Ahoj lidi stáhl sem si tento Aircraft and sound megapack http://www.fileplanet.com/186877/180000/fileinfo/IL-2-Sturmovik:-1946---SOUNDS-AND-AIRCRAFT-MODS-MEGAPACK-v1.0 Ale nebyla tam B 29 silverplate Pak sem si všiml že v počítači mám B 29 Silver plate mod tak sem ho chtěl na instalovat a ty samo installery mi nefungují tak sem to extrahoval a do il složky dal ručně. Ten sound a aircraft megapack funguje ale B-29 ne A tady psali že potřebuješ AC installer ktery ale nemam a když AAA nefunguje z kama to stáhnout? Please odpovězte nebo napište jak to přesně nainstalovat, dík
web AAA porad funguje, ale ted se to jmenuje All Aircraft Simulations. A pokud se nepletu, tak Silver Plate je soucasti Ultrapacku. Ale protoze me americke stroje nelakaji, tak to nemuzu tvrdit s jistotou, protoze jsem ji tam cilene nehledal.
Kazdopadne pokud nejak vylozene nelpis na tom jak to instalujes ty, UP2.01 by mohla byt dobra volba. Predpokladam, ze obsazen bude i ten tvuj Sound mod. Jeho instalace je snadna, jen potrebujes cistou verzi hry 4.09
edit: silver plate v UP2.01 je, ted jsem to kontroloval
Upravil/a lochness dne 17-08-2010 13:41
chtelo by se napsat "hledej Smudlo".
procti si vlakna: UP 2.0 UP 2.1
abych to shrnul:
pokud se nepletu, melo by fungovat skopirovat (cistou!) verzi 4.08 do dalsi slozky, potom nainstalovat patch 4.09m (oficialni patch, zadne AAA nahrazky)+skin pack (muzes a nemusis) a na to nainstalovat Ultrapack 2.01 (full). Pokud to je jinak, urcite me nekdo rychle opravi. Kazdopadne me nenapada, proc by nekdo chtel zustavat u verze 4.08, takze klidne muzes udelat i cistou instalaci bez zalohy 4.08cky. Maximalne si pak zazalohuj 4.09, az vyjde patch 4.10, abys nemusel zase instalovat odznova.
ultrapack 2.01 link - doporucuju stahovat torrent verzi. pokud se ti torrenty nelibi, stahni si tech 9 casti - linky jsou barevnym pismem nekde uprostred stranky, poznas je po prejeti kurzorem
doufam, ze tahle odpoved obsahla vse, co te zajimalo ohledne UP. A ja si ted jdu koupit lestenku, pac za chvili se me musi objevit svatozar, tak aby se blystila
Upravil/a lochness dne 17-08-2010 15:40
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.