Chlapi, kdybyste měli zájem, na Aukru prodávám berany CH Products Eclipse Yoke.
Nejlepší berany na trhu (kromě těch za desítky tisíc). Hlavně nemají pevný střed a něco taky vydrží A je to CH Products!
Zkoušel jsem jak ten, co prodáváš, tak i TOTO a krom trimeru jsem u CH produktu neviděl jedinou výhodu. Bohužel je to neskutečně neskutečně neskutečně předražená věc s pěkně neergonomicky umístěnými pákami. Domnívám se, že reálná hodnota v porovnání s novými berany od Saiteku je tak 1000,- Kč. Vím, že jsem tě tímhle zhodnocením nepotěšil, ale kupovat právě tyhle berany je vyloženě nesmysl.
Když už jsme u beranů, dá se s tím i stíhat, respektive bitevničit na úrovni? Mám už letitej Saitek, kde je vůle na celé prase a už dobrý tři léta se ukecávám k nákupu nového joye, ale možná bych ty saitek berany zkusil.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 11-06-2010 18:18
SkylarkCZ napsal:
Chlapi, kdybyste měli zájem, na Aukru prodávám berany CH Products Eclipse Yoke.
Nejlepší berany na trhu (kromě těch za desítky tisíc). Hlavně nemají pevný střed a něco taky vydrží A je to CH Products!
Highinthesky.cz je prodává za 6999,-, na Aukru já mám o tisícovku levnější
Kdyby někdo chtěl lítat s Lightingem nebo nějakým bomberem......
[img]http://farm5.static.flickr.com/4016/4689107651_d856bb5d64.jpg[/img] is not a valid Image.
Aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra, zajímavé.
Ne, fakt, pokud něco prodává Krouza za 6999,- co se dá pořídít NOVÉ za 3688,- plus doprava ze zahraničí, tak tu nemá cenu ze sebe dělat blbce.
Prostě o Krouzovi víme, že neaktualizuje ceník a má přemrštěné ceny, jedinou výhodou je, že lze věc pořídit v Čechách za podmínek, které určuje české právo.
Dávat tu smajlíky a vztahovat cenu ke Krouzovi je na pár facek minimálně od Cibula.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.