Hlavně bych potřeboval poradit co si mám na ty huny napáskovat, aby tak pěkně hořeli, jako Pipovi A ještě lépe, kdyby jim to celé křídlo ustřelilo
Zrovna včera sem to znechuceně vypnul, hned po prvním letu. Kdy sem solil huna, pouštěl snad všechno co se dalo, snad i tu moč, ohne to někam dolů, tak si řikám, ten má dost, nabuzen vítězstvím začnu hledat novou oběť, byla to jen chvilka, ten blbec mě dostoupal, hned první dávkou prostřelil tepnu, rozbil motor, a já nevím co ještě, prostě 20mm je 20mm Samozřejmě moje chyba, že jsem ho přestal kontrolovat, jelikož letadlo co má aspoň jedno křídlo je pořád potenciálně nebezpečné.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Hlavně bych potřeboval poradit co si mám na ty huny napáskovat, aby tak pěkně hořeli, jako Pipovi A ještě lépe, kdyby jim to celé křídlo ustřelilo
Zrovna včera sem to znechuceně vypnul, hned po prvním letu. Kdy sem solil huna, pouštěl snad všechno co se dalo, snad i tu moč, ohne to někam dolů, tak si řikám, ten má dost, nabuzen vítězstvím začnu hledat novou oběť, byla to jen chvilka, ten blbec mě dostoupal, hned první dávkou prostřelil tepnu, rozbil motor, a já nevím co ještě, prostě 20mm je 20mm Samozřejmě moje chyba, že jsem ho přestal kontrolovat, jelikož letadlo co má aspoň jedno křídlo je pořád potenciálně nebezpečné.
Hele moje zkušenost je ta, že páskování klidně může být defaultní. Vo to totiž vůbec nejde. Sebelíp napáskovanej Spit neznamená nic. Jeden se musí trefit. A dobře trefit. Jo a nenech se mást těma krásnejma zásahama z videí. Na každý hezký zásah přijde 10 blbejch a 20 co uletěli. Vona tahle internetová tvorba strašně mate.
Hele moje zkušenost je ta, že páskování klidně může být defaultní. Vo to totiž vůbec nejde. Sebelíp napáskovanej Spit neznamená nic. Jeden se musí trefit. A dobře trefit. Jo a nenech se mást těma krásnejma zásahama z videí. Na každý hezký zásah přijde 10 blbejch a 20 co uletěli. Vona tahle internetová tvorba strašně mate.
Souhlasím, že na videjko člověk dává ty nejlepší kousky a nějakou dobu už lítám (ikdyž ne CLoD, toho jenom chvilku), abych věděl, že každý den není posvícení. Spíš mě jde o to, jak z toho "vytřískat" nejvíc A pokud pomůže změna páskování k lepší účinnosti rád to vyzkouším.
V multiplayeru, je prostě moc málo borců v bf co před spitem začnou točit pěknou zatáčku, aby jsi mohl v klidu zamířit do kabinky. Každej s tím kvrdlá jak blázen, že sem rád, že se nějaká ta kulička uchytí, tak je logické, že chci aby natropila co největší škodu
Co jsem si vygooglil, tak jsem pochopil, že používané jsou prakticky 4 typy munice:
Ball - obyč munice, hodí se na měkké cíle, nehodí se na pancíř
AP - průrazná - hodí se na pancíř, nehodí se na měkké cíle - takže vlastně opak
Zápalná - zápalná
Záplaná s trasírkou - zápalná a je i vidět kam letí
Takže jestli to dobře chápu, proti BF je lepší úplně vynechat Ball, jelikož má celokovový drak, a místo toho jet jenom AP a Zápalnou, kvůli šanci zapálení nádrže/motoru. Ale je to jenom takovej můj dohad, a samozřejmě se rád nechám poučit, jak říkám CLoDa lítám jenom chvilku a jsem v něm nůbík
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Kombinace konvergence, míření na citlivé místa, štěstí a možná dobré páskování. Nic víc v tom není. Hlavně ta konvergence hraje dost významnou roli jak jsem si všiml. Musíš ho osolit na konvergenční vzdálenost. To je pak zničující síla. Jinak mu jen něco málo pustíš žilou a to je tak vše.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.