Hola,
před pár dny jsem si kouil ILa a k němu jsem připojil svůj starý joystick s kterým jsem dříve létal warbirds. Ovšem na Ilu mám problém s tahem motoru a jeho nastavení na joysticku.
Joystick mám nějaký levný značky novaline:
[img]http://img227.imageshack.us/img227/3927/62094071.jpg[/img] is not a valid Image.
tam vlevo je páčka na regulaci výkonu, ale zaboha se mi nedaří ji nastavit aby fungovala pro přidávání/odebírání výkonu motoru :-(
dokáže mi prosím někdo poradit? díky
p.s. nevěděl jsem kam to dát, doufám, že jsem se trefil.
Zkus prvně ověřit její funkčnost v ovládacím panelu "Herní zařízení".
Tam by se měl zobrazit ten joystick, když ho připojíš do USB. V jeho vlastnostech pak budou vidět ukazatele jednotlivých os.
GL!
Zdravím pánové
Chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo z vám nemohl poradit. Mám Saiteka X52 pro, a dnes se mi stalo to, že kniplová část joisticku po propojení s pákovou částí se rosvítí jenom diodka vpravo dole POWER ale jinak nic nesvítí a ani nefunguje. Páková část chodí normálně. Chtěl jsem se zeptat zda jste neměl někdo podobný problém?
Díky moc všem za radu
Čaute všeci
Mám problém s joyem Microsoft SideWinder FF 2. Zakopanej pes je právě v tom FF, které mi teď čím dál častěji vypadává a to i při hře. Tím pádem se z joye stane kus hadru se kterým se dá lítat tak s maximáním vypětím a to na nejbližší letiště. Nevíte prosím někdo co to může být?
Za reakce dík.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.