TD jsou výkvětem všech kreativců, jistě nás mile překvapí a nějaké efekty chystají, někde tu bylo video. Tohle je taky hezké, jen ty gejzíry vody mi připadají takové nepřirozené,ale možná se mýlím...
Update_9:
Exploze letadla, flaky a pozemní exploze - moc pěkné. Takhle bych to rád viděl i skrz bomb. zaměřovač v 8 km. Škoda, že to neukázali. I ta brázda za lodí je povedená. V každém případě je to přinejmenším výzva.
Dohledat to neumím, ale strhla se tenkrát debata o tom, že jim ty motory po startu čadí až příliš a hlavně dlouho, magot se holedbal, že při vší té nádheře je to minimální zátěž pro FPS..bylo to video, kde byl vidět flak, nahození motoru Typhoona nebo Ki-84...a taky hoření vraků na letišti (hodně to čoudilo)...už fakt nevím kde to je.
Upravil/a cyberolas dne 24-07-2012 10:38
zatr sakr ... s vyjimkou Invaze jsem uz Sturma hoodne dlouho nelital, ale kdyz zkouknu tohle video a pak videa z poletu z CloD tak mam pocit ze ten starej Sturm vypada lip a to ani nemusim pocitat tu next-gen hnusnost s mizejicima stromama ... je to jenom muj dojem zpusobenej rozdilnou kvalitou videi nebo fakt?
ad udajne TD video - WIP veci, co postoval Robo ve vlakne (doporucuju precist i diskusi nejblize nasledujici za konkretnim prispevkem, protoze par veci se tech videi tyka) http://www.vwings...owstart=40
Jestli to jeste porad plati se budeme muset nechat prekvapit.
Pokud ty videa co postoval Robo jsou skutečně TD tak mají stejný název jako videa co jsem postnul "Visual Effects Overhaul" Pokud se tohle objeví v 4.12m tak klobouk dolů !!! Konečně pořádné efekty, které tento sim opět oživí o 100%...
bláto od kol !!! bravo... a konečně pořádný dým od hořících nádrží YouTube Video
Alan Grey napsal:
Pokud ty videa co postoval Robo jsou skutečně TD tak mají stejný název jako videa co jsem postnul "Visual Effects Overhaul"
...
...proto jsem psal, ze je potreba si precist i tu omacku kolem. Tusim tam Robo zminuje, ze to neni z dilny TD, ale ze na tom pro TD dela tentyz clovek, takze efekty by mohly byt podobne, ne-li stejne jako na videich.
Presne uz si to nepamatuju a cist to nebudu, kdyztak Robo promin, jestli uvadim nejake milne info.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.