Nazdar, potřebuju poradit, co používáte (jestli vůbec) za prográmek na kompresy Fraps souborů , používal sem VirtualDub, kde byl přímo Fraps decompresor, jenže teď mi to něak přestalo fungovat... psali že je bezztrátový... víte o něčem?
Pokud potřebuju opravdu jen udělat kompresi videa bez jiné úpravy, tak to proženu Total Video Convertorem. Běžně se tím totiž nezabývám, nevidím do toho a toto je totiž naprosto blbuvzdorné Pokud už potřebuji něco střihnout, nebo přidat hudbu, experimentuji v Sony Vegas.
Ja na bežnú konverziu používam Format Factory (video, audio, obrázky, a iné) http://www.format... a na špeciálne veci zase Xilisoft HD Video Converter, ten len na videá.
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
ja ve Virtual Dubu pouzivam pro kompresi vysledku z Frapsu jen Xvid MPEG-4 codec. Tusim se nainstaluje s vetsinou kodek packu pro video, jako je napriklad K-Lite, pripadne se da doinstalovat samostatne, pokud neni v nabidce Virtual Dubu.
Ale ja se nejak extra nezaobiram s vyslednou kvalitou obrazu, me dodavane vysledky bohate staci.
edit: taky jsem ho instaloval samostatne, tusim jsem ho stahoval odsudUpravil/a lochness dne 17-10-2010 15:39
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.