ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jak se dají odhazovat bomby z pumovnice IL2? Jediné co můžu odhodit jsou bomby v podvěsu, ale ty co jsou v pumovnici se neodhodí, byť mačkám tlačítko nastavené pro bombardování o sto šest. Když si třeba nastavím jako výzbroj 6 bomb, to tedy znamená 4 v pumovnici a 2 v podvěsu, tak se uvolní vždy jen ty 2 a ty 4 vůbec.
Ve starém šturmu se automaticky při stisknutí tlačítka na ovladči odhodily všechny, ikdyž byla zavřená pumovnice, ale teď to nejde, mám patch 4.101. Proto mne zajímá, zda se dá třeba nějak otevřít pumovnice nebo tak něco, protože když nebombarduju, tak na tanky můžu jenom plyvat.
Díky moc za pomoc.
Máš čistou verzi 4.10.1 ? Tam pumovnici otvírat nemusím, otevře se sama. Pokud máš nainstalovaný mod Ultra Pack, tak otevírání pumovnice nastavíš v Controls - Toggle Engine - Open/Close Bomb Bay - před ultrapackem v tom místě bylo tlačítko pro nastavení plynu na 10%
Zase holínky a hodinky.
Pokud máš čistou verzi 4.10.1m, tak se pumy odhazují stejně jako kdysi, přes zavřenou pumovnici. Pumovnice, její otvírání je jen v modované verzy hry(HSFX, UP, BP apd.).
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.