zdravim potřeboval bych poradit od lidi co rozuměj počitačum.. včera jsem chtěl zavzpominat na starý časy a zahrát si Medal of Honor AA ale nešlo to spustit a na netu psaly že se maj aktualizovat ovladače a ještě psaly že nejjednodušši je stáhnout omega drivers tak sem to stáhnul pro ATI 9600 dal jsem to instalovat ale při instalaci to hodilo chybu jako že to nemuže bejt nainstalováno a že je doporučeno to ukončit tak jsem to ukončil.. chtěl jsem smazat to co se nainstalovalo ale nikde nebyl unistall tak sem to dal normal smazat do koše ale od tý doby mi při prohlížení stránek na netu když sjedu kolečkem třeba nahoru nebo dolu tak to je takový sekavý a přeskakuje to jak kdybych neměl žádnej ovladač grafiky zkoušel jsem stáhnou novej ovladač na atinu nainstaloval ho ae nepomohlo to dělá to dál a asi kvuli tomu mi nejde ani spustit šturmovik nevite co s tim?
Já měl na starým PC taky ATI9600 a po různým zkoušení a laborování s ovladači jsem zjistil že nejlepší byly ty,které byli přiloženy na CD ke grafice. S tím sekáním jsem se taky setkal,nejspíš si ty omega drivers hodil přímo na ty původní a hádá se to.Zkus všechny ovladače na grafiku odisntalovat a nainstalovat znovu(jábych zůstal u ATI ovladačů)..Medala jsem na tom pařil taky, takže si myslím že ovladačema to nebude...
606_tweester napsal:
Já měl na starým PC taky ATI9600 a po různým zkoušení a laborování s ovladači jsem zjistil že nejlepší byly ty,které byli přiloženy na CD ke grafice. S tím sekáním jsem se taky setkal,nejspíš si ty omega drivers hodil přímo na ty původní a hádá se to.Zkus všechny ovladače na grafiku odisntalovat a nainstalovat znovu(jábych zůstal u ATI ovladačů)..Medala jsem na tom pařil taky, takže si myslím že ovladačema to nebude...
jj diky už to jde a prosimtě neviš co mám udělat aby ten medal fungoval mi to piše něco s OpenGL a já vubec netuším co s tim na forech právě psali s tou omegou a nic vic.. dřív s tim něco udělal bratr aby to šlo ale už taky nevi co s tim tenkrát dělal
Pokud bys řešil změnu ovladačů grafiky (kterou jsem teď nedávno prováděl), tak jsem našel na netu doporučení udělat tři základní kroky:
1) Pokud to jde, tak prvně klasická odinstalace starýho ovladače přes Ovládací panely - Přidat nebo odebrat programy.
2) Resetovat a nechat naběhnout jen do nouzovýho režimu (mačkat F8 pro vyvolání menu během startu Woken). Pak pomocí programu Driver Sweeper (třeba TADY) zlikvidovat soubory driveru, co tam ještě zbyly.
3) Normálně nastartovat Wokna, stornovat všechny hlášky o nově nalezenym HW a v klidu nainstalovat novej ovladač.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.