a jsi si jisty, ze ten radar je funckni? na SAS ve vlakne o me262nj je posledni zminka o tom, ze zatim radar nefunguje, ale mel by v budoucnu.
Snad se to podari zapracovat i Daidalosum do pristiho patche. Bylo by to zajimave spestreni.
no tak predevsim je rozdil, jestli nekdo udela jen tak nejakej slepenec s fiktivnim modelem a rika tomu letadlo toho a toho druhu/typu a nebo jestli se s tim nekdo pipla. Pak taky samozrejme zalezi na tom, kolik na to ma casu.
Autor vsude ujistuje, ze ony zabery s radarem jsou jeho a planuje to ve finalni verzi, no dosud to zrejme neni funkcni dle jeho predstav a tak to nema vyznam vydavat.
Co se DT tyce, tak 110ka je na radar pripravena, tusim i v readme nebo kde bylo popsano, ze z pozice strelce se lze prepnout na radio, ale zatim se tam nic nedeje, cili se nic na obloze nevyhledava. Zrejme je treba to jeste odladit, aby to fungovalo jak ma.
Ono tech veci, ktere chteli DT stihnout a nestihli je vic, coz je skoda, ale neda se holt nic delat. I tak nam toho dodali dost.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.