Reinstaluju kompletne illa po reinstalaci windows a skoncil jsem u kompletniho FB s tim, ze AEP mi hlasi ze instalaci FB nenasel... odinstaloval jsem FB a zkusil znovu - to same... je nekde nejakej trik? Kde muze byt chyba?
Upozornuju ze hrumam komplet originani, ceskou, nikoli nejakou podloudnou kopii.
Už jsem se přes to asi napodesaty dostal, nevim co na to mělo vliv... jediný co jsem změnil,že jsem místo setup.exe pouštěl autotun aby na mě vyběhlo to celý okno (mam defaultne autorun vyplej) a nekolikrat jsem to reinstaloval.
jsou to všechno stejné jazykové verze ?
instaluješ to do defaultního adresáře nebo jinam ?
znáš murphyho pravidla a víš něco o nevyzpitatelnosti výpočetní techniky ?
instaloval jsem na české fb anglickou aep a jinam než do C:\... a vždy mi to šlo
ale to jen tak pro info
abych se priznal, kdyz jsem mel il2 na zkousku zpiratenyho, tak mi to nikdy nedelalo zadny problemy, od doby kdy mam cesky originalky, mi to tropi hlouposti...
instaluju vzdy uplne jinam, na jinej disk a vse jsou cesky verze... uz mi to blblo i kdyz jsem to instaloval u Tatky... ale tam se to nejak chytlo mnohem driv...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.