November 22 2024 07:12:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Mapa German_Czec Border
Pavel K
Na AAS se objevila zmínka o mapě německo-české hranice. Hádám ale, že to není ta připravovaná to by přece byla mapa česko-německé hranice a ne "(WIP) large Map of German_Czec Border". Dělá na tom nějakej hijack1968 a ukousnul si toho území ažaž. Zatím pár screenů ze začátku. Hádal bych asi na nějakého Němce, nebo jiného cizozemce, každopádně nepivaře, protože kdo jiný by mohl napsat "Pizen"Cool

i995.photobucket.com/albums/af76/hijack1968/Mapbuilding/Germ_Csec_Relief.jpg

Tohle má být Praha
i995.photobucket.com/albums/af76/hijack1968/Mapbuilding/grab0002.jpg

http://allaircraf...15&start=0

1stCL_Fucida
Tohle zcela jednoznačně není mapa, na které pracuje TEN tým lidí, o kterém vím Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

FK_Rychtyg
Ježí se mi z toho vlasySmutný Ta pro Palbu 1938 je nesrovnatelnáMrknutí

Pavel K
To jsem rád, tak se těším na tu našiMrknutí

606_Temp
Já jsem rád, že ta naše už koluje mezi německými letkami. Třeba se před akcí dostane i k červeným.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
MK_Hombre
To je pomluva Pff

1stCL_Fucida
606_Tempik napsal:
Já jsem rád, že ta naše už koluje mezi německými letkami. Třeba se před akcí dostane i k červeným.

Aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění: mapa nikde nekoluje. Co vím, tak momentální alfa verze mapy je rozšířena jen mezi naprosté minimum lidí (lze spočítat na prstech jedné ruky). Mapa není zdaleka připravena k vydání, ani z ní nelze pořizovat screenshoty.
Nicméně mohu potvrdit, že tým lidí, který na ní dělá (já v něm nejsem), pracuje doslova ve dne v noci (a tohle prosím neberte jako lacinou frázi) a postupují mílovými kroky vpřed. Na jakékoliv další informace si ale prosím počkejte. Jak jsem říkal, nejsem tvůrce a podíl na mapě mám de facto nulový. Jen oni mají právo zasílat screenshoty a podávat informace, které uznají za vhodné.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
1stCL_Fucida napsal:

Aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění: mapa nikde nekoluje. Co vím, tak momentální alfa verze mapy je rozšířena jen mezi naprosté minimum lidí (lze spočítat na prstech jedné ruky). Mapa není zdaleka připravena k vydání, ani z ní nelze pořizovat screenshoty.
Nicméně mohu potvrdit, že tým lidí, který na ní dělá (já v něm nejsem), pracuje doslova ve dne v noci (a tohle prosím neberte jako lacinou frázi) a postupují mílovými kroky vpřed. Na jakékoliv další informace si ale prosím počkejte. Jak jsem říkal, nejsem tvůrce a podíl na mapě mám de facto nulový. Jen oni mají právo zasílat screenshoty a podávat informace, které uznají za vhodné.

Tohle je jasny a pred tvurci mam nejvyssi repekt a vlastne asi ani nedokazem docenit co pro nas v tuhle chvili udelali, jen bych nerad, aby mapa sla do "distribuce" 2 dny pred akci, to by se toho uz moc nepotrenovalo na ni...tim chci nazancit, ze tyden na seznameni s terenem by byl fajn Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
j4ck41
mno ja nevim, ale neprehanite to trosku s tou snahou o "obeznameni se s terenem"?

nevim jak ostatni, ale na zadny novy mape jsem teda nemel zadny vetsi problemy s orientaci

chci rict ... pokud vim odkud startuju, ze Praha je zhruba kurzem 045 a ze cestou k ni musim preletet 2x reku a pak ve skutecnem letu po startu naberu zhruba 045, 2x preletim reku a uvidim mesto tak je docela velka sance ze to bude Praha a ze kdyz poletim zpatky zhruba kurzem 225 tak se vratim domu ... staci prece sledovat krajinu a porovnavat ji s mapou

radsi at maj tvurci cas na to aby ta mapa byla pokud mozno perfektni a bez chyb

olda Olde maly
VGR_j4ck41 napsal:
staci prece sledovat krajinu a porovnavat ji s mapou

A v mnoha případech se nestačit divit Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

310_Pip
to j4ck41: vsak ja netrvam na finalni verzi, staci mi "beta verze" CoolŠklebící se
Upravil/a 310_Pip dne 17-09-2010 13:27
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
311_Tjurma
Panstvo ja nevím, co si slibujete od té mapy, ten tým, co se s tím dělá, to musí vyšvihnout za měsíc včetně postavení měst (ano existují generátory, které vám naplácají objekty na daný druh textury, ale jsou tam pel mel, bez ohledu na strukturu té které městské textury). Navíc je to mapa na jedno použití a značně nevděčná - všichni tu oblast znají, takže se bude upravovat až až.....Šklebící se A v tuto chvíli mají mapu k dispozici 3 slovy tři lidi, z čehož jsou dva červení.
Btw ten hijack to zas tak pitomý nemá, ty screeny jsou z nějaké první verze, tudíž má jenom základní textury, až to dodělá tak to bude mít pěkný, taky si všimněte, že si docela vyhrál s modelací Vltavy v Praze (má tam štvanici, císařský ostrov atd.) Ale tato mapa nemá s touto akcí opravdu nic společného - čistě náhoda.....
Upravil/a 311_Tjurma dne 18-09-2010 09:02

Cracken
http://allaircraf...15&start=0

Kluci, dejte bacha na ten odkaz, co tam dal Pavel K, Chrome i Avast mi řvou, že tam je Trojan.Naštvaný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,541 návštěv