December 27 2024 04:54:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Problem Hardware - Software in ROF(DOTAZY,RADY,ŘEŠENÍ)
1stCL_Novotny
Přeneseno z Galerky.

1stCL_PETRAS napsal:
Nenapadá vás někoho, čím by to mohlo být ??

Různě ty trojúhelníky blikaly ale střed byl vždy uprostřed obrazovky.

[img]http://img713.imageshack.us/img713/6158/201012720404.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://img522.imageshack.us/img522/503/2010127204049.jpg[/img] is not a valid Image.

Podotýkám, že to bylo na serveru WT, a taky jsem si všiml, že při vystřelení rakety vidím jen kouř, ale neviděl jsem záři.
To samé zkoušel PECI a taky to světlo neviděl.
Těsně po odpojení online jsem skočil do offline kampaně a vystřelil raketu, vše bylo v pohodě. Smutný

Pomóc..

WT_Horrido napsal:
Ted jsem to zkoušel, vidím rakety svítít i osvětlovat okolí.

WT_Flan napsal:
Vcera jsem svetlice zkousel na te same mape s Petrasem a taky jsem videl akorat coudy , zadne svetlo.

Petras, ty chujoviny v obraze...to asi nebude Rofem, to bude neco od grafiky...??

AH_Kraken napsal:
Dnes jsme měl na serveru to samé. Ptal jsem se zahraničních návštěvníků zda to mají taky a oni nejdřív nevěděli co chci a pak s hrůzou zjistili že mají taky jen kouř bez světla. Pak jsem se odpojil a zkusil v nastavení ROF zapnout položku "Bloom". Najednou to fungovalo dobře. Tak jsem položku "Bloom" vypnul (abych vyzkoušel jestli je to tím) a ....... ono to stale fungovalo dobře. Takže kdo ví čím to je ale myslím že to bude problém ROF, stejně tak jako to, že se na té hlavní mapě nezobrazují informace od pozorovatelů balonů o letadlech v jejich okolí což v 1.015 fungovalo.Naštvaný

BP_Tyrl napsal:
Petras mě podobný artefakty dělala Atina ve šturmu, když jem čučel do zaměřovače a někdo mě odstřeloval ze zadu. Takže spíš grafárna než Rof

BP_Tyrl napsal:
AH_Kraken napsal:
zapnout položku "Bloom".

Já mám Bloom zapnutou foort, a na OFline rakety fungují svítí a hopsají a na ONline pouze bíle čoudí.

BP_Rufu napsal:
Prostě nahraj předešlou verzi ovladačů.

WT_Horrido napsal:
Zase ATI?

BP_Rufu napsal:
Myslím že ne.Petras by si přeci po zdejší masáži nedal do PC nic jinýho než zelenou.

WT_Horrido napsal:
Tak to mu ovšem předešlý ovladač nepomůže.

1stCL_PETRAS napsal:
Pravdu díte hoši.Po celoživotní anabázi s ATI jsem přesedlal na "zelenou". Mám GTS450 z cenových důvodů.A jsem s ní spokojen.Vlastně jediný problém je s tím blikáním online, která se již naštěstí neopakovala..

WT_Horrido napsal:
Máš nastaveny stíny na common?

1stCL Novotny napsal:
BP_Tyrl napsal:
AH_Kraken napsal:
zapnout položku "Bloom".

Já mám Bloom zapnutou foort, a na OFline rakety fungují svítí a hopsají a na ONline pouze bíle čoudí.

Takže včerejší zkušenost z Offline. Nastavena bouřka z mraky v 1300 metrech. Let začal ve 3000m. Nad mraky nebyl jedinej problém s vystřelením světlice. Zato po sklesání pod mryky už jen čmoudící čára. Nemaj to krapet nově naprogramovaný? S tím že to má ještě své mouchy? Třeba jako mapa s plnou oblačností bez deště má stejný vlastnosti jako hustý déšť??. Páč to by pak odpovídalo že na zimní mapce z WT pod oblačností ty fléry nesvítí. Což???Zamračený

1stCL Novotny napsal:
Jo a ještě jedna velká pakárna. Včera jsem zjistil proč mi stále nejdou nahrávat skiny na serveru. Po každém novém zapnutí hry je položka pro zapnutí téhle funkce opět prázdná a tak to nefunguje!Smutný Kua co to je? Nemáte to taky někdo jinej než já Iceman a MedvedCZ??Šklebící se

WT_Horrido
Jo zatržítko zobrazování skinu si nepamatuje zatržení.

BTW ty jitrnice co nehlásí kontakty - nebylo to taky na "zatažené" mapě?
Upravil/a WT_Horrido dne 09-12-2010 12:37
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

AH_Kraken
WT_Horrido napsal:
BTW ty jitrnice co nehlásí kontakty - nebylo to taky na "zatažené" mapě?

Ne já jsem jsem si toho poprve všiml už když jsem dokončoval novou mapu (IAF-summer1918) kde zataženo není ani jsem před ní nespouštěl žádnou mapu kde zataženo bylo. Prostě v 1.015 to kontakty hlásilo, nainstaloval jsem 1.016 a šel změnit breguety 14 na HP O/400 a zjistil že balony nic nehlásíSmutný. Pak jsem zjistil že to je na všech mapách.

WT_Horrido
No s jitrnicema se vůbec něco stalo, snesou teď hezky velkou dávku olova. Tak nevím jestli rusové plánují zápalné střelivo nebo jen došla vodka...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Ne to je pouze tak namapované! Jsou to Icemanovo jitrnice na cca dvě dávky! Šklebící seŠklebící seŠklebící se Podle toho co jsem čet tak to taková sranda jako v ROF nebyla, sejmout balon. Úsměv

AH_Kraken
Ta odolnost s tím opravdu nemá nic společného. To je jen naprogramováním zvětšená odolnost balonů, kterou Iceman sehnal někde tuším na serveru SYNDICATE. Zkoušel jsem to už v 1.015 a kromě zvětšení odolnosti to nic jiného nedělalo a fungovaloto bez problémů.

WT_Horrido
Jo tak to jo, normálním střelivem to opravdu moc dobře nešlo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
Zdroj stáhnutí  Code
Co jsou ty 4 bílý tečky na drátech křídel?smiley

Zdroj stáhnutí  Code
To dělá jen nVidia smiley

Bože se jen ptám ne?Jezdím tanky nelítám ,tak nevím.Ještě to dělá v mlze a mraku kouli kolem letadla?

1stCL_Novotny
"Jason_Williams 12.12.2010 Forum RoF"
Hey guys,

I wanted to give you an update on our progress.

Yesterday we were able to test MP with almost 50 players on a server with some pretty heavy missions and we were even able to test with multiple A.I. planes on the server with multiple bombers flying. The results were very encouraging. No one was experiencing rof.exe errors, warping was minimal, stats worked and graphics were cranked for the most part. The result were big furballs mixed with A.I. and human players. We are also hopeful that this update will also help with errors in the HITR and Du Docht Nicht campaigns, but more testing is required to confirm that it does.

However, there is a rendering bug with launching from the Hangar which affects FPS negatively. This can usually solved by Alt-Tab, but that is not obviously good. So the team is going to track down that bug.

So we are cautiously optimistic that we have the major issues with 1.016 solved or almost solved, but more testing and work is still required. We ask for your continued patience.

Thanks to the Beta testers for their help and to Syndicate for running the server. Everyone's help is most appreciated!

Jason

LEON
Od posledního patche mám drobný problém ve hře, pokud se chci přepnout na plochu a stisknu ALT+TAB, tak se nic nestane. V ostatních hrách můžu za běhu hru na lištu shodit, ale ROF mi teď ALT+TAB ignoruje. Neříkám, že za to může poslední patch, jen se ten problém začal vyskytovat přibližně někdy v době jeho stažení. Je to krapet nepříjemné, když si chci něco poladit v TS nebo upravit za běhu křivky ve FT, tak teď musím ukončit celou hru. Občas se povede, že se po ALT+TAB objeví třeba Total Commander (nebo jiná právě běžící aplikace na liště) na pozadí hry, ale i tak to hru do lišty neshodí. Netuší někdo, v čem je zakopaný pes?

Dík

EDIT: Win7-64bit
Upravil/a LEON dne 25-05-2012 17:59

https://www.rcfree.eu
Vilik
Tohle se kdysi stávalo mně. Když už se mi to konečně na několikátej pokus hodit na plochu podařilo, tak hra spadla. Tušim, že to bylo ovladačema na grafiku.

LEON
Nahrál jsem nejnovější WHQL driver 301.42 pro svoji GTX570 a nepomohlo to. Zatím se přepínám do Windowsu ze hry přes CTRL+ALT+DEL, to zatím funguje vždy a počkám si, třeba se to zase samo spraví, když se to samo rozbylo Mrknutí

https://www.rcfree.eu
Baron
U mna ide ALT+TAB funguje normalne. Chyba bude asi u teba Leo. Skor ma sejri, ze velmi casto sa mi po refly rozhodi minimapa a musim ju rucne pritahovat a upravovat. Nie je to vzdy, ale je to hodne casto, castejsie akoby bolo zdrave. To je pravdpodobne problem RoF, potvrdil mi to zatial kazdy, koho som sa pytal. Snad to daju do poriadku.
Hals - und Beinbruch!

Vilik
To s tou mapou mně blblo už kdysi dávno. Je to problem starej jako RoF sám.

TozziFan
Mohl by mi někdo ze znalých poradit co mám jako dělat s tímhle?

i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/Games/Rise%20of%20Flight/Failed/2012_6_25__17_45_58.jpg

i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/Games/Rise%20of%20Flight/Failed/2012_6_25__17_45_53.jpg

V sobotu jsem zapnul hru, přihlásil online a zjistil, že mi jde kurzor nějak trhavě. Tak jsem hru restartoval, znovu připojil online a přihlásil se na server 12 La Flotille(či jak se to píše), abych odzkoušel plynulost na serveru. Bohužel to opět škubalo. Dal jsem quit game a od té doby vymalováno. Zkoušel jsem restart PC i modemu, vypnutí antivira i firewallu, recovery hry, nakonec i odinstal hry, pročištění registrů, nainstalování hry do jiného adresáře a pořád to samé. A prej jednoduchej sim.

Rumcajs
Tozzi dnes je údržba Master Serveru. Lidi sice jančí, že to může být kvůli 1.026, já bych to spíš viděl, že to je kvůli tomu, že se nemůžeš nalogovat. Zkrátka dnes po 13:00 GMT, což by mělo být 15:00 CEST, bych to být tebou zase zkusil.

TozziFan
jj, jak se to říká - tonoucí se stébla chytá. Už jsem volal i kyslíkářům, ať mi profouknou kábl, že mi to blbne a nepřipojím se. bylo mi promtně zděleno, že problém není určitě z jejich strany. Tak já tomu dávám čas do víkendu. Pak už zbývá jen reinstal PC.

TozziFan
Sfině ESET Naštvaný, už mi nesmí do baráku. I když jsem ho vypnul, tak mě nepustil na server. Pomohl až odinstal a pročištění registrů. Ufffff

MatyDry
Ahoj mám možná blbej dotaz, ale dneska zasedl k ROFu potomek a strašně se rozčiloval, že nevidí popis ostatních letadel a jednotek. Tak jsem mu je zkusil zapnout v Mission settings myslím, že to jsou Friendly a Enemy icons ale stejně se nic neobjevilo. Jak mu ty ikony zapnout? Poraďte prosím.
Upravil/a MatyDry dne 09-12-2012 19:00

1stCL_Novotny
Off-line, nebo On-line??
Pokud Off tak nechápu proč to nebylo vidět. Pokud to je On tak je to tím že v nastavení serveru to není povoleno a ty stím nic neuděláš. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,467 návštěv