November 05 2025 18:09:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Servry
Markus_Mad_Doe
Napište prosím na jakýh servrech smažíte Úsměv Mrknutí

lochness
Ver, ze timhle bombardovanim kazdyho akorat nastves a vykasle se na tebe, takze trochu trpelivosti Úsměv

Dale by bylo dobre procist si forum, protoze presne tahle otazka se tu objevuje pravidelne aspon 1 tydne.

A abych jen nekaral, nainstaluj si nejaky program typu Hyperlobby, ktery ti vyhleda servry, na kterych se hraje. A nejlepsi volba na zacatek bude asi servr Asfaltovych holubu (AH server).
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

TozziFan
Přesně, trocha pokory by neuškodilo, když je člověk lama lenivá.

Nainstaluj Xfire(odsud- http://xfire.4fan...) a rovnou se s ním nauč.
Ukazuje spoustu serverů, které můžeš využít. Navíc zjistíš která mapa se zrovna letí a přesný počet hráčů.

P.S. jinak CZ_AH_server na HL už tři dny nevidím.

606_tweester
Podle nálady, většinou se rozlítám na Griij a pak jdu buď na AHčka nebo spit vs 109,podle mě jeden z nejlepších serverů.Hlavně néservery s povoleným externalem. Ty jsou pro děckaÚsměv kromě AH_speciál samozřejměÚsměv

clone9cz
Pochybuju, že má správnou verzi, ale když to potřebuje vědět, tak smažíme na GTX480.Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
Abych to vzal za ten správnej konec, za ten reálnej.

Markusi, my nepaříme, my létáme. Pokud si to tedy už na začátku vzal za jinej konec, tak si to vzal ale pořádně. Nikdo tady na tebe totiž nečeká, aby si s tebou jako s naprosto neznámou osobou zalétal, ža chceš. Pokud tedy na stránkách nenajdeš informace, které všichni s trochou snahy najdou, tak se nediv, že každého svojí hyperaktivitou děsíš a radeji neodpoví.

rada číslo 5, úžasná věc, která ti řekne, na kterých serverech lítáme v aktuální vteřině, ne za hodinu, nebo před měsícem.
5. nainstalujte alespoň jeden program, který vám umožní snadné vyhledávání serverů

pak také diskusní fórum - Dedikované servery IL-2 Sturmovik /*PC série*/

Rada číslo 1 by měla bejt, když něco chcete, tak se sakra snažte, abyste někoho zaujali a udělal si na vás čas.

Markusi, když ti každý z cca 150 aktivních uživatelů napíše 5 serverů ze 100, tak si rovnou můžeš spustit ten vyhledavač a budem to mít jednodušší všichni.

lochness
jen klid Clone, jen klid. praskne ti cevka a budes tahat nohu, jak pravi klasik.

1stCL_Fucida
Jestli nikdy nikomu nepraskne cévka, tak je to Clóňák Úsměv Na něm by bylo možný vyučovat flegmatismus Úsměv Znám ho skoro 10 let a vytočenýho jsem ho ještě neviděl Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
neviem,neviem, Clonáka vytočeného som nevidel, ale vytočeného som ho počul na TS. Ale to bolo fakt dávno, velmi dávno. Mrknutí

clone9cz
Když se takhle nešťastně uvedl, tak je snad potřeba aby to věděl. No mazat med kolem huby si nebudu ... mimochodem jsem to napsal za větší polovinu z vás, kteří by okolo toho jen přešlapovali.

Jinak všichni poděkujte Bivoyovi, ten to neštěstí viděl a nebál se PMka.
Upravil/a clone9cz dne 28-05-2010 12:46

lochness
To jako jo, napsal jsi mu to spravne. Kdyz uz si nekdo da tu praci a ty rady napise, ocekava se, ze si je lidi prectou nez se na neco zeptaj. Jen jsi mi v tom prispevku pripadal dost vytocenej, tak sem se pokusil uvolnit atmosferu Úsměv

Taky uz jsem s nim komunikoval pres PM a zatim uz se neozval.

606_tweester
Tak tuhle diskuzi vůbec nechápu, nevím jak se tenhle člověk uvedl, ale jeho otázka mi nepřišla nijak pobuzující. Prostě asi chce zjistit, který server je mezi touhle komunitou nejoblíbenější ne?

Ajvn
Rovněž nechápu.
A už vubec nechápu proč se mnozí chováte jako banda hysterek.
Mi se to totiž stalo taky. A to jem se snažil važit slova.
A stejně jsem byl za cypa.
To se tady má, někdo kdo začíná nebo něco neví Vám nebo tedy nám klanět?
Napište PROSIM na jakých servrech smažíte.
Napištééé rád zapařim.
Tohle někoho pobouřilo?
Zbláznil jsem se JA?
Z mého pohledu jeto takhle: Buď víš a chceš odpovědět a pomoct a nebo DRŽ PYSK!

lochness
Ja myslim, ze jsme jen upozornili na to, co se nam nelibi na jeho pristupu k foru (zejmena to bombardovani), coz by mohlo byt pro priste jen prinosem. Asi byste taky nechteli videt kazdy dotaz nejakeho uzivatele v bleskovce, ve vlaknu o Il2 a v PM. A pokud byste ihned neodpovedeli, tyto dotazy by se mnozily.

Vzhledem k tomu, ze kazdy z tech, kdo Markusovi neco vytkli, mu zaroven i dali nejakou radu, nevidim duvod, proc mit vytku k vytkam. Myslim, ze s Markusem jsme si to uz vysvetlili a on snad chape, co nam vadilo a neni z toho nijak rozhozenej.

...a myslim si, ze kdyz nekomu neco vytknu, neznamena to, ze ho povazuju za menecenneho (po vasem cypa)
Upravil/a lochness dne 28-05-2010 20:03

olda Olde maly
Zajímavý. Markus nikde, ale tady to jede o sto šest. až si toto vlákno někdy někdo otevře, no to se toho doví Úsměv

Tomik
Možná je Markus jen provokatér, ale třeba ne..
Nicméně moc lidí tady na jeho otázku konkrétně nereagovalo..,
tak alespoň za mě:
UKD3
Black Panthers
AH

BIVOY
Patrně tady není boť sem mu zaslal PM podrobně vypsáno a popsáno , slušně se ještě dotázal , ale tady to žije Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,465,196 návštěv