Ahoj. Před nedávnem sem si stáhnul do kompu Ultru, tuším že ve verzi 2.01 a chtěl bych se zeptat kde se daj někde na netu sehnat mody s novejma érama atd. Zatím sem našel na netu několik různejch fór, ale hledání čehokoliv v každým jednom z nich je tak na 2 dny volna.. Tak sem se chtěl zeptat, jestli někdo náhodou nemáte nějakej typ Předem dík a letu zdar
Mody jsou všechny už v UP2,01 - tj nic dalšího nemusíš hledat krom 4,09 ale to je ofiko mod.
Další mody si vydává jen uzký okruh nadšencu - viz. naše palba1938, které se masivně asi nerozšíří do UP.
OK.Díkes za typ Zatím jsem zkoušel "rozšířit flotilu" o USS Chester atd na odkazu http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,6992.0.html a narazil sem na takovej malej problémek. V tom návodu jak to nainstalovat se píše o tom,že bych měl složku AmericanHeavyCruisers přesunout do složky MODS. Na tom by nebyl žádnej problém, jenže nevím kde jí najít. Když otevřu v PC Sturmovik tak tam je bin,DGen,Files,ForceFeedback,GSData,HSFX,i18n,Intros,jsgmemods,lib,Missions,mod_slot_coop,NGen,PaintSchemes,Quicks,records,samples,Training a UPUpdate. Co z toho ale má bejt to MODS?
VGR_Lekk napsal:
Mody jsou všechny už v UP2,01 - tj nic dalšího nemusíš hledat krom 4,09 ale to je ofiko mod.
Další mody si vydává jen uzký okruh nadšencu - viz. naše palba1938, které se masivně asi nerozšíří do UP.
Pozdě ale přece jsem si stáhnul UP 2.01 a mod palba1938. Otevřu JSGME, aktivuju mod palba1938, spustím hru a chci si v quick mission vyzkoušet Bf-109 B, C - ale nemůžu je najít ? Ani ve full mision editoru mi to nejde. Mohl bych dostat mapu ze speciálky? A ještě jeden problém - vzal jsem si v quick mission letadla jaká byla, chvilku jsem poletoval na slovenské mapě, ale hra mi po cca pěti minutách zamrzne. Když to ve JSGME přepnu na stock 4.09, je to v pohodě. Netušíte, čím by to mohlo být ?
Palba1938 má jen omezený počet letadel. Když ji odstraníš, objeví se ti všechna letadla z UP.
Pokud chceš mapu z Palba1938 musíš si ji tam dát ručně: otevři si složku Palba1938 a najdi si tam složku maps (Palba1938\ Files\ maps)
Složku si dej přímo do svého IL2, nebo ještě lépe aktivuj přes jsgmemods:
Vytvoř si novou složku s názvem třeba Palbamaps do ní vytvoř prázdnou složku Files a do ní zkopíruj výše uvedenou složku maps. Palbamaps vlož do JSGME a aktivuj. A máš tam všechny potřebné mapy.
osa napsal:
OK.Díkes za typ Zatím jsem zkoušel "rozšířit flotilu" o USS Chester atd na odkazu http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,6992.0.html a narazil sem na takovej malej problémek. V tom návodu jak to nainstalovat se píše o tom,že bych měl složku AmericanHeavyCruisers přesunout do složky MODS. Na tom by nebyl žádnej problém, jenže nevím kde jí najít. Když otevřu v PC Sturmovik tak tam je bin,DGen,Files,ForceFeedback,GSData,HSFX,i18n,Intros,jsgmemods,lib,Missions,mod_slot_coop,NGen,PaintSchemes,Quicks,records,samples,Training a UPUpdate. Co z toho ale má bejt to MODS?
Si ten adresar MODS proste vytvor. Potom postupuj podla navodu.
Švacnem to trebárs sem!
Má z vás niekto tento mód, alebo vie, kde by som ho mohol zohnať?
Link je bohužial kaput, a nemusíte ma presviedčať že ide, pretože by som to mal dávno stiahnuté.
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.