Na AAS se objevila zmínka o mapě německo-české hranice. Hádám ale, že to není ta připravovaná to by přece byla mapa česko-německé hranice a ne "(WIP) large Map of German_Czec Border". Dělá na tom nějakej hijack1968 a ukousnul si toho území ažaž. Zatím pár screenů ze začátku. Hádal bych asi na nějakého Němce, nebo jiného cizozemce, každopádně nepivaře, protože kdo jiný by mohl napsat "Pizen"
606_Tempik napsal:
Já jsem rád, že ta naše už koluje mezi německými letkami. Třeba se před akcí dostane i k červeným.
Aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění: mapa nikde nekoluje. Co vím, tak momentální alfa verze mapy je rozšířena jen mezi naprosté minimum lidí (lze spočítat na prstech jedné ruky). Mapa není zdaleka připravena k vydání, ani z ní nelze pořizovat screenshoty.
Nicméně mohu potvrdit, že tým lidí, který na ní dělá (já v něm nejsem), pracuje doslova ve dne v noci (a tohle prosím neberte jako lacinou frázi) a postupují mílovými kroky vpřed. Na jakékoliv další informace si ale prosím počkejte. Jak jsem říkal, nejsem tvůrce a podíl na mapě mám de facto nulový. Jen oni mají právo zasílat screenshoty a podávat informace, které uznají za vhodné.
Aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění: mapa nikde nekoluje. Co vím, tak momentální alfa verze mapy je rozšířena jen mezi naprosté minimum lidí (lze spočítat na prstech jedné ruky). Mapa není zdaleka připravena k vydání, ani z ní nelze pořizovat screenshoty.
Nicméně mohu potvrdit, že tým lidí, který na ní dělá (já v něm nejsem), pracuje doslova ve dne v noci (a tohle prosím neberte jako lacinou frázi) a postupují mílovými kroky vpřed. Na jakékoliv další informace si ale prosím počkejte. Jak jsem říkal, nejsem tvůrce a podíl na mapě mám de facto nulový. Jen oni mají právo zasílat screenshoty a podávat informace, které uznají za vhodné.
Tohle je jasny a pred tvurci mam nejvyssi repekt a vlastne asi ani nedokazem docenit co pro nas v tuhle chvili udelali, jen bych nerad, aby mapa sla do "distribuce" 2 dny pred akci, to by se toho uz moc nepotrenovalo na ni...tim chci nazancit, ze tyden na seznameni s terenem by byl fajn
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
mno ja nevim, ale neprehanite to trosku s tou snahou o "obeznameni se s terenem"?
nevim jak ostatni, ale na zadny novy mape jsem teda nemel zadny vetsi problemy s orientaci
chci rict ... pokud vim odkud startuju, ze Praha je zhruba kurzem 045 a ze cestou k ni musim preletet 2x reku a pak ve skutecnem letu po startu naberu zhruba 045, 2x preletim reku a uvidim mesto tak je docela velka sance ze to bude Praha a ze kdyz poletim zpatky zhruba kurzem 225 tak se vratim domu ... staci prece sledovat krajinu a porovnavat ji s mapou
radsi at maj tvurci cas na to aby ta mapa byla pokud mozno perfektni a bez chyb
Panstvo ja nevím, co si slibujete od té mapy, ten tým, co se s tím dělá, to musí vyšvihnout za měsíc včetně postavení měst (ano existují generátory, které vám naplácají objekty na daný druh textury, ale jsou tam pel mel, bez ohledu na strukturu té které městské textury). Navíc je to mapa na jedno použití a značně nevděčná - všichni tu oblast znají, takže se bude upravovat až až..... A v tuto chvíli mají mapu k dispozici 3 slovy tři lidi, z čehož jsou dva červení.
Btw ten hijack to zas tak pitomý nemá, ty screeny jsou z nějaké první verze, tudíž má jenom základní textury, až to dodělá tak to bude mít pěkný, taky si všimněte, že si docela vyhrál s modelací Vltavy v Praze (má tam štvanici, císařský ostrov atd.) Ale tato mapa nemá s touto akcí opravdu nic společného - čistě náhoda.....
Upravil/a 311_Tjurma dne 18-09-2010 09:02
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.