October 24 2025 04:30:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Mašíni za 7 mega
Panek
Čekal jsem hodně dlouho, jestli tohle někdo otevře. Nestalo se tak. Tak je to moje první vlákno na SVK, které jsem založil. (teď přiběhne clone se seznamem, aby dokázal, že kecám) Dobře nepamatuji si, že bych založil jiné vlákno.

Pan Stanislav Huml má pravdu v tom, že smlouva VV je protiústavní. Jednou jsme řešili toto v mé bývalé práci a závěr byl: Jakékoliv omezování podnikání, svobodného názoru a vůle jedince peněžitým trestem je omezování jeho práv dané ústavou.

A teď flejm chlapci flejm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sice ve čtvrtek, ale do pátku se doufám dostane.

Hodně z těch, co chodí na SVK se zastávalo Mašínů. Dokonce i mnou uznávaný Káně, kterého znám osobně.

Jenže pan Huml má prostě PRAVDU!!!

I během válečného konfliktu je zabití odzbrojeného a svázaného nepřítele zločinem!
A i kdyby ten válečný konflikt nebyl jen v hlavách oněch "hrdinů", tak je to prostě zvěrstvo.

Jsem ateista, ale názor křešťanů zastávám, protože mi přijde lepší, než řezat hlavy bezvěrcům. Ostatně: Jak by se vám líbilo, že za 30-50 let dostane metál někdo, kdo řezal hlavy doktorům v Afganistánu?

Mimochodem hodně dnešních lidí nosí na prsou podobiznu maníka (Guevara), který byl a vždy bude je zasraným teroristou, který zabíjel jiné jen pro svůj názor!

Trestat takové zločiny musíme prostě vždy. Jestli ne, tak nám do ulic vyběhne nějakej novodobej První polistopadový milicionář a bude tu střílet muže a ženy, jen kvůli jeho přesvědčení!

EDIT: Smazány provokace a sprostá slova
Upravil/a Panek dne 13-08-2010 08:28

1stCL_Fucida
Já Che Guevarovu podobiznu nenosím, neboť nebyl dobrým nácíčkem Šklebící se

Mašíny neuznávám. Domnívám se, že se za svobodou mohli (možná) probít mírumilovnější cestou. Ale rozhodnutí v kritických chvílích byla na nich. To oni museli zvážit pro a proti. A oni sami musejí žít se svým svědomím.
Rozhodně ale nesouhlasím s jakýmikoliv státními vyznamenáními za jejich "druhý odboj", pochopit dokážu pouze vyznamenání za první odboj za WW2. Prostě se na situaci v roce 1943 a 1953 (nebo kdy to bylo) dívám přecijen jinak.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Ale pojďme se spíše pobavit o radaru, ne? Úsměv Nebo i ty VěciVeřejné by bylo zajímavé téma, populisti mi sajou krev a tihleti s přehledem nejvíc Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Netto
a co topinky?Šklebící se

Panek
Ale VV nasály hodně dobrých lidí do svých řad. A právě jim fandím. Projekt VV bude jen politický, ale konečně dostal do politiky lidi, kteří jsou odhodlaní něco změnit.

Můj přítel z lízaného mariáše (zesnulý senátor Čada) řekl:
Štěpáne, to je tak hnusná mašinérie, která tě buď sežveká a stráví, a nebo sežvejká vyplivne ven. A já jsem jen to otravné individium, které uvízlo mezi zuby a snaží se něco změnit. Už nebudu kandidovat.

Vilik
Zkus se vžít do jejich situace a do doby, kdy tohle probíhalo.
Parta mladejch kluků, co chtěla požádat američany o pomoc pro republiku a šla po nich policie a armáda dvou států.
V týhle situaci člověk začne dělat věci, který by nedělal ani v těch nejhorších snech.

606_Alllite
Nevím jak bych se zachoval na Místě Mašínů....

Čím dál víc nabývám dojem , že s Věcích Věřejných se stává pomalu a jistě
Veřejný Výsměch Zamračený Nejvíce mě dostal výrok Johna , že lide kteří se odmítnou evakuovat o povodních , dostanou pokutu ( WTF ) ?? Podle mne dlouho ve vládě nebudou...

Topinky mám rád s vajičkemÚsměv
Upravil/a 606_Alllite dne 12-08-2010 10:50
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Pan Huml je především člověk který našel výbornou záminku jak se vyvléknout ze smlouvy kterou svobodně podepsal když to pro něj bylo výhodné, protože veděl že na Mašíny má u nás každý nějaký názor a tak se bude diskutovat o nich a ne o tom, že už není ochoten dostát svého závazku. A dokud soud nerozhodne, že je smlouva protiprávní tak to je přesně tak.

Jen pár poznámek.
Během válečného konfliktu se nemusíš u svázaného a odzbrojeného nepřítele obávat prozrazení či svědectví.
Nepochybně budou řezači hlav hrdinové (už jsou) pokud jejich strana vyhraje a ne nebude se nám to líbit, protože stojíme na opačném straně mám dojem.
Tato země uznala třetí odboj, prohlásila komunistický režim za zločinný. A pokud to tak opravdu je, pak měl kdokoliv právo se postavit i na ozbrojený odpor. Nevím co je na tom tak těžkého k chápání.
BTW zajímalo by mě kde se bere přesvědčení, že křesťané výhradně hážou chlebem. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Panek
Vilik napsal:
Zkus se vžít do jejich situace a do doby, kdy tohle probíhalo.
Parta mladejch kluků, co chtěla požádat američany o pomoc pro republiku a šla po nich policie a armáda dvou států.
V týhle situaci člověk začne dělat věci, který by nedělal ani v těch nejhorších snech.

Já budu demagogovat jako ty:
Zkus se vžít do kůže Talibanců, kteří jsou "napadáni" armádma 7 států. Taky jsou to někdy mladí kluci. A jak ti přijde jejich řezání hlav lidem z Červeného kříže normální?

606_Alllite
Talibanci jsou zfanatizovaní magoři Naštvaný , při povodních co tam jsou , je postiženo 14mil lidí Smutný a oni řeknou at neberou hum.pomoc od ostatních států nebo je pozabíjí .... naboženství v hlavách debilů je prostě hnusNaštvaný
Upravil/a 606_Alllite dne 12-08-2010 11:10
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

Panek
WT_Horrido napsal:
..... A dokud soud nerozhodne, že je smlouva protiprávní tak to je přesně tak.

Každá smlouva, která zamezuje lidem v jejich osobním rozhodování nebo názoru je co? Je? No?

Proč v tom tolik omílaném "nacistickém" Německu nemohli volit vojáci? Protože by mohli volit podle přímeho rozkazu? Ne. Byloto určitě proto, že ... a teď mne nic nenapadá, sakra.

Jo, zamezení sociální výhod.
Upravil/a Panek dne 12-08-2010 11:22

WT_Horrido
Motivace teroristů je přece úplně jiná. Zabíjení je cílem, smrt nevinných je jejich záměr.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Panek
606_Alllite napsal:
Talibanci jsou sfanatizovaní magoři Naštvaný , při povodních co tam jsou , je postiženo 14mil lidí Smutný a oni řeknou at neberou hum.pomoc od ostatních států nebo je pozabíjí .... naboženství v hlavách debilů je prostě hnusNaštvaný

Zfanatizovaní?
Oni jen věří, že to jejich je správné. Ostatně: Co je správné? Zamračený

Panek
WT_Horrido napsal:
Motivace teroristů je přece úplně jiná. Zabíjení je cílem, smrt nevinných je jejich záměr.

Tak mi definuj rozdíl mezit tororistiským činem a odbojem.
Prosím

606_Alllite
Oni veří pač nemají na výběr, jako malé je unesou , jsou v taborech a od mala jim cpou do hlavy věci , které si nemůžou ověřit, tak věří , a než dostanou rozum co je spráné a špatné, tak jsou but po smrti nebo vězněni, na drohou stranu, taky bych bránil svou zem všemi prostředky !!
Upravil/a 606_Alllite dne 12-08-2010 11:16

Panek
A ty máš na výběr člověče? Šklebící se

EDIT: A oni budou hrdinové, až ovládnou svět.
Upravil/a Panek dne 12-08-2010 11:26

606_Alllite
jako malý ne Zamračený, ale jak člověk dospívá , tak máMrknutí oni musí dospět velice rychle , viz válka kartelů v pralesech jich Ameriky
Upravil/a 606_Alllite dne 12-08-2010 11:29

Panek
606_Alllite napsal:
jako malý ne Zamračený, ale jak člověk dospívá , tak máMrknutí oni musí dospět velice rychle , viz válka kartelů v pralesech jich Ameriky

A čí pravda je ta pravá?
Oni ti klidně podřežou krk, přesto právě jim bude lidstvo
stavět pomníky

Chceš, aby vražda byla zločinem vždy? Nebo, aby byla zločinem podle toho, který režim (náboženský, politický) jí posuzuje?

Panek
WT_Horrido napsal:

Smrt bezvěrců je jejich záměr.

313_123
hele nebylo tohle tady už před nějaku dobou
jo nebylo, vlastně bylo jen bez VV

topinky já rád s tatarákem

VV je mě fuk
a těším se až bude ten kníže prezidentem

Zavolejte stráže, zbláznilo se páže,
zbláznilo se páže, prý chce dobýt hrad.

Kutálí si páže kouli velké ráže,
kouli velké ráže, můžete se smát.

Vám se asi zdá, že, páže nedokáže,
páže nedokáže, ztéci každý hrad.

To neznáte páže, s koulí velké ráže,
s koulí velké ráže, může se to stát.

Vá že ní,
do spě lí,
ra čte vsát
z poste lí.

Zavolejte stráže, ....

To neznáte páže, ....

na aukru sem sehnal tři heč
ráži si můžu vybrat heč
Upravil/a 313_123 dne 12-08-2010 11:38

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,360,997 návštěv