Tak nevím, po instalaci UP 2.01, ale spíše až po JGSME módech dle návodu na instalaci nové počeštěné kampaně od von Pavla - Bitva o Británii - Čechoslováci mně to tak nějak zmrvilo mraky - je to taková hustá poblikávající šlehačka, jinak všechno jede pěkně. Předtím jsem měl krásné mlhové vraky s průhledností. Nevíte náhodou čím to? V conf.ini mám TypeClouds=1, Sky=2, jinak vše na perfect, ani změna v těchto položkách není nic platná. Ještě mě napadají ovladače nVIDIA, ale ty mám už dlouho stejné a bylo to na nich předtím dobrý. Odebrání všech módů JGSME taky nepomáhá
Nemas ATI ? Ono mi to jen pripomnelo jak mi sveho casu nektere ovladace na ATI mi dokazaly zrovna mraky prevest na cosi unikatniho...Tak jestli treba...
Edit: Idiot podruhe-naucit se cist -en-vi-di-a Upravil/a WT_Flan dne 16-06-2010 21:03
jestli tímto "Předtím jsem měl krásné mlhové vraky s průhledností." myslíš mraky s takovou divnou kostrou která připomíná modely atomů,které jsou def. v UP nebo pěkné baňaté mraky kterou jsou default v ILovy, tak potom aktivuj mod "stock cloud 4.09m".samozřejmě když deaktivuješ všechny mody tak budeš mít def. UP.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.