Zdravím. Chtěl bych si zahrát IL 2 Sturmovik 1946 online, ale nevím jak na to. Určitě bude lepší, když se zeptám starších a zkušenějších. Mám neoriginální verzi (někde jsem četl, že není potřeba orig k hraní online). A potřeboval bych vědět jak bych si mohl za 1. zahrát přes hamachi s kamarádem, 2. jak si zahrát na nějakém serveru. MOc prosím o rady. A předem moc děkuji, pěkný den
a po instalaci Teamspeaku ho spusť, dej Connection / quickconnect, adresa server.blackpanthers.cz heslo panteri, vypln Nickname (vlastní jméno), ale ne login name. Jsem tam pod jménem Paulus. Poradím! Taky jsem nedávno začínal.
Ještě potřebuješ sluchátka a mikrofon!
Miquin: na všechny otázky se tady odpovídalo bez nadsázky aspoň 100x. Hledej, najdeš. Každej pilot vždy musel být a musí být samostatnej. Až když přijde nějakej opravdovej problém, pak se ptej.
Předně je třeba upozornit, že originál je potřeba už k samotné instalaci. Pak ty starší a zkušenějsí to vysvětlovali už tisíckrát, měl by si tedy chtít někoho mladšího. 1. Začínáme s IL-2
Dobrá, tak opravuji na politicky korektnější a šibalské:" ... že se pravděpodobně zmrskal za bílýho dne jak mužik a padaly z něj samý hovna s kokotama ?"
(chování, gesta, funění, mluva a oděv tomu napovídají a je mi úplně volný, jestli je to "jednička" z prava, středu nebo leva.
Kdyby byl na tom videu Parouback, Topol nebo jinej vykuk .... položil bych tu otázku stejně)
Problém je v něčem jiném, důkazní břemeno je totiž na tobě a tak to musíš dokázat nějakou metodou, kterou uznává soud, než to napíšeš na veřejné médium jakým je "Internet", resp. internetová síť. Pokud si tedy nezavolal policajty a neměl podezření, že je Kalousek opilý v pracovní době, tak do druhej den nemůžeš nikde vytrubovat v televizi a ani na Internetu. Obě média jsou totiž dnes dávána na stejnou úroveň a páchání čehokoliv na Internetu se považuje jako veřejné páchání s mnohem většími důsledky. Tvrzení, že to pozná protože to pozná neprošlo ani Rathovi, což je správně.
To "tvrzení", byla otázka s otazníkem na konci ... tedy jestli ten otazník někam neutekl.
... ještě že myšlenka není trestná ...
Upravil/a czs_scharck dne 13-02-2011 21:58
No, ono to dojde tak daleko, že se jednou zakážou i ty otazníky na konci oznamovací věty a budou za to moct titulky bulvárních tiskovin. Takže si to do budoucna hlídej, až na to dojde.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.