November 22 2024 18:45:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
SOUBOR PRO NOVÁ LETADLA
Paulus
Každou chvíli se objeví nová letadla do IL2. Proto jsem si vytvořil zvláštní soubory (PlanePackU@P nebo PlanePackHSFX) a přes JSGME je aktivuju. Zjednodušila se mi instalace novinek a při případné nutnosti reinstalovat IL2 tam zase nacpu vše, co chci.

Nemohu vám upnout své soubory. Každý máme specificky nastavený IL2 a přidané další mody. Soubory je nutné přizpůsobit vlastní konfiguraci IL2. Proto jsem byl nucen vytvořit soubory dva – pro U@P a pro HSFX.

Taky je nutné soubory aktivovat v GME ve správném pořadí. Zjednodušeně až jako poslední po všech ostatních modech. Pokud používáte můj soudmod_cz ten musí být aktivován vždy před souborem s letadly.

Nepoužívám složku MODS či STD. Vše dávám do souboru Files.

Vlastní vytvoření souboru:
- vytvoř si novou složku (název dle libosti, např. PlanePackHSFX)
- ve složce vytvoř složku Files
- do složky Files zkopíruj data od letadla, které chceš přidat.
Např. samostatně si rozbalím staženou složku FokkerG1v1_1. Ta obsahuje složku 3do a další soubory. Vše zkopíruju do Files.

- Ve složce Files dále vytvořím složku com, v ní bude složka maddox, dále složka il2, objects a konečně složka air.ini.
Původní složku air.ini sem zkopíruj. (IL-2 Sturmovik 1946/ Files/com/maddox/il2/objects/air.ini)
IL-2 by měl mít aktivní všechny mody, co používáš. Některé mody ovlivňují i tuto složku!

- Otevři složku air.ini a přidej tam řádek s novým letadlem (např. FokkerG1 air.FOKKERG1 1 NOINFO usa01 SUMMER)

- Ve složce Files dále vytvořím složku gui, v ní game a do ní přidám nejnovější buttons
- Ve složce Files dále vytvořím složku i18n, do ní zkopírují původní složky plane_ru.properties a weapons_ru.properties (IL-2 Sturmovik 1946/ Files/ i18n)
- Otevři složku plane_ru.properties a přidám do ní řádek s novým letadlem (např. FokkerG1 Fokker G.1, '37)
- Otevři složku weapons_ru.properties a přidej do ní řádky nového letadla
(např. ############################################################
# AviaB534
############################################################
AviaB534.default Default
AviaB534.none Empty
AviaB534.6*10kg 6x10 kg bombs
AviaB534.4*20kg 4x20 kg bombs)

- Pokud nové letadlo obsahuje soubor PaintSchemes vytvořím jej mimo soubor Files a dám sem jeho obsah.

Pro rychlejší aktivování souborů jsem si stejným způsobem vytvořil soubor PlanePack_Cockpity. Obsahuje jen inovace kokpitů. Obsahuje pouze složku Files/3do+ další soubory.

Rekapitulace:
Složka s novými letadly musí obsahovat: Files/3do/Arms; Cockpit; plane+obsah
/com/maddox/il2/objects/air.ini
/gui/game/buttons
/i18n/plane_ru.properties + weapons_ru.properties

Některá letadla ještě obsahují složky Presets a Samples

Dále složka Files musí obsahovat řadu souborů se speciálním kódem (3ADD2DECA95FDE58)

Tak můžeš donekonečna přidávat nová letadla!

Pokud IL-2 nespustíš, chyba bude většinou v buttons; air.ini; plane_ru.properties + weapons_ru.properties.
Upravil/a Paulus dne 02-10-2010 15:49
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Jarin
Děkuji moc von Pavel. Funguje to a Ki-44 už letí. Dle Tvého návodu jsem vytvořil složku PlanePackU@P a do ní Files atd. Zatím tam mám jen Ki-44. Když tam budu chtít dát další letadla budu obsahkaždého letadla kopírovat do stávající složky Files nebo musím vytvořit novou? Protože mi příjde, že by v původním Filesu byl hrozný mumraj a nový mi to nepustí a bude to hlásit, že to tuto složku již obsahuje.
Omlouvám se, že se furt ptám, ale nejsem s PC moc zdatný.

Paulus
To je právě výhoda této samostatné složky.
Klidně tam přidávej nová letadla. Ve složkách se doplní jen ty novinky. Klidně odsouhlas, že tam chceš něco přidat. Novou Files se stejným názvem stejně nevytvoříš.
Mám tam nainstalovaný tyto letadla: HurricaneMkIV, SpitfireMkXVI, Wellington, KubelWagen+Jeep, He45, Sikorsky_HRS3, FokkerG1v1_1. Uvažuju o Ki-44 a dám sem i letadla z CSvsGermany0930.
Mrknutí

Jarin
Takže všechno nacpu do Files.
Jen jsem chtěl vědět, jestli to nebude asi takhle:
PlanePackU@P/Ki-44/Files/.....
He-45/Files/....
FokkerG1/Files/.....
Díky za rady.

310_Pip
Ten navod je moc peknej, dikes. Mrknutí Jen se mi zda, ze je to slozitejsi nez sem doufal, ze to bude Pff

P.S nechces ten svuj pack s letadlama nekam uploadnout?
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Paulus
Jarin napsal:
Takže všechno nacpu do Files.
Jen jsem chtěl vědět, jestli to nebude asi takhle:
PlanePackU@P/Ki-44/Files/.....
He-45/Files/....
FokkerG1/Files/.....
Díky za rady.

NE!!! V žádném případě. To by nefungovalo! Název letadla je až v podsložkách Files/3do/
A je obsažen už ve staženém soubaru nového letadla.

Dobrá! Tak sem dám svůj PlanePackU@P. Ale jen jako vzorek. Pravděpodobně vám nebude fungovat na vašem nastavení IL-2. Důležité rozdíly budou ve složkách air.ini; plane_ru.properties + weapons_ru.properties.

http://www.edisk.....96MB.html
Upravil/a Paulus dne 03-10-2010 11:42

Topper-Czech
Vykašlat se na -MODS, alias MODS, je jediná správná volba, která zaručí podstatné snížení problémů a jejich hledání Mrknutí

Jen mi není jasné, jak si tento přidavač poradí například s aktualizovanou verzí jiného modu, který zároveň "mezitím" změnil i soubory BUTTONS, AIR.INI nebo PLANES.PROPERTIES. Z toho vyplývá, že prostudování nově přidávaných modů je nevyhnutelné, aneb když aktuálně přidávám takto nový stroj, musím použít současné zdrojové soubory, nebo použít dávku, která by nahnala potřebné soubory z FILES do "přidavačské" složky pod JSGMEMODS? Chápu to dobře?

http://www.e-airport.wz.cz
Paulus
MrknutíANO

Jarin
Díky von Pavel. Už jsem tam dostal další letadla.

mikys95
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jestli na to abych si tam nacpal nový éra a kampaně je nezbytnej Ultrapack popřípadě Hsfx.
Ten ultrapack má okolo 13gb takže jsem se chtěl zeptat jestli pro to abych si přidal nové vymoženosti je tohle nezbytné
(Omlouvám se zato že se ptám na věci co jsou pro vás samozřejmost ale v Pc se moc dobře nevyznám)

clone9cz
No, je tu 1900 registrovanejch uživatelů a jestli 50 ví přesně co dělá a proč, tak je to hodně. Někteří to ani vědět nechtějí, je to sice zajímavé ...

http://www.wwii-illusion.net
SVK_Mechan
Nezlobte se, ale fakt něco najít je problém. Hlavně pro nováčky. My trošku starší víme jak se obrátit na pomoc " TSko"
Začíná tu fakt borde... Líbí se se mi -nebudu menovat- odkazy typu: Stáhnout-přesně pojmenované a při problému odkaz, mail či TS Kde a jak to vyřešit.
Např. U Koree jsme schopni se jedinci věnovat třeba neomezeně, protože každý neumí vše.
Pls neodpálkovávejte nováčky a věnujme se jim.

Panek
mikys95 napsal:
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jestli na to abych si tam nacpal nový éra a kampaně je nezbytnej Ultrapack popřípadě Hsfx.
Ten ultrapack má okolo 13gb takže jsem se chtěl zeptat jestli pro to abych si přidal nové vymoženosti je tohle nezbytné
(Omlouvám se zato že se ptám na věci co jsou pro vás samozřejmost ale v Pc se moc dobře nevyznám)

Investuj čas a stáhni si UltraPack.
1. Je tam skoro vše
2. co tam není, stejně nebudeš potřebovat
3. pokud budeš laborovat s jednotlivýma instalacema MODů, tak si online pravděpodobně nezalétáš.
4. Nestahuješ 13 GB ale jen 6.3 GB

Krásný návod je zde
Upravil/a Panek dne 17-08-2011 11:41

Ajvn
Pravda, stáhni si ultrapak.
Hádejte kolik je v UP letadel?
NO jen tak rychle od pasu. no? NO?

545

teda včetně tří vrtulníkú a jednoho jeepu.Šklebící se
Drtivá většina serverú (ty co za něco stojí) jede stejně na UP.
S vyjímkou klasických spitu, frontového nebe a ADW-ten teď jede skušebně. Ale i oni tam budou mít nějaký svúj spečl mod.
Ja jenom čekám pro co se rozhodne AH Čutora.-----Malá nápověda--U.P.Mrknutí
Takže Mikisku-už to máš stažené!?Úsměv

majklvorisek
Můžete mi ten návod někdo trochu lépe vysvětlit totálně tomu nerozumum. udělam složiky ale nevim kde mám sehnat ty řádky s těma letadli a co se mislí těma dalčím 8 složkama v rekapitulaci když v navodu nic nebol o tom psáno

Ajvn
Moc Ti nerozumím ale nikde nevytvářej žádné složky a prostě na čistou 4.10.1 postupně nainstaluj
UP 3.0 RC4. podle návodu. Když tak se ještě ozvi dáme to nějak dohromady.Úsměv

Bart Simpson
Majkl, tu máš návod na inštaláciu UP-čka. Úsměv
Upravil/a Bart Simpson dne 18-08-2011 23:51
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

majklvorisek
tak asi nic mam verzi il2 1946 česká 4.09 stahnu patch 4.10 nainstaluju a 5 procent a spadne to tak a dal už to nejde fakt nevim jak to sprovoznit nemat někdo odkaz na správní patche pro moují verzi nevim jestli je ruska nebo anglická

veikso
Musíš mít verzi 4.09 - ne 4.09b, to je beta verze. Na čistou a funkční 4.09 musí patch 4.10 sednout bez problémů, pokud jsi ho stáhnul v pořádku. Tady máš přehled patchů a odkazy ke stažení: http://www.vwings...ovik=verze

Fiks
Jenom malej dotaz.Fungovala ti ta 4.09?Nemáš náhodou Visty nebo Win 7?
Nemáš to nainstalovaný v Program Files?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,654 návštěv