když nechceš pomoci, zvyšuješ si ego?

311_Tjurma
Mam dojem, ze mapa Slovenska nikdy jako mod nevysla, byla rovnou v ofiku patchi. Takze Falkon ma zrejme pravdu

falkon
Uzin napsal:
Sice nejsem Kefalín, ale původní ,mapa Slovenska byla zveřejněna původně jako mod, nikoliv jako součást balíků.

Nie, originalna mapa Slovenska pre IL-2 FB & PF od tvorcov z Letky 13 nebola nikdy zverejnena ako MOD!

Uzin napsal:
Když nechceš pomoci, zvyšuješ si ego?

Keby som nechcel pomoct, nenapisal by som presnu, pravdivu a spravnu odpoved na tvoj dotaz. Opakujem:
Mapa Slovenska (letna aj zimna aj DF varianta) je sucastou oficialnej "distribucie" ILa, staci nainstalovat posledne patch-e (aktualne je najnovsia verzia 4.10.1).

Mapa Slovenska vysla povodne v patchi v4.09beta (na Vianoce 2007), nasledne po vyse roku s oficialnou verziou patchu 4.09 vysla tusim aj jej zimna varianta.

Ked uz kladies nejaku otazku, a niekto venuje cas tomu, aby Ti na nu odpvoedal, preco tymi odpovedami opovrhujes?!
Maj sa krasne, tymto pre mna toto vlakno konci...
Upravil/a falkon dne 17-06-2011 13:00

Stoupa
A mapa Slovakia 1955 ti nestačí?

Uzin
Stoupa napsal:
A mapa Slovakia 1955 ti nestačí?

Nejde o mne, ale jistý zahraniční kolega chce udělat kampaň, kde potřebuje přidat letiště u Lučence, na původní mapě. To by nebyl problém v Model Makeru, ale když je mapa v SFS, musel bych ji extrahovat, což jsem zatím nezkoušel. Ta kampaň by měla být bez betonových letišť jaká jsou na 1955, ta předělávat by snad šlo, ale asi by bylo jednodušší, pracovat s původní mapou.
Slovenští kolegové mě asi teď sežerou, (soudě podle reakce výš-ironie je asi dovolena jen jim?) ale pro dobrotu na žebrotu, že ?Mrknutí
Dík za zájem pomoci.

1stCL_Novotny
No krom toho žes na Falkonovo otázku co bys jako za tu mapku vlastně chtěl nic neřekl, tak myslím že ti toho řekl až dost. Ale to je asi jen můj dojem že Uzi.Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 17-06-2011 16:46

WT_Pedropan
Uzin napsal:
...ale původní ,mapa Slovenska byla zveřejněna původně jako mod, nikoliv jako součást balíků...

Jako MOD byla zverejnena zimni varianta puvodni mapy Slovenska. Offic. zimni mapa vysla o neco pozdeji.

http://www.wtigers.org/
Uzin
WT_Pedropan napsal:
Jako MOD byla zverejnena zimni varianta puvodni mapy Slovenska. Offic. zimni mapa vysla o neco pozdeji.

Prosím , nebyl by link ? Aspoň do PM ?

Uzin
1stCL Novotny napsal:
No krom toho žes na Falkonovo otázku co bys jako za tu mapku vlastně chtěl nic neřekl, tak myslím že ti toho řekl až dost. Ale to je asi jen můj dojem že Uzi.Mrknutí

Akosi nemtudom .

WT_Pedropan
Uzin napsal:
WT_Pedropan napsal:

Prosím , nebyl by link ? Aspoň do PM ?

Tak link nemam (na AAA uz to neni), ale v archivu mam verzi v1_0. Jenze to ma pres 26 mega...

http://www.wtigers.org/
311_Tjurma
Pokusim se ji sehnat, napisu svemu priteli na telefenu. Vydrz den.

Uzin
311_Tjurma napsal:
Pokusim se ji sehnat, napisu svemu priteli na telefenu. Vydrz den.

Díky všem.
Zatím jsem nezkoušel vytáhnout mapu z SFS, nevím, jestli to v tomto případě jde ?

clone9cz
Samá voda, původní mapa Slovenska s Českem přece.

[img]http://www.vltava2000.cz/shops/8532/images-goods/CZ-cela.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.wwii-illusion.net
Uzin
clone9cz napsal:
Samá voda, původní mapa Slovenska s Českem přece.

To jsme se nasmáli, voni vtipálku.CoolCoolCool
To že má mít 26 mb ????

clone9cz
Kdyby ses chtěl proletět, tak tady máš slovenské letadlo.

[img]http://www.palba.cz/forumfoto/albums/userpics/11841/normal_slovak_Avia_B-534_pict5371le0.jpg[/img] is not a valid Image.

http://www.wwii-illusion.net
311_Tjurma
Uzine máš PM

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,462,477 návštěv