December 27 2024 21:34:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
RoF Nejlepší Stroj.
JPS
Chtěl bych znát vaše názory na to, které z letadel je pro vás nejlepší ?
Já osobně si kupoval plnou verzi hry s tím že budu létat na DR1, že Albík D Va z dema je pomalej, ne přilíš robusní a proto že stále padám, nikomu neuletím nikoho nedoženu. natož abych někoho sestřelil. Naštvaný

Ovšem po 10 dnech hraní a zkoušení všech 9 strojů (ICE upg.) se musím omluvit Albatros Flugzeugwerke s tím, že albíkem to nebylo.Úsměv

Dnes s jiným strojem téměř nelétám a za mých (chabých) 15 sestřelů vděčím právě tomuto stroji.

Přemýšlím tedy o koupi Alb. D III. Můžete mi někdo z vás říct, zda je znát těch 20 koní navíc, a popř. popsat nějaké další vlastnosti, kterými se výrazně liší od D Va.

Díky

1stCL_Novotny
Inu Albatros D.III je pro mne to nej z rodinky letadel firmy Albatros Flugzeugwerke. Nádherně se sním létá. Je nádherně stabilní a střelba z něj je labužo. Jako všechny Albíky je to krapet línější letadlo, ale zas bych řekl že trojka je ta nej na výkony. Dá se sní odolávat kdečemu. Jen je třeba se jí (ostatně jako všechno ostatní letdla) pořádně naučit.
Jinak všechna letadla v RoF jsou nádherná a svím spůsobem ta nej.MrknutíVyděšený

1stCL_Fucida
Z mé malé minisbírky je nejzáludnější (a tedy nejzajímavější) Focke-Wulf 190, tedy Pfalz XII Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

BP_Tyrl
Já mám nejraději Pfalz III. Protože ukrutně vydrží a za spojence Spada, protože s ním všemu uletíš.

ZVP_Iceman
Nu nejlepší letadlo je jakýkoliv stroj vyrobený na Britských ostrovech. Včetně DH2Vyděšený

WT_Horrido
Albatros je nejméně záludné letadlo, dává velice dobrou zpětnou vazbu a v manévrovém boji s ním jde čelit všemu, dostává se ovšem do značné nevýhody pokud je "zoomováno."

Nejvíce sympatický je Fokker D.VIII
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Vilik
Pokud chceš nejlepšího Albíka, tak lítej s Pflzem III.Pff
Jinak obecně všechny německý chmelnice zvládne každý děcko na klávesnici. Proto je taky převaha němců 5:1Šklebící se
Pokud se chceš naučit lítat, tak si zkus Nieuport 17. U něj budeš rád, že se odlepíš od země.
Já osobně lítám s Dolphinem. To je letadlo, který má koule. Vždy, když s nim sundám nějakýho "načítovanýho" Fokkera VIIF nebo VIII, tak jen udiveně zírá.Šklebící se

Joe Hallenbeck
Je docela zajimave to tady cist. Sam ROF nelitam, ale prekvapuje me volba er. Proc nema nikdo rad Dreideckera, nebo Blouda? Zamračený
313_FlyBoy
RY-C

ZVP_Iceman
Nu já ti nevím, já psal, že jakýkoliv Britský stroj...takže Velblouda lítám jen v tom případě, že je zrovna na mapě.. Mrknutí ...Jinak co se týče toho Dr1, tak to je supr stroj......ale v případě, že to s tím nemáš opravdu hodně natrénovaný..tak je to akorát tak letadlo k zlosti. ale to se tu už jednou řešilo.... Úsměv

jirik
Asi jak co a jak na co. Mě se zatím líbí poznávat ta letadla postupně, každé má to svoje a je v něčem dobré. A Nejlepší? Asi Fokker VIII. Na opačné strany úspěšnosti u mě je Ni 28. Vy s tím dokážete pravidelně něco sestřelovat? A jak to děláte?Úsměv

BP_Tyrl
S Ni28 jsem nalétal poměrně dost. Koneckonců je to vidět na mých statistikách. Ačkoli je to poměrně rychlé a obratné letadlo, je takové jakési smolné. Jak s ním přežívat a pravidelně něco sestřelovat mi zůstalo utajeno. Většinou má na mapě za protivnka Fokera DVII a ten je zdá se stejně rychlý a obratnější a líp se z něj střílí. takže asi tak....Smutný

j4ck41
Ni28 jsem vubec nepochopil ... obzvlaste me zarazilo ze nema/nemel ani kompas ... ale je pravda ze jsem ho lital jenom chvilku na zacatku, kdyz jeste ani nemel zamerovac takze se to mezitim zmenilo

jinak ja jsem take priznivce Albatrosu a Pfalze III (hlavne z toho duvodu ze se me tahle letadylka proste nejvic libej a zbytek nemeckych stroju jsem dokoupil jenom z duvodu pripadny potreby na online poletu) ... rikam dejte me Oeffag 253 serie a nevylezu z nej
Upravil/a j4ck41 dne 07-12-2010 18:19

313_Paegas
Já mám rád:
1. PuP
2. Camel
3. S5

A největší respekt mám z:
1. Dr1
2. VIIF
3. VIII

Nepodceňujte PuP Mrknutí sice má slabou výzbroj, ale hodně pilotů Albíků už se divilo Vyděšený

1stCL_Novotny
BP_Tyrl napsal:
S Ni28 jsem nalétal poměrně dost. Koneckonců je to vidět na mých statistikách. Ačkoli je to poměrně rychlé a obratné letadlo, je takové jakési smolné. Jak s ním přežívat a pravidelně něco sestřelovat mi zůstalo utajeno. Většinou má na mapě za protivnka Fokera DVII a ten je zdá se stejně rychlý a obratnější a líp se z něj střílí. takže asi tak....Smutný

Já myslím že "Sekačka" je gut. Ostatně poslední poletování to jen potvrdilo. Sice Horrido držkoval že jsem pacholek co nebchce točit, ale šlo to. Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

jirik
VGR_j4ck41 napsal:

jinak ja jsem take priznivce Albatrosu a Pfalze III (hlavne z toho duvodu ze se me tahle letadylka proste nejvic libej a zbytek nemeckych stroju jsem dokoupil jenom z duvodu pripadny potreby na online poletu) ... rikam dejte me Oeffag 253 serie a nevylezu z nej

Až jednou budou, jestli budou Kádéčka, Bergy, Phoenixy, a Oeffagy na to se taky moc těším. Ale prozatím mi Albíci stačej.Úsměv

Merten
Pro mě je best Gotha Vyděšený po test provozu HP400 se na ni vyloženě těším a pokud vás zajímá teda ta malá chamraď co otravuje tak jednoznačně u mě vede Fokker D.VIIF to je neskutečná záležitost.

WT_Horrido
Jó BMW je prostě BMW Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Přééésně Úsměv

[img]http://img607.imageshack.us/img607/6645/zmrzlebawo2.jpg[/img] is not a valid Image.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Paegas
RoF compare

Koty
Já RoF neznám, ale myslím, že nejlepšími letouny jsou SPAD VII a SPAD XIII. Pevné a rychlé, ale prý nedoře manévrují: udeř a zmiz.

Jinak SPADy lítám v něčem co je "předverzí" RoF, RedBaron II (nevíte jak ovládat tah a kameru)
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,127 návštěv