Josef Hanuš byl nejúspěšnější československý pilot ve Středomoří. (1 Hs-126 zničený ve spolupráci ve Francii v roce 1940,
1 Do-217 poškozený a 4 Ju-88 sestřeleny ve Středomoří v roce 1943.)
Tato kampaň, která má 10 misí, ukazuje Hanušovy činy.
květen-červen 1940 - 4 misí - Bitva o Francii (stíhací skupina III/1, létání na M.S.-406)
říjen 1941 - 1 mise - fronta u La Manche (245. peruť RAF, létání na Hurricanech IIc)
květen-září 1943 - 5 misí - Středomoří (Alžírsko, Tunisko a Sicílie - 600. peruť RAF - létání na nočním Beaufighteru)
Josef Hanuš a jeho radarový operátor Ernest "Lofty" Eyles.
měl bych dotaz. Mám nainstalovaného IL2 46 s modem UP 2.01. Rád bych si zahrál tuto kampaň, ale po jejím nainstalování se mi při spouštění první mise napíše Mesh 3do/humans/Paratroopers/Russia/mono.sim not created a mise se nenačte. Nevíte někdo, co s tím?
měl bych dotaz. Mám nainstalovaného IL2 46 s modem UP 2.01. Rád bych si zahrál tuto kampaň, ale po jejím nainstalování se mi při spouštění první mise napíše Mesh 3do/humans/Paratroopers/Russia/mono.sim not created a mise se nenačte. Nevíte někdo, co s tím?
Předem moc díky za odpověď
Tohle dělá canonova mapa u slabších počítačů - stačí před startem hry dát nějaký ten nižší exec v jsgme - např. 512_exe, 256_exe apod.
Pokud máš aktivovanej radar (tj. v sekci Mods bez žádného symbolu před jménem), tak se pouští jako mapa - mapa je "m", až se objeví, klikni pravou myší a vyjede nabídka. Tam radar už najdeš. Ale pozor, mapa se pak přibližuje a oddaluje kolečkem myši, ne pravým tlačítkem.
Upravil/a Cracken dne 25-08-2010 12:05
Díky. Je to sice divné, mám docela nové šlapadlo za 25 klacků s nejnovější ATI grafickou kartou a rozchodím na tom i ty nejnovější a nejnáročnější hry jako Starcraft 2 nebo nejnovější GTA ale budiž. Snad to pomůže, díky.
Marabu napsal:
Díky. Je to sice divné, mám docela nové šlapadlo za 25 klacků s nejnovější ATI grafickou kartou a rozchodím na tom i ty nejnovější a nejnáročnější hry jako Starcraft 2 nebo nejnovější GTA ale budiž. Snad to pomůže, díky.
M.
Musíš to zkoušet, já se svým ubohým noťasem vím, že velké mapy dělají problémy, ale neptejte se mě proč... Např. 3BG Korea, Kanál, Filipíny atd.
Zdravím, asi budu vypadaj jako úplnej blbec, ale potřeboval bych poradit jak stáhnout tenhle soubor z www.4shared.com. Účet jsem si založil, ale stáhnout mi to nejde, píše se mi tam, že musím mít účet Premium a za něj se platí. Což mi přijde nějak divný. Najde se tu někdo, kdo mi poradí? Dík
ja normalne kliknul na odkaz a naskocila mi tato stranka
pak stacilo kliknout na modry obdelnik "download now", nabehla nova stranka kde se v oranzovem kolecku odpocitaval cas, v mem pripade neco kolem 85 s, po jehoz uplynuti se objevil nad timto koleckem link "Download now".
po kliknuti na nej uz se jen vybere kam soubor stahnout a je hotovo
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.