December 04 2024 09:35:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
KGW setkání v Praze 4-8 Srpna 2010
Wan-Chuan
Přeji příjemný den Pánové.

Mám to (pochybné) štěstí vám oznámit, že v době od 4 do 8 srpna letošního roku bude mít pár lidí od KGW setkání v Praze. A to u příležitosti deseti let Existence KGW (nebo tak něco -)))
Byť jsem pro Prahu nehlasoval. Byl jsem přehlasován a tak jakožto místní mám v područí tak trošku organizaci.

A tedy :

4.8.
- Pozdní odpoledne (17:00+) dle dispozic Posezení u mne doma s prvníma dorazivšíma lidma. Bude Ovarová polévka. Ovárek. Pívo jen lahvové. Spát se bude kde bude možné. K dispozici mám jen 3x postel 1x rozkládací gauč. Jinak je to holt na Podlaha a vlastní spacák. Ukončení jak kdo uzná za vhodné....
Kdo se bude chtít účastnit ať se my nahlásí dopředu.
Ještě je možnost Stanovat my přímo na zahradě.

5.8.
- Podle toho jak se kdo vyhrabe po včerejšku. Tak rozchod. Nebo vyhazov z mého domu. KGW se půjde ubytovat a dostane se jim prohlídky Prahy. + volného programu. Večer bude nějaká ta vymetačka barů. Tento večer je postraven jako volná zábava a nehodláme ho nijak organizovat. Prostě se to nějak vyvrbí a my to budeme jen malinko kočírovat.
Případným přespolňákům opět nabízím možnost přespat u mne doma.

6.8.
- po vzkříšení přeživších. Přesun směr Vojenské Muzeum v Lešanech.
Dle účasti buď po vlastní ose. Nebo Posázavským Pacifikem (v toto osobně doufám je to moc hezká projížďka a čas navíc na léčení) Pochopitelně prohlídka Muzea následně posezení v hospůdce u nedaleké Sázavy. Návrat do Prahy a Večerní posezení ve
www.Wingsclub.cz
Po zavíračce buď tah Prahou nebo rozchod domů Dle dispozic každého z vás -))

7.8.
- Na dopoledne už raději VŮBEC NIC.
Od 14:00 (+-) Zahájení Paintbalové akce v areálu Hájek
www.hrabarev.cz
A to do cca 18:00 (+-) dle počasí / zbylích sil / nálady účastíků.
Paintball jako takový Je OTEVŘENÁ HRA = může přijít ABSOLUTNĚ kdokoliv.
Pokud máte kamaráda se kterým to chcete zkusit tak Přijďte. Je to ideální příležitost se pobavit a trochu se u toho i hejbat.
V areálu je k dispozici Solidní a zaběhlé Zázemí + Zkušené léty prověřená obsluha. Bude Pípa a točené Pivko. Bude Gril.

Co si přinesete to si ugrilujete. Tohel je čistě na vás !!

Paintball jako takovej bude stát 189,-
V ceně je Zbraň + Maska + 200ks kuliček + Veškerý servis.
Vše ostatní najdete na stránkách www.hrabarev.cz

po samotném Paintballu bude na místě pokračovat Oslava setkání. Jak jsem řekl. Pípa+Gril atd. atd.... Kdo nebude schopen odject nebo to bude mít daleko. Je domluvený prostor pro stany v Areálu. Prostor je to čistý a dostatečně velký !! Taková šikovná louka. Druhej den je neděle tak není kam spěchat.

DŮLEŽITÉ JER JEN JEDNO.
Včas se zaregistrovat na Paintball buď u mne nebo přímo na stránkách www.hrabarev.cz To aby byl k dyspozici dostatečný počet zbraní. Vlastní zbraně pochopitelně POVOLENY.

8.8.
- Defakto už jen úklid prostoru Kde se bude sedět po paintballu a rozchod/rozvoz KGW lidí na letiště dle jejich odletů.

Závěrem...
Je jedno zda se s KGW máte či nemáte rádi. Jde o setkání lidí co si rádi poklábosí / pobaví se a není jim proti srsti, že je každej z jiného kouta evropy. Neváhejte a ZÍSKEJTE PŘÁTELE ZE SVĚTA. Jsou to úplně stejní truhlíci jako vy -))) A já vás také rád uvidím.
Veškeré další info buď tady a nebo

wanchuan@centrum.cz

Těším se na vás
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil/a Wan-Chuan dne 24-07-2010 10:54

310_cibule
No to zní skoro neodolatelně. A co je to KGW?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

alfik
Tady taky, Wan-chuane? Vyděšený No, nepojedu, nepojedu... Budu se i nadále usilovně válet v nemocnici Mrknutí
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

1stCL_Fucida
Zkusil jsem Google, ale přiznám se, že ani já jsem neobjevil, co (kdo) by mohlo být to KGR Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Wan-Chuan

Zdravíčko Pánové.

KGW / Kampfguppe Wiking

310_Cibule...
Točené pivko. Gril kde si uděláš co si přineseš nebo druhému uloupíš -)) Co víc si přát? Snad už jen, aby drahej protějšek měl noční a nemohl se účastnit -))
Paintbal není Povinost. Klidně jen na posezení a Potlach. Jde přeci o zábavu a odpočinek -)

Alfiku...
To víš já jsem příšernej příšerák -)) A to si myslím, že některá místa kam jsem postoval asi ani neznáš -))

Fucida...
Nejedná se přímo o lidi spjaté s IL-2. Ale je to velice podobné téma. Však máte nedlouho v Czech Lions nového člena. Pokud se nepletu. Kenga. Ten ví o čem je čřeč.
Jinak Clone9CZ také může podat informace.

http://www.battlegroundeurope.cz
http://www.battlegroundeurope.com

(můžou se tu takhle otevřeně postovat odkazy? Pokud tak se omlouvám a promažu to!)

Wan-Chuan
KRLESS!!!

clone9cz
Fuči, KGWiking je něco jako Lioni v IL-2, taky když zadáš do googlu ... nic, ale sou stejně tak slavný ve WWIIOnline jako my tady.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
možná bych zašel na otočku do toho Wingsu..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Wan-Chuan
poprosím Moderátory těchto vláken...

KONEJTE SVOU POVINNOST.

Prosím
Pročistěte vlákno od nesouvisejícíh příspěvků. včetně tohoto.
Děkuji.

TozziFan
Vítej na SVK Šklebící se

clone9cz
Chuane, nemusíš mi řikat dvakrát.

Numerovi se omlouváme za smazání jeho miniaturní části k tématu.

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

36,063,548 návštěv