Namluvené hlášky v Sound notifikations v Team speaku jsou sice hezké, ale zbytečně dlouhé
Tak jsem si tam chtěl vložit vlastní jedno až dvouslabičné, které jsem si nahrál se stejnými parametry, jako mají originální Wav soubory: 22050Khz, 16bit, mono - 43kb/s
Ale při pokusu nahradit původní wav svými, mi TS píše: illegal fmt header size
Nevíte někdo co s tím?
Upravil/a CZ_Fido dne 23-12-2005 10:13
CZ_Fido napsal:
Namluvené hlášky v Sound notifikations v Team speaku jsou sice hezké, ale zbytečně dlouhé
Tak jsem si tam chtěl vložit vlastní jedno až dvouslabičné, které jsem si nahrál se stejnými parametry, jako mají originální Wav soubory: 22050Khz, 16bit, mono - 43kb/s
Ale při pokusu nahradit původní wav svými, mi TS píše: illegal fmt header size
Nevíte někdo co s tím?
Zkus je upravit v Goldwave. Mě se to celkem povedlo.Už ti ale neřeknu parametry jaké jsem zadával, portože si je nepamatuju. Udělal jsem si vypnutí a zapnutí mikrofonu. Známé praskaní. Zapnuto delší, vypnuto kratší. Mohu je potom hodit na moje stránky pokud by byl zájem.
JPe s tímhle přístupem by svět byl eště v době kamený a já ani ty bysme nevěděli co to je simulátor
Alane určitě to na svý stránky dej, stahnu si to a mrknu se jestli příjdu na to čím to je, že ty moje wavy mi v TS nefachaj. Jo dělal jsem to ve Wave editoru od Creative.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.