rád bych se tu na někoho obrátil a pozeptal na jednu drobou věc.
Vím, že odpověď na mou otázku tady určitě někde je a měl bych jí najít, ale po několika pokusech se mi nedařílo požadovanou informaci najít.
Mám IL2 Ultra edition na verzi 4.06 (do 1946 jsem již, či zatím nešel). Lítám jen offline, na online nemám néjen dostatek času, ale hlavně zkušeností a umu.
Z internetu jsem si stáhnul nějaké MODy - lepší kouř, lepší hoření, nějaká ta krev v kokpitu, ale co nevím, je, jak to do IL dostat, aby to bylo ve hře využito.
Příslušné mody jsem nakopíroval do "Disk:/../sloškašturma/MODS/názav modu/3DO/ ...", ale pak dál už nevím, nevím si rady.
Zkoušl jsem jakýsi univerzální mod enabler GE (či tak nějak),ale ten mi ty mody ze složky MODS překopíroval a rozházel do složky
šturma, následně jsem si pak žádného nového efektu nevšiml.
Předem děkuji všem za jakékoliv rady.
Josef
(děkuji radám konstrukčního typu, těm co odkazují na google či na hledání, těm neděkuji, to jsem už prošel, zkusil a nepochodil)
Ano, to máš pravdu, že se tam píše, že je pro instalaci neoficiálních módů do IL-2 Sturmovik 1946 je potřeba mít poslední verzy modu, ale že by to nešlo do neverze 1946, se tam vyloženě napíše, či jsem to nenašel.
Ale pak to tedy bude tím, že já ji nemám. OK.
PIP: víc už není potřeba
Upravil/a Vampiir dne 30-06-2010 12:12
Nejsem úplně přesvědčený, že by ty módy obecně vyloženě nešly na starších verzích. Ale nejspíš by to bylo doplněno řadou chyb, pokud by to vůbec šlo spustit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.