Dostal jsem takovy napadek ... Urcite mnoho z Vás videlo filmek Memphis Belle. Co kdyby nekdo schopný udelal takovouhle speciálku? Prosim prosim prosim prosim. Ja to neumim Bud by se mohlo jednat o ciste doprovod B-17tek P-51ckama proti 109tkam (popripade 190takam). Anebo misto B-17 by byli B-25tky a mohli by si uzit im bombardaci. Letelo by se na nekam nad Nemecko, znicit nejake tovarny. (Tak jako ve filmu-tovarny na kulickove loziska)....
Podle me by to bylo uplne super...Tak kdyby byl nekdo tak hodny a mohl to zkusi udelat...podle me by to bylo uplne GREAT.
Ale jestli nee...tak me vyfaqujte a posle te me do kytek...
No ono udělat misi v editoru není problém. Nejhorší je udělat základ mise, jako, kterou mapu vybrat, který rok, jak budou vypadat pozemní cíle, jak bude vypadat nastalá situace. Jestli budou mít trošku výhodu němci nebo spojenci. Jestli to bude jenom jedna mela, nebo bude mise komplikovanější a bude víc míst, kde se obě strany mohou setkat, nebo prakticky jenom jedno místo, kde bude řežba.
Mimochodem už jsem se snažil udělat misi, kde by bylo úkolem napadnout ohromný svaz B-17, ale problémem je velká náročnost na HW. Když vletíš do chumlu B-17 a začnou pálit všichni střelci, tak je to celkem sekačka. Možnost je udělat B-17 bez střeliva, ale to zase není ono...
Ten film jsem viděla už mnohokrát a moc se mi líbí. Ještě nikdy jsem speciálku neletěla, ale pokud by někdo takovou připravil, ráda bych se zúčastnila.
AH_James_Gastowski napsal:
No ono udělat misi v editoru není problém. Nejhorší je udělat základ mise, jako, kterou mapu vybrat, který rok, jak budou vypadat pozemní cíle, jak bude vypadat nastalá situace. Jestli budou mít trošku výhodu němci nebo spojenci. Jestli to bude jenom jedna mela, nebo bude mise komplikovanější a bude víc míst, kde se obě strany mohou setkat, nebo prakticky jenom jedno místo, kde bude řežba.
Mimochodem už jsem se snažil udělat misi, kde by bylo úkolem napadnout ohromný svaz B-17, ale problémem je velká náročnost na HW. Když vletíš do chumlu B-17 a začnou pálit všichni střelci, tak je to celkem sekačka. Možnost je udělat B-17 bez střeliva, ale to zase není ono...
no slo by udelat tak aby strelivo mely jenom nektery
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.