Vím že vás to nezajímá, ale kdyby jste chtěli zkusit staronové zvuky. STAHUJTE TADY
Instalace:
1. Jednoduše to nechejte nainstalovat do CoDa.
2. Použijte známý JSGME pro spustění modu (je tam jenom jeden :-) )
3. Hru spouštějte přes vytvořeného zástupce (vytvoří se v kořenovém adresáři jak aktivujete MOD) jinak vám naběhne normální verze!!!
Není to můj výtvor, jenom jsem to zabalil tak aby si to vyzkoušel kdo chce bez velkých útrap.
Kdo se v tom trochu vyzná a prohlédne si jak je to udělané, nebude mít problém si tam nahrát vlastní zvuky
Né tak úplně.
Jednak, nemůžeš zničit něco co nejde
A jednak to museli čekat, když je komprimace založená na SFS jako starý šturm.
A teď vážně. Na různých forech tvrdí vývojáři dvě věci.
1. Modování bude v CoDu otevřené oficiálně (budou to mít podchycené nějakou fičurkou)
2. Steam to bude hlídat a rozdávat banány (nakolik to bude fungovat, uvidíme)
Takže pozor na používání, doporučuji jenom offline.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Testoval už někdo Weapons Sound mod 1.2 pro IL-2 COD, co je na 1C foru?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Nevím co Steam přesně kontroluje, ale obecně jsem nikdy problém Steam a mody neměl, třeba Fallout: New Vegas, nebo Total War, Red Orchestra, X Terran Conflict, atd atd. Všechno vždycky v pohodě.
313_Paegas napsal:
Vím že vás to nezajímá, ale kdyby jste chtěli zkusit staronové zvuky. STAHUJTE TADY
Instalace:
3. Hru spouštějte přes vytvořeného zástupce (vytvoří se v kořenovém adresáři jak aktivujete MOD) jinak vám naběhne normální verze!!!
Není to můj výtvor, jenom jsem to zabalil tak aby si to vyzkoušel kdo chce bez velkých útrap.
Kdo se v tom trochu vyzná a prohlédne si jak je to udělané, nebude mít problém si tam nahrát vlastní zvuky
Heeelp!!JSGME jsem nainstaloval do adresáře hry,mod aktivoval ale toho zástupce ke spuštění hry nemůžu najít.Žádný nový exe tam nemám.Pouze Launcher a ten mi to spustí se starýma zvukama.Poraďte...
Upravil/a CZ-BOB dne 04-07-2011 21:47
jak se činí ? oni se ty jeho zvuky někdy někam dostaly ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
313_Paegas napsal:
Instalace:
Heeelp!!JSGME jsem nainstaloval do adresáře hry,mod aktivoval ale toho zástupce ke spuštění hry nemůžu najít.Žádný nový exe tam nemám.Pouze Launcher a ten mi to spustí se starýma zvukama.Poraďte...
Pokud ten mod vybereš v JSGME, měl by ti v kořenovém adresáři vytvořit zástupce pro Luncher, takže by jsi měl vidět jak Luncher origoš tak zástupce Luncher a tím spistíš hru s modama, protože má ve svých vlastnostech spoštěcí sekvenci pro mod.
Vypadá to pak takto:
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/zastupce-luncher.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Vlastnosti-zapce-luncher.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 313_Paegas dne 06-07-2011 17:43
Díky Paegasi za vysvětlení.Nicméně, Tebou popisovaný zástupce se mi nevytvořil ale stačilo přidat parametr spouštěcí sekvence ("F:\HRY\IL-2 Sturmovik Clifs of Dover\Launcher.exe" -mod=MODS\CMSound) a už to šlape. Zvuky jsou celkem dobré, jen u spitu a Hurika slyším při max. otáčkách motoru takový divný zvuk.Nevím jak bych jej popsal, jako by v kastli něco dřeloUpravil/a CZ-BOB dne 06-07-2011 18:25
TozziFan napsal:
Hopere, nehoň si příspěvky . A dostaly, min. k lidem kteří si je naroubují do ILa.
nehoním si příspěvky, ale to "Jafa se činí" mne vždy nakrkne - jsou ty jeho zvuky v něčem "oficiálnějším" než jen v jeho soukromém addonu (a videích) ?
pokud bych si chtěl honit, udělám to jinak ;) (bavíme se o příspěvcích...)
vezmu to tedy z tvého pohledu - jsou Jafovo videa přínosná pro toto vlákno ?
protože pouze ukáže, že má ve své hře zvuky
sice lepší ale - ale co dál ?
dej link, kde je stáhnout (když to ve svém videu nedělá on) a pak budou mít i tvé příspěvky přínos
jinak je to jen plácnutí do vody - nadělá to vlny, ale ty po chvíli odšumí a - zase nic
;)
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.