Zdar,
vzhledem k aktuálnímu dění bych rád poprosil zda-li někdo nevlastníte a jste ochotni poskytnou template pro Bf 109 verze „B“ (ZUTI).Bohužel se mi stále nedaří nic sehnat.Vše co jsem doposud našel jsou skiny roubované na éčkové nebo dokonce efkové template .Zkoušel jsem upravit éčkový,ale ve finále dochází k nepřesnosti ve schématu a překrývání se různých partií což je pravděpodobně způsobeno odlišným základem….o totéž bych požádal ohledně He.51,ale zde ztrácím naděje úplně
Dále bych poprosil zkušené o radu jak vytáhnout ze ZUTI defaultní skiny….poud to jde.
Defautní skiny najdeš ve Files/3do/Plane/jmeno stroje/summer(zimni verze ve Winter)...je tam soubor s koncovkou *.tgb, přejmenuj ho na *.tga a otevři v photoshopu/gimpu. Jinak od modovaných letadel toho moc nechtěj, to že jsou špatně namapovaný (nesedí jim textura) je dost časté, bohužel. Aspoň ta verze co je na UP je takto zku.... , verze od SAS to už má opraveno.
Upravil/a Stoupa dne 26-08-2010 00:34
Já bych řekl, že template na Béčko neexistuje, už jsem po něm taky pátral. Obávám se, že autor Béčka prostě použil void z Ečka. Na He-51 neexistuje snad ani void. S default skiny Ti určitě někdo poradí.
Stoupa:.....postupoval jsem podle tvého návodu a nenašel....jedná se mi o ty modové defaulty tj.u B-2 je to ta španělská hnědka...můžěš mi prosím tě přiblížit verzi SAS?
Olda:...údajně snad existuje.Souhlas že autor se s tím opravdu nemazal a je to éčkový bastl.
Upravil/a 1stCL_Bein dne 26-08-2010 02:46
Taky jsem nenašel. Čert ví, kde to je zakopaný. Ale jestli chceš ten default té Španělské hnědky, tak si v QMB vyber to Bfko, dej si toho španěla - holý skin, nebo jestli chceš tak i s označením, chvíli se proleť a pak si otevři Paint schéme a Cache a měl by jsi ho tam mít čerstvě připsaný. Tři soubory tga a jeden tgb a to je on. Jak jsem se díval, tak v tom Packu CS vs Germany, jsou skiny Bf-109B1/2 udělaný správně. Jen jsou všechny default stejný - Německý.
To co pise Olda o tom cache je pravda, ale nejdřív si musíš v conf.ini nastavit do odstavce [game] toto ClearCache=0 pak jdi do složky paintschemes/Cache pokud tam neco mas smazto, spust hru a prolet se v letadle v defautu. Skin v *.tgb najdes ve slozce cache v summer. Pak dej ClearCache=1 . To SAS befko je i v tom CSvsGermany modu.
Typek spravil generic schemy pre "tridsiate roky" a vraj cakaju na approval na M4T, ako sam pise. Nepochybne ma template. Ci bude volne dostupna netusim.
Jednu Bertu na M4T uz upol: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=293
EDIT: skinpack uz je mozne stiahnut
http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=728
Upravil/a Anonymní uživatel dne 26-08-2010 14:15
Jo funguje to,ale do Cache se mi uložil pouze skin,který jsem měl přidaný ve složce v paint schemes/skiny ,kterou jsem si dodatečně vytvořil pro B2 i přesto že jsem letěl s defautním skinem.Dnes jsem si nainstaloval MaPův mod kde jsou skiny,které uspokojují mojí potřebu a ušetřily práci.To co je v UP je prostě bastl.Ten SAS jak píše Stoupa je už opravený a mnohem blíže reálu.V každém případě chlapi díky za pomoc
Kukulo:..první odkaz out,druhý odkaz mi připadá jako slátanina….ten skinpack vypadá už pěkně je ani né 24 hodin starý…..jsem zvědavý jak to bude vypadat na tom SAS befku…..na UP to nesedí vůbec…tak uvidím ráno doma…díky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.