Tak nevím, po instalaci UP 2.01, ale spíše až po JGSME módech dle návodu na instalaci nové počeštěné kampaně od von Pavla - Bitva o Británii - Čechoslováci mně to tak nějak zmrvilo mraky - je to taková hustá poblikávající šlehačka, jinak všechno jede pěkně. Předtím jsem měl krásné mlhové vraky s průhledností. Nevíte náhodou čím to? V conf.ini mám TypeClouds=1, Sky=2, jinak vše na perfect, ani změna v těchto položkách není nic platná. Ještě mě napadají ovladače nVIDIA, ale ty mám už dlouho stejné a bylo to na nich předtím dobrý. Odebrání všech módů JGSME taky nepomáhá
Nemas ATI ? Ono mi to jen pripomnelo jak mi sveho casu nektere ovladace na ATI mi dokazaly zrovna mraky prevest na cosi unikatniho...Tak jestli treba...
Edit: Idiot podruhe-naucit se cist -en-vi-di-a Upravil/a WT_Flan dne 16-06-2010 21:03
jestli tímto "Předtím jsem měl krásné mlhové vraky s průhledností." myslíš mraky s takovou divnou kostrou která připomíná modely atomů,které jsou def. v UP nebo pěkné baňaté mraky kterou jsou default v ILovy, tak potom aktivuj mod "stock cloud 4.09m".samozřejmě když deaktivuješ všechny mody tak budeš mít def. UP.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.