u letových misí vzlet z letadlové lodě USN na F4F-3 po vzletu mi nejde zasunout podvozek, takže když vzlétnu, tak až do přistání nejde letět příliš rychle.
U mise nácviku přistání na loď zase nejde vysunout podvozek (teď si nevzpomenu, zda je to u Wildcatu, nebo u Spitfiru) a to je horší.
Nevíte někdo, v čem to vězí?
Pokud me pamet neklame, tak F4 Wildcat ma manualni podvozek. Cili zkus kouknout do nastaveni ovladani, prirad si nejake klavesy k manualnimu vysunuti a zasunuti podvozku a pak to zkus ve vzduchu. Nejlip v QuickMissionBuilderu si vyber F4ku a otestuj si to rovnou ve vzduchu z vnejsiho pohledu.
Manualne, pokud na to nemas nejake makro (predpokladam, ze makro vytvorit jde), musis pridruzene tlacitko hodnekrat mackat, nez se podvozek uplne zasune/vysune. Stejne je na tom i ruska I-16
edit: u podvozku Spitu/Seafiru by problem byt nemel, pokud ti jde u jinych stroju normalne vysouvat.
A kdyz uz budes v nastaveni ovladani, zjisti si i klavesy pro vysunuti/zasunuti haku a rozlozeni/slozeni kridel. Obcas se to taky hodi Upravil/a lochness dne 20-05-2011 19:43
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.