April 23 2024 08:44:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
LynxLOG 1.2 STANDALONE
Lynx23

Jelikož se při specce ČSL vs Luftwaffe 1938 celkem osvědčila webová aplikace LynxLOG 1.1. Rozhodl jsem se, že předtím, než se pustím do něčeho nového, tak to dotáhnu až do konce. Chtěl bych tedy ještě poupravit a zuniverzálnit její funkce, aby byla snadno použitelná a nastavitelná, dokud se nevyvine aplikace přímo napojená na ila.

Plánovaný LynxLOG 1.2 STANDALONE, tedy bude fugovat stejně jako minulá verze a bude se tam vše zadávat ručně. Nebude to úplně ideální, ale jako základní specková aplikace postačí. Až bude dokončen a budu mít čas a nějak se s Falkonem dohodneme, nebo se na to vrhne ještě někdo, můžeme se podívat hlouběji do spockoidní problematiky.

Zde na první straně tedy budu aktualizovat stav, jak na tom jsem. Nemyslím, že by mi to mělo zabrat více než 2 týdny. Každopádně, vlákno jsem založil, hlavně pro pořadatele specek a tvůrce pravidel specek a ostatní organizátory, aby mi napsali případné připomínky k verzi 1.1 aneb, co by si přáli ještě zlepšit.

Připravované nové funkce:
- průběžné ukládání logů a tedy možnost vyhodnocení úmrtnosti a úspěšnosti pilotů a vyhodnocení stavu zásob.
- přidání kolonek pro "zářezy" (vzdušné i pozemní cíle) pro možnost závěrečného vyhodnocení (při přiřazení bodových hodnot, za různé cíle i možnost určení vítěze)
- poupravení struktury (kurýrní letouny budou zobrazeny s letkou, ktere jsou k dispozici a možnost je vypnot)
- kvůli přidání dalších pár políček bude nejspíše jeden záznam rozdělen pro přehlednost na 2 řádky (stránka aplikace pak bude užší a vejde se na šířku na display)
- pár dalších drobných změn

LynxLOG 1.1:
http://www.csl.si...
heslo pilot: 1938

Upravil/a Lynx23 dne 13-11-2010 23:43
 
clone9cz
Zde něco nechápu, pominu, že bych tu čekal link na aplikaci, jako 99% z vás, ale to Online Standalone nějak ... zřejmě nějaká pátá dimenze ?
 
http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
Tak ono celkově je myslím předčasné něco podobného uveřejňovat. Zvláště vezmeme-li v úvahu, že v tuhle chvíli není jasné kdy nějaké větší speciálky budou, jestli vůbec budou a když budou, tak na jakých principech budou založené.

Myslím, že je to vše velice předčasné. Doporučil bych spíše Lynxovu konzultaci s Messíkem, který pro použití u Luftwaffe sestavil nástroj za podobným účelem, jako Lynx pro ČSL.

Pánové, reálná situace je taková, že podobně gigantickou speciálku s podobnými nároky na všechny zúčastněné může nějaký tým postavit za půl roku, ale stejně tak dobře i za pět let, nebo taky nikdy. Určitě doporučuji vyčkat na závěry, které vzejdou ze středeční schůzky části realizačního týmu této akce.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Lynx23
clone9cz napsal:
Zde něco nechápu, pominu, že bych tu čekal link na aplikaci, jako 99% z vás, ale to Online Standalone nějak ... zřejmě nějaká pátá dimenze ?


Jste moc rychlí klucí, ještě jsem to editoval. Každopádně, když teď jsem v tom a bez problému se ve zdrojáku orientuji, tak chci vytvořit univerzání balíček, který půjde aplikovat kdykoliv (ne jen specifický Lynxlog pro ČSL pro Palbu ČSvsG 1938). Za nějaký čas, by mi trvalo mnohem déle se v tom orientovat, tak je lepší, když ho univerzálně přizpůsobím teď. Přeci jen má zdroják více než 3000 řádek.
 
clone9cz
No, nevím, já jsem si představoval, že by byly v sadách 3 tlačítka pro každé éro a tam by se klikalo dozbrojit, dotankovat, opravit na letišti 1,2,3,4 až 10 s odpočítáváním času.

Pak by byla jiná aplikace na počítání zásob.

Jinak pokud se to sloučí dohromady, tak to bude pracné jak upravovat tak používat, bude lic někdo chtít využít jen žásti programového vybavení.

Piloty bych vůbec neřešil tak složitě, každá strana by dostala prázdná okýnka v letkách a člověk by ho mohl změnit jen jednou. Stejně jako u paliva, dozbrojování a opravovaní by se pak klikalo na tlačítka vyskočil, vyskočil daleko a mrtvej/zajatej a vrátilo by to čas.

Bohužel, alespoň zde neproběhla obecná diskuse o tom, co by taková aplikace měla umět v základu, aby věc usnadnila, a co by se do ní teoreticky dalo zapracovat ... předpokládám třeba dočasně vyřazené letiště bombardováním plochy, když už to IL-2 nesvede. Né nezajímavé by bylo uvažovat například o zastavení času s možností pokračovat za měsíc kde se skončilo.
 
http://www.wwii-illusion.net
Lekk
Clone - aplikace má tři roviny pro každou funkci. spouštět několi ruzných aplikací je nerozum a každej velitel letky byl informován o stavu zásob na letišti i v reálu.

Lynxi dotáhni ty změny jak pišeš a určitě se to muže použít i na jiných speckách, které bude dělat někdo jiný.Mrknutí
 
Lynx23

Zdravím a pozdravuji.

Již je to celkem doba, kdy proběhla speciálka CSL vs Luft a kdy jsem vytvořil databázový systém pro interakci velitelů, pilotů a jiných živlů, ale konečně se mi tuto aplikaci podařilo nějak dotáhnout. Také mě povzbudil nefunkční systém RRR v UP3, který způsobyl nemalé problémy při Invazi. LynxLOG je navíc již prověřen z předloňské speciálky, kde bez problému hbytě fungoval i při velikém počtu účastníků.

Pro nezasvěcené: Jedná se o databázový systém běžící on-line na bázi PHP a MySQL databáze, podle kterého může každý účastník nějaké větší akce vidět kdy mu zkončí dozbrojení a velitelé si můžou hašišit se zásobami na letištích. Tento systém není spojen se samotnou hrou a vypadá jako obyčejná interaktivní webová stránka.

LynxLOG 2.0 má řadu změn a vylepšováků. Zejména se vylepšil zásobovací systém (zásobovací piloti mohou převážet materiál z letiště na letiště, nebo pasažéry, nebo dokonce opravárenské/palivové/muniční čety. Hlavní velitelé si do systému můžou zadávat pozemní kolony, aby to neměli někde na papírku a po příjezdu do destinace je systém upozorní). Dalším vylepšením je rozšíření možnosti volb podvěsné munice (bomby/rakety/torpéda) a v neposlední řadě pravidelné statistiky umožňující po akci (nebo klidně v průběhu) jednoduše znázornit počet ztrát, oprav a použitého vojenského materiálu. Také je dobré zmínit, že veškeré vlastnosti systému (jako počet letek, počet lidí v letce, typy strojů a jejich objem nádrží, časy dozbrojení,..) jsou na parametr a admin akce je může velice snadno změnit. Takto se stal systém velice univerzální.

Na vyzkoušení je k dispozici na http://www.csl.si...
kde hesla jsou následující:
pilot: 1938
velitel: 2010
zásobovač: 1106

Zkoušejte jak je libo veškeré funce. Časy na opravy a dozbrojení jsou zde značně redukovány aby jste viděli že to opravdu funguje. Zkuste si přihlásit jako velitel a zadat někomu opravy/dozbrojení a poté se přihlásit jako zásobovač a povolit si to. Taky doporučuji vyzkoušet možnosti zasobovacich pilotu a možnosti zasobování.

Pokud by se chtěl někdo podívat na kód, nebu tento systém použít na menší soukromé akci, taky může. zde je odkaz na komplet:
http://www.ulozto...TK/2-0-rar
Ale je potřeba trochu znalosti HTML webu.

Planuji k tomuto zdrojaku napsat i menší manuál, aby to zvládla i lama.Cool

Letu zdar

 
1stCL_Fucida
Verdammt! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Hoper
co to ozkoušet/otestovat na nějaké pidiakci ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

07-04-2024 21:31
Taky vám v prohlížeči Chrome vyskakují artefakty?

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

34,745,814 návštěv