|
UP 2.01 neviditelnost problém
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 15:10
|

Nováček

Příspěvek: 35
Založený: 18.06.10
|
Zdravím vás , mám takový problém, na některých mapách mě server nerozezná (nebo co ) nejsem vidět , nemůžu nikoho sestřelit ale ostatní vidím.. na netu s mojí angličtinou sem nic nenašel o tom , měl někdo takový problém nebo ví jak na to ? mám jen čistou opatchovanou hru s UP2.01 nic jiné.  |
| |
|
|
| Stoupa |
Přidané 18-06-2010 15:14
|

Uživatel

Příspěvek: 709
Založený: 18.06.09
|
To bude tím že oni nemají UP.
|
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 15:24
|

Nováček

|
to si nemyslím na tom stejném serveru mě jednu mapu všichni vidí bez problémů a další už je to zle |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 18-06-2010 15:27
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11181
Založený: 26.01.13
|
Když vyměníš letadlo, třeba za nějaké nemodované (původní), problém přetrvává?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| 1stCL_SaBot |
Přidané 18-06-2010 15:36
|

Uživatel

Příspěvek: 787
Založený: 29.09.05
|
Sawe napsal:
..... nemůžu nikoho sestřelit ale ostatní vidím...
jj to znam  |
| |
|
|
| lochness |
Přidané 18-06-2010 15:42
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
tusim jsem o tomhle nekde cet, jen si nepamatuju, jestli to byl presne tenhle problem. Ale mam pocit, ze se to tykalo prave te neviditelnosti.
Jednou pricinou je prave ten pripad, kdy se clovek pripoji, respektive vzletne, s modovanym letadlem tam, kde nemaj prislusnej mod, to tu zminuji ostatni.
A druhy problem spocival v pouzivani vlastnich skinu a znaku letky. Nevim uz presne, cim to bylo zpusobeno a od ktere verze (pripadne jestli to bylo v nektere verzi opraveno), ale vim, ze v dusledku toho vetsina servru povoluje jen defaultni skiny, defaultni znaky regimentu a tusim i markingy s tim maj co delat (snad jine nez britske, americke a nemecke meli problem).
Jak rikam, je to uz nejakej patek co sem to cet, takze si nepamatuju presne podrobnosti, ale pokud nelitas vsecko default, tak bych doporucoval zkusit default skin, default regiment a radsi i "zakladni" marking, tzn RAF, USA, Luftwaffe
...zkusim to najit
|
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 15:51
|

Nováček

|
to by mohlo být ono lochness většinou sou na serverech nemodová letadla s kterýma lýtám ale měním si tam skiny a letku většinou. Uvidím až se mi to zase stane esi to pomůže |
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 15:53
|

Nováček

|
1stCL_SaBot napsal:
Sawe napsal:
..... nemůžu nikoho sestřelit ale ostatní vidím...
jj to znam 
jj ale když do něj vystřílím všechny néboje s Dorou a-9 s dual MG wing pods tak mi přijde divný že mu z toho začne jen unikat palivo  |
| |
|
|
| torr |
Přidané 18-06-2010 16:27
|

Uživatel

Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
tento problém se týká pouze toho že se použije nedefaultní marking.nic jiného to není.takže když mám marking ČR nebo Republic of Congo tak jsi neviditelný ,je to pěkně zkurvenej bug a ten kdo vymyslel tento mod by potřeboval do zubů a hades za to, že to implemtoval do UP.nicméne nová verze FBJ démona 1.8 to má opravovat a SOV by měl brzo na něj běžet |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 18-06-2010 16:27
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11181
Založený: 26.01.13
|
A-9 není Dora A-9 byl je a vždy bude Anton Je to až k nevíře, jak se první písmeno typu podobá prvnímu písmenu abecedy letecké 
Anton, Berta, Cäsar, Dora, Emil, Friedrich, Gustav...atd.
Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf...atd.
Ale jinak hodně štěstí s řešením problému
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| lochness |
Přidané 18-06-2010 16:51
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
torr napsal:
tento problém se týká pouze toho že se použije nedefaultní marking.nic jiného to není.takže když mám marking ČR nebo Republic of Congo tak jsi neviditelný ,je to pěkně zkurvenej bug a ten kdo vymyslel tento mod by potřeboval do zubů a hades za to, že to implemtoval do UP.nicméne nová verze FBJ démona 1.8 to má opravovat a SOV by měl brzo na něj běžet
ja na to narazil, kdyz sem kdysi hledal neco k vlastnim znakum regimentu, cili se tam o tom psalo i ve spojeni s vlastnim regimentem. a skiny jsem si asi odvodil. Ale jelikoz sem se tim nejak extra nezabyval, budu jako overene brat jen ty nekompatibilni markingy.
Neviditelnost prej taky zpusobuji ztracene pakety pri pripojovani k servru. I kdyz se mi to zda nepravdepodobne, mozna ze v pripade nejakeho nekvalitniho pripojeni se tohle muze vyskytovat casto, takze by byl clovek "skoro pravidelne" invis.
A ohledne toho unikajiciho paliva, co vzpominal Sawe. Jsi si opravdu jisty, ze nejsi videt a to, ze nikoho nemuzes sestrelit neni opravdu jen spatnou muskou, jak na to narazel SaBot? 
Me dosavadni zkusenosti s "neviditelnosti" byly takove, ze jsem nebyl videt, ale zaroven jsem nezpusoboval vubec zadna poskozeni, vcetne tekouciho paliva.
Upravil/a lochness dne 18-06-2010 16:56
|
| |
|
|
| BP_Tyrl |
Přidané 18-06-2010 17:13
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Co su tak vzpomínám, tak neviditelnost (nezranitelnost)byla způsobena, když jeden pilot měl Nové Letadlo verze3 a zbytek serveru Nové Letadlo verze4. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 18-06-2010 17:33
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
asi hloupý dotaz, ale pokud je nějaká mapa, tak jsou definované strany, bojující proti sobě a tudíž by k záměně markingu nemělo dojít, ne ?
(čiliž Zero s křížema by měla být blbost, Rusák s kokardou, atd atd....
a to nemluvím o tom, že si někdo do např Pacifuku hodí marking NDR, Č(SS)R nebo podobnou kravinu...)
ale pokud se jednalo o srandaserver, pak je toto irelevantní :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| TozziFan |
Přidané 18-06-2010 18:43
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Jak dlouho jsi nebyl na serveru AH:-). Tam věčně lítaj rusáci s hurrim nebo spitem se svým markingem na mapě Normandie |
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 21:30
|

Nováček

|
ano lochness sem si jistý že mě neviděl ani když sem do něj střílel dokonce to i řekl že po něm střílí neviditělné letadlo a ano sem si jistý že sem ho trefil jak se sluší a patří schválně sem letěl těsně za ním když letěl rovně a počkal si na 100 % zaměření pak full aoutomat do nej a začalo mu jen unikat palivo pak sem se s ním naschvál srazil jemu se nic nestalo a napaslo že on sundal spojence (mě) i když sme byly proti sobě |
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 18-06-2010 21:32
|

Nováček

|
torr napsal:
tento problém se týká pouze toho že se použije nedefaultní marking.nic jiného to není.takže když mám marking ČR nebo Republic of Congo tak jsi neviditelný ,je to pěkně zkurvenej bug a ten kdo vymyslel tento mod by potřeboval do zubů a hades za to, že to implemtoval do UP.nicméne nová verze FBJ démona 1.8 to má opravovat a SOV by měl brzo na něj běžet
no moc se nevyznám v druhé světové ale dělalo mi to i se spitem bohužel už nevím jakým s markingem RAF .. pokud to byl nějaký model spitu pro jinou zemi nevím  |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-06-2010 14:48
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
to, že když ty to napereš do někoho a on to přežije a ty ne, není vůbec nic neobvyklého :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Sawe |
Přidané 19-06-2010 20:19
|

Nováček

|
Hoper napsal:
to, že když ty to napereš do někoho a on to přežije a ty ne, není vůbec nic neobvyklého  )
ano ale napsalo že on sestřelil spojence což bych hadal na nejake problemy rozpoznani serverem |
| |
|
|
| dawe10 |
Přidané 20-06-2010 14:08
|

Nováček

Příspěvek: 41
Založený: 17.06.08
|
Ahoj nechtěl jsem zakládat nový topic tak to dávám sem ,Můj problém spočíná v tom že když si hraju qmb dám si jakoukoukoliv mapu a při hře dám tlačítko pro zobrazení mapy tak se my zobrazí jen bilý čtvereček v pravém horním rohu jako mapa Mám il 2 po instalaci mam 4.07 opatchovanou na 4.09 + ultrapack 2.01
Upravil/a dawe10 dne 20-06-2010 16:28
|
| |
|
|
| TozziFan |
Přidané 20-06-2010 14:55
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|