a hledím jak blázen to je hejblátek to je nastavování a k čemu je tohleto to teda nevím
za pomoci gůglu hledám nějakej návod pro blba
- sice sem tam něco najdu ale moc tomu nerozumím
má někdo nějakou zkušenost/zážitek/návod
(né že by za ty roky nebylo lidí co ho slibovali, jen ho asi nemůžu najít a DCGrudidlo vod tý doby co se chytnul s chlupatým kamionákem je nezvěstný)
jak udělám jednotlivé roky ala DGEN
39 - foker, gla.
41 - b239, foker, MS, fiat ...
42 - b239, ...
43 - b239, G2
44 - G2,G6
(něco podobného jsem sosnul pro RAF, USAF)
když se mě povede něco stvořit mám to třeba jen s jedním druhem letadla na dané mapě
povedlo se mě tam najít okénko evolution planes (nebo tak nějak)
ale jak udělat jednotlivé roky/mapy/letadla aby následovali po sobě mě je záhadou
nu snad něco objevím v těch manuálech (at žijou int. překladače)
jinák díky du schánět ten překladač (moje angl. tak dobrá není)
Evolution planes jsem nenašel a nemyslíš tím spíš na v okně Aircraft Class setting volby Upgrade a Downgrade type? Kde jsi tu volbu našel?
Jinak pro Finy je už v DCG udělaná kampaň z 39' tak ji zkus a uč se
Další typy letadel přidáš tím, že ve Squadron editoru vybereš nějakou z dalších jednotek a zašktrneš volbu Active. Pro tu jednotku můžeš měnit mateřské letiště používaný typ letadla atd. Každá jednotka má jeden typ na kterém létá a počet strojů se v kampani z mise do mise pamatuje a pokud nemá stroje čeká než se dostane na provozní stav (dodávky letadel se nastavují v General Campaign Settings Axis/Allied Plane Resuply Rate.
Kampaně se řadí za sebou v souboru Data/grandcampaign.dcg je to texťák. Podívej se i na allcampaigns.dcg tam jsou všechny kampaně, pokud si uděláš vlastní a nepřidáš ji tam tak se v DCG neobjeví a taky endcampaign.dcg tam je uloženo čím kampaně končí.
Jestli můžu radit vyber si jednu originální kampaň a rozpitvej všechny její soubory v adresářích Data a Masters a potom zkus udělat její kopii a v ní dělat úpravy a tak se naučit co se jak nastavuje.
Doporučuju ten dcg_campaign_info_v321.zip z http://www.loweng...hp?view.85 tam najdeš o nastavování a dělání kampaní skoro všechno.
V případě, že existuje klasická bombardovací kampaň za Pilota HE-111.
Chtěl bych ji kompletně využít tak jak je v klasickém IL-2 1946, ale změnit letadlo na JU-88.
Zkoušel jsme to přepisovat v archivech, odletím většinou jednu misi, ale stále se to kouše přes DCG.
Máte nějakou radu?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.