Prosím, mám instalovat patch 4.10 do Program Files (x86), nebo do "obyčejných" Program Files? Mám Windows 7 64bit. V Program Files (x86) mám original 4.08 z DVD, v "obyčejných" Program F. mám patch 4.09. Je toto stávající rozdělení špatné? Zatěžuje víc PC? Děkuju za odpovědi.
Upravil/a batoh dne 11-02-2011 16:52
Ako mozes mat jeden patch v jednom a druhy v druhom subore , ved ked si nainstalujes illa mas tam zakladnu verziu (4.07 alebo 4.08) a na to nahadzes tie dalsie patche , vsetko tak kam si ho nainstaloval
EDIT: a musis si zistik aku mas verziu a nato to postupne nahadzat 4.07=>4.08=>4.09=>4.10 , ked mas 4.08 zacinas od nej atd.... , verziu zistis tak ze ked zapinas il na tej uvodnej obrazovke dole vlavo to pise...
Upravil/a 606_Smis dne 10-02-2011 15:49
Prosím tedy, proč to není vhodné do Program Files? Mám celého Šturma (tedy 4.08 orig. + patche) znovu nainstalovat třeba přímo na C: ? Nebo stačí dokonce překopírovat z Program Filesů? Děkuju za odpověď.
Pokud jsou ta wokna bezpečně nastavená, tak tam má Šturm problémy s nějakými právy. prostě lépe hodit ho třeba do C:\Hry\IL-2
Pokud jsou veškeré bezpečnostní fíčurky vypnuté, pak bude myslím správně fungovat i v ProgramFiles Ideální je stejně mít systémovej disk a všechno ostatní mimo něj.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.