Nenajde se někdo s detailními fotkami kokpitu Avie S-199? WWP knížku mám z knihovny a vyluštil jsem jenom část nápisů. Jestli máte nějaké dobré materiály, byl bych za ně vděčný. Popřípadě za opravu nějakých chybek, pokud nějaké v kokpitu Aviie najdete. Není to ještě finální a pár věcí ještě vylepším a opravím (odlesk teploměru ). Chtěl bych vědět jak vypadají přesně nápisy v kroužku, na panelu přepínačů vpravo a jestli byl zavazadlový prostor pod nohama pilota i v S-199 (ve WWP je tenhle nápis jenom ve dvoumstné CS-199). Zatím jsem použil hezčí textury přístrojů, upravil počítadlo nábojů, přidal ovladač nastavení vrtule, vyměnil texturu teploměru a přidal pár českých popisek a přeložil ty německé. Do finální verze bych chtěl upravit ukazatel polohy podvozku a přidat variometr.
Do nainstalovaného modu ze SAS S-199 dokopírujte a přepište starší soubory
Díky, tohle teda pomohlo 100%, ani jsem nedoufal že něco takového existuje, ještě že jsou šílenci, co lezou do všeho co má knypl a křídla a ještě se u toho fotí
Tak je tu výsledek
Snažil jsem se, aby to Avii bylo v rozvržení přístrojů co nejvíc podobné, ale má to ještě mezery. Ještě by se dal vylepšit rychloměr (v Aviii byl použit podle fotek rychloměr do 900km/h, stejný je třeba v FW 190) a udělat funkční variometr (zatím je tam jenom textura v kokpitu Bf-109 K vario je) Nejsem si jistý jak je to s barvou vnitřku. Na fotkách je taková středně šedá, v literatuře jsem se dočetl, že snad takhle vypadaly kokpity těch později vyrobených, ze začátku že snad byly v původních německých barvách. A ještě by mě docela zajímalo, jak byly Kokpity Avie upraveny při prodeji do Izraele. Jestli měli popisky v češtině, angličtině nebo v jidiš? Tipnul bych si že zůstaly jak byly a na místě si k tomu udělali poznámky. Ještě jsem si všimnul že Avie ve Kbelích nemá palubní hodinky a ani díru po nich, že by létaly bez hodinek?
Co je uděláno - popisky v češtině + lepší textury z balíku kokpitů myslím od Wüstenfucha. Nový ukazatel polohy podvozku, přístrojová deska, vario z FW 190, teploměr, přemístění pár budíků a páka stavění vrtule + fotky (3 varianty + bez fota)
Nakopírujte přes nainstalovanou S-199, případně potvrďte přepsání souborů.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.