tak jsem se upamatoval jak jsem ujížděl na rpg
(BG, gothic, morowi nedávno zaklínač)
no když mám ted tu kreditku prubnul bych i nějaké mmorpg
sosnul jsem si wow (zarigistroval se na free servr jako že to prubnu)
je pravda že je to takovej složitější morhotrun a stejně náv., ale štvou mě tam ty 14letí fagani
včera prubnul age of conan (trial)
pěkná grafika pro dospělé (tý francouzce jsem včera čučel na kozy asi dlouho vzala mě palcátem, no uznejte že potkat ve hře pixely nahoře bez se jentak nevidí )
no nějaké zkušenosti, zážitky atd.
má to cenu s tím vůbec začínat ???
Numero ono to je tezky ... musis nejdriv vedet co chces a podle toho si vybrat a neposuzovat podle 14-ti letejch fakanu ... ti sou vsude
pokud ti je jedno co , hlavne ze to je mmorpg, tak urcite WoW, ale bez na nejakej ofiko server ... funguje to dlouho, funguje to dobre a jeste nejakou dobu to fungovat bude
pokud mas rad svet Warhammeru tak Warhammer Online, to samy plati pro Conana nebo Pana prstenu online
nechces platit mesicni poplatky? tak mas moznost hrat Guild Wars
tolik k fantasy, ohledne sci-fi je moznost Star Wars, Anarchy Online, Eve Online
za par let mix fantasy a sci-fi Warhammer 40k Online
pokud chces jenom PvP ve stylu aren tak League of Legends
v ramci old school muzes hrat Ultimu Online, The Dark Age of Camelot
je i nejaka mmorpg kde se da lovit a hledat mineraly cimz se ziskavaji ingame penize, ktere se pak daji v kuru menit za dolary (a obracene) ... akorat ze si ted nemuzu vzpomenout na jmeno
pokud jsi mel rad veci jako Elder scrolls Morrowind nebo Oblivion tak by te mohl zaujmout Darkfall pripadne Mortal Online
pripadne rada asijskych grindovacek at uz jsou placeny nebo free
tech moznosti je strasne moc
Edit: vzpomnel jsem si ze jsem videl jeden poratl venovany mmorpg takze jsem ho nasel http://mmogames.cz/ ... treba ti to pomuze
Upravil/a j4ck41 dne 16-05-2011 14:41
[img]http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2011/04/witcher2-2011-04-13-00-51-29-73.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 16-05-2011 16:47
To 313_123: Jestli jsi teprve ve fázi hledání, co vlastně od MMO očekáváš, tak se asi nevyplatí skočit hned na nějaké placené, raději projeď nějaké FREE, pět deset her, jsou jich mraky. WOW,, Lineage, Rohan, Perfect World a spousta dalších. Drtivá většina takových MMO je ale právě prošpikovaných 12-ti letými smrady, kde budeš běhat s nějakým přitepleným Elfem a tahat za sebou kočičku s růžovou mašličkou
Pak je tu několik MMO, které se klasickému standardu něčím vymykají. Např. EVE ON-LINE, která je asi největší MMO co do počtu lidí na jediném serveru (50 tis.) Je to ale žánr sci-fi, nikoliv fantasy, létáš s vesmírnou lodí a účastníš se hvězdných válek. Je to možná jediná placená MMO, kde nemusíš platit herní čas real penězi, ale herní měnou. Dalším NEJ, kterým se tato MMO pyšní, je nejpropracovanější ekonomický model. Za zmínku stojí i ,,total loot" - když umřeš, ztrácíš vše, ne pouze nějaká procenta z levelu. Kdo má ale zažité, že MMO=Fantasy, tak ho EVE asi nenadchne.
Další MMO, která se krapet vymyká, je právě ten Conan, který sis pořídil. Není to roztomilý Fantasy svět, kde posíláš roztomilá kouzílka za roztomilého blýskání pohádkových efektů, je to surová středověká mlátička, kde usekáváš ruce nohy, trháš hlavy, až vnitřnosti létají kolem a krev cáká na sklo monitoru. Nemačkáš tupě F1,F1,F2 jako v ostatních MMO, ale přes klávesy vedeš údery z různých stran, aktivně vykrýváš rány, při střelbě lukem míříš zaměřovačem ve First person modu a hlavně se tu jede přes komba, takže záleží spíš na šikovnosti prstů, než na equipu. Z Conana před 2 lety mnoho lidí uteklo, protože chyběla náplň hry pro 80 LVL hráče, ale teď s novým datadiskem se opět rozjel a dokonce kvůli velkému zájmu otevřeli další dva nové servery. Guildy si tu mohou dokonce stavět i vlastní vesnice, opevnění nebo města, pokud jejich členové vezmou krumpáče a sekery, nakácí stromy a nalámou kámen na stavby.
Doporučuji shlédnout toto roztomilé video z Conana, krásný brutal
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Pokud chceš to co NENÍ A MĚLO BY BÝT v EVE online a jsi dostatečně masochistickej (grafika jak v osmibitech a občas laaaagyyyy) tak zkus Shores of Hazeron http://shoresofha..., a je to mimochodem zadarmo takže svou kreditku si můžeš schovat. A poradím ti se vším.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Rozhodně WoW, už jenom proto, že 90 % všech mmorpg jsou jeho klony. A až pochopíš jak to WoW funguje, tak tě přestanou mmorpg bavit... Mluvím z vlastní zkušenosti: WoW jsem hrál 3 roky, a pak jsem si udělal vlastní TBC server který jsem s poměrně slušnou úspěšností rok provozoval, a dost věcí jsem vylepšil a překopal, takže vidím i do hlubin a je to všechno na jedno brdo.
Takže můj názor zní: pokud chceš za své peníze dostat zábavu, tak WoW offik (klasika), Conan (málo hráčů, nestabilní základna) a EVE (složité, ale dobré).
Warhammer býval dobrým klonem WoW, jenom v jiném universu, ale dnes si zahraješ jenom na USA serverech (vysoká latence), protože jej v Evropě provozovala úžasná francouzská firma GOA, která jej naprosto pohřbila. Totéž se jí málem povedlo i s League of Legends, naštěstí to za pět minut 12 vzali Rioti do ruky a odstavili je.
A momentálně stříhám metr do vydání Warhammer 40000, neboť jsem ohromným fandou tohoto universa. Až to vyjde tak u mě vypukne totální nolife :-)
To alfik: To vypadá jako starej dobrej Elite Frontier, to musím zkusit
Mimochodem v EVE to bude taky, jen se to pak bude jmenovat DUST 514 a všichni staří hráči se toho bojí jako čert kříže, protože to podle nich hru totálně zkazí
Z klasických grindovaček můžu doporučit Lineage 2, u kterého jsem zabil snad 7 roků. U EVE jsem ztvrdnul 2 roky a u Conana rok. Teď jsem si ale objednal na Conana nový datadisk a rozjedu to znovu, lidí je tam dost a CZ komunita obrovská.
Upravil/a LEON dne 16-05-2011 19:37
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.