Zdravím,
po čase jsem se vrátil ke šturmoviku a začal statickou kampaň přímo s IL2 a narazil na jednu nepříjemnost.
Problém:
Ve fázi přiblížení k pozemním cílům se však letadlo divně začne cukat, takže o mířené střelbě nemůže být řeč.
Poznatky:
Problémový stav je indikován i například "přeblikáváním" hodnoty rychlosti při zapnutém ukazateli v levém dolním rohu.
Neprojevilo se při misích z quick editoru ani dynamické kampani s jiným letadlem, Nepamatuji z dřívějška ze statických kampaní stíhačů.
Nemělo by být způsobeno HW nároky (Win7_64, C2D, HD4850, 4GB )
Nesetkal se někdo se stejným problémem?
Prosím o návrhy řešení.
Nevím co přesně je myšleno "Olegovými turbulencemi". Počasí mě taky napadlo, je pravda že v jedné z misí je vyloženě hnusně, ale v jiných je ok.
Taky mi připadalo jako by se celá hra v tu chvíli zrychlila (několikrát jsem kontroloval jestli mám čas na normal).
Zkus si dát quick mission builder a zkoušej jednotlivá počasí (od clear až po thunder). Ty turbulence by měly začít asi na "hazy". Jsou pak od výšky cca 30 m do cca 1 km. Nejspíš to bude ono. S letadlem to hází, rafika rychloměru poskakuje.
Slovníček pojmů Olegova turbulence - jedná se o chování ledatla silně připomínající záchvat padoucnice. Tento projev má prý simulovat turbulentní prostředí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.